Det er meningen at enhver festival skal være en fest og en uforglemmelig oplevelse, derfor skal du have styr på dit festival udstyr. Men hvad er det lige for noget festival udstyr, du skal købe? Vi på Gadgetsjov.dk har lavet den ultimative liste over festival udstyr og rejsegadgets, der gør din festival lidt vildere.

Du kan også læse vores guide om at finde det rette festivalkit, hvis du mangler den ultimative festivalpakke.

Herunder får du vores top 30 liste over udstyr til din festival!


Viking ølbong 67 cm eller 100 cm

Viking ølbong 67 cm eller 100 cm

Der er ingen tvivl om, at ølbonger er noget af det mest solgte festival udstyr. En ølbong er nemlig en god måde at udfordre vennerne på. Hvem kan drikke hurtigst? Og hvem kan drikke flest øl?

Det er en god udfordring, samtidig er det hylende morsomt og en hurtig måde at komme i festival stemning.

Der findes mange forskellige ølbonger, men denne Viking-ølbong er en af de bedste og hurtigste på markedet.

Kapacitet: 67 cm = passer til 2 dåseøl (33 cl)

Kapacitet: 100 cm = passer til 3 dåseøl (33 cl)

Køb den lille ølbong her →

Køb den store ølbong her →


festivalstol

Festival stolen

En festivalstol er også noget, man bør have med på enhver form for festival eller anden udendørs begivenhed.

Dette er den helt klassiske festivalstol, hvor der er ølholder ved højre arm. Den kan bruges til at slappe af og nyde vejret, til den store ølbowlingtunering eller andre underholdende festivallege.

Køb festivalstolen her →


pavillon til festival

Pavillon 3 x 3 meter

En pavillon er en god måde at sikre sig mod al slags vejr.

Den er billig, yderst praktisk og nem at medbringe.

Du kan bruge den som skyggetelt på en varm sommerdag, og som læ når det regner.

Du vil sætte pris på at have et par stykker stående i din camp, hvis det skulle gå hen og blive en våd festival.

Køb en pavillon her →


Luksus luftmadras

Luksus luftmadras

En kvalitets luftmadras er noget de fleste værdsætter meget, især dem der før har været på festival og har prøvet at sove på et billigt underlag flere dage i streg.

Denne luftmadras sikrer dig en god nattesøvn, hvilket du vil sætte stor pris på, da det kan være begrænset hvor mange timers søvn man får på en festival. Det er nemlig ikke unaturligt at gå meget sent i seng, og samtidig stå tidligt op og komme i gang med dagen. Det gælder især unge mennesker der er kommet for at feste!

Køb luksus luftmadras her →


Kodelås til teltet

Kodelås til teltetEn kodelås er en meget billig investering, hvis man tænker over, hvor meget man har at miste. Hvis du har drikkevarer, tøj, penge, mobiltelefon og andre dyrebare ting i dit festivaltelt, så gør dig selv den tjeneste at låse teltet af.

En simpel kombinationslås som denne med 3 tal er mere end rigeligt i de fleste tilfælde. Det er de færreste tyve på festivaler der gider spilde tiden på det, da der alligevel er en masse andre telte uden lås.

Udover det, så vil en forsikring også dække dine ting, hvis teltet eller din taske har været aflåst.

Køb kodelåsen her →


Kraftig powerbank til festivalen

Kraftig powerbank til festivalenEn kraftig powerbank er også en yderst brugt festival gadget. Der er simpelthen ikke noget, der er mere irriterende end en telefon uden strøm. Har du en kraftig powerbank med på turen, så kan du lade din telefon op 3-4 gange (alt efter hvor kraftig din powerbank er).

Denne Denver powerbank kan lade din telefon fuldt op 3-4 gange, da den har 10.000 Mah.

Powerbanken skal lades op med det medfølgende kabel. For at lade din enhed op, skal du bruge dit almindelige ladekabel.

Køb powerbanken her →


Pumpe til luftmadras

Pumpe til luftmadrasJa, man skal gerne have en luftmadras med på festivalen. Det er som nævnt med til at give dig en væsentligt bedre nattesøvn. Ulempen er bare at det tager tid at puste sin luftmadras op, hvis man ikke har en smart pumpe som denne.

Så vil du også bare i gang med at nyde din festival hurtigst muligt, så undgå at spilde tiden og anskaf dig en pumpe. Er i afsted 5-10 personer, så kan i jo bare købe en enkelt eller to og skiftes til at bruge den.

Pumpen er kompatibel til alle slags madrasser. Slangen på pumpen har 3 forskellige størrelsesniveauer.

Køb pumpen her →


Megafon

MegafonEn megafon er det perfekte festival udstyr, hvis du elsker at råbe op og få lidt opmærksomhed på festivalpladsen. Det er en rigtig sjov gadget, der kan bruges til alle festlige begivenheder. Megafonen er kraftig nok til at kunne råbe alle og enhver op. Udover at du selv kan larme, så kan du også udsende 3 forskellige lyde. Du kan få den til at lyde som en politibil, en ambulance eller en alarm.

 • Megafonen er grå og sort
 • 25 W effekt
 • Vejer 1 kg
 • 35 x 20 cm.

Speaking er både muligt håndholdt og i enden af megafonen.

Køb megafonen her →


Vandtæt festivalhøjtaler

festival udstyr - vandtæt højtalerEn vandtæt højtaler til din festival, er en meget fornuftig investering.

Du kan nemlig afspille din yndlingsmusik i campen via. Bluetooth og ikke nok med det, så skal du heller ikke bekymre dig om, den bliver våd – da den selvfølgelig kan tåle vand, når den er vandtæt.

Det her er blot et bud på én ud af mange vandtætte festivalhøjtalere, men vi har tidligere skrevet et indlæg om vandtætte bluetooth højtalere.

Køb højtaleren her →


Ølhjelm – en genial festival gadget

Ølhjelm – en genial festival gadgetEr du også træt af at rende rundt med din øl eller Sommersby? Så er det en ølhjelm, du skal have fat i. Denne ølhjelm er både praktisk og sjov, samtidig koster den ikke ret meget.

I forhold til andre ølhjelme, så er denne i god kvalitet. Her får du nemlig ekstra kraftige og knækfrie slanger, en brugervenlig lukkemekanisme og et justerbart spændebånd inde i hjelmen. Du bestemmer selv hvilken farve din ølhjelm skal have – vælg mellem sort, blå, rød eller gul.

Køb ølhjelmen her →


Ølbowling – det ultimative festival spil

Ølbowling – det ultimative festival spil

Der er ingen tvivl om, at ølbowling er det ultimative festivalspil. Hvis du ikke ved det, så har du nok heller aldrig været på en festivalplads før. Ølbowling spilles til festivaller, men også havefester og andre udendørs begivenheder. Det er simpelthen et “must have”, når vi snakker om festival udstyr.

I dette sæt får du alt, hvad du behøver, for at spille spillet.

 • Du får nemlig en lækker læder fodbold i sort/hvid farve, i størrelse 5
 • Et sæt kegler (Hvilket er en kæmpe fordel fremfor glasflasker, da man undgår at smadre dem – og man skal selvfølgelig vise lidt respekt)

Køb ølbowling sættet her →


Ølbæltet

Ølbæltet

Ølbæltet har lidt den samme funktion som ølhjelmen, nemlig at den kan bære flere af dine øl på samme tid. Det kræver nemlig ikke at du skal bruge hænderne, når de er spændt fast om livet.

I ølbæltet kan der være op til 6 dåseøl, hvor hjelmen kun har plads til 2. Fordelen ved hjelmen er selvfølgelig, at du kan drikke dig fuld uden at røre en finger.

Vi kan med fordel anbefale dig, at investere i begge dele. Har du et ølbælte, så er du i hvert fald sikret en masse reservebajer, når du løber tør for væske i hjelmen. Det må siges at være den ultimative kombination af festival udstyr, hvis formålet er, at drikke dig fuld.

Køb ølbæltet her →


Bongzilla – vildeste festival gadget

Bongzilla - vildeste festival gadgetBongzilla er for dig, der gerne vil et skridt videre end den almindelige ølbong som vi nævnte før. Bongzilla er en kendt og gennemtestet 6-hovedet ølbong. Det betyder at du og 5 andre venner kan hjælpes ad med at bunde øl samme tid!

Derfor skal du vælge Bongzilla

 • 6 kuglehaner – drik 6 personer samme tid.
 • Kapacitet på 4 liter (Hele 12 dåseøl)
 • 1-2 meter høj (Mulighed for at justere højden)
 • Ølbongen står på en fod med teleskopstang
 • Materialer: Plastik & aluminium

Køb bongzilla her →


Mini køletaske

Mini køletaskeEn mini køletaske er, hvad vi må kalde for praktisk festival udstyr. En køletaske der kan holde dine dåser kolde, må da være yderst brugbart, ikke?

Her får du en fin orange køletaske, der kan opbevare 6 dåser på samme tid. Det er perfekt til at sætte gang i festivalens første dag. Det er selvfølgelig også en mulighed at finde en der er større, hvis i er en hel flok der skal afsted og ikke kan nøjes med 6 kolde. Og vi giver dig et bud på hvilken det kunne være, hvis du læser videre.

Køb køletasken her →


Solcelle højtaler – så kan man snakke om smart festival udstyr

Solcelle højtaler – så kan man snakke om geniale festival gadgets!En solcelle højtaler er lige så genialt, som det lyder. Nu skal du nemlig ikke tænke over, om du fik opladet din trådløse højtaler hjemmefra – nej, du smider den bare ud i solen og så er du i gang.

Solcellehøjtaleren har indbygget mikrofon, så du også har mulighed for at besvare opkald.

Den kan spille i cirka 4-6 timer på batteri – hvis der ikke er sol eller USB-opladning.

Solcellehøjtaleren er lige noget for dig, der skal være væk i længere tid og vil have mulighed for at lade højtaleren ved hjælp af solens stråler.

Den kan bruges til festival, men du kan med fordel også bruge den til stranden eller i haven.

Køb solcelle højtaleren her →


Øltæller

Øltæller

En øltæller er et gadget, der er lige så skørt, som det lyder. Det er samtidig et meget sjovt festival gadget, hvis du vil vide, hvor mange øl du drikker på en dag.

Denne øltæller kan bruges til alle festlige begivenheder. Måske fortæller dine venner dig, at du drikker alt for meget? Du kan jo starte med at tælle selv, så kan du se om der er noget om sagen.

Du kan selvfølgelig også bruge tælleren til at holde styr på mange andre ting, hvis du måtte have en idé.

Køb øltælleren her →


Kraftig lommelygte til din festival

Kraftig lommelygte til din festival

Det er ikke nogen overraskelse, at det bliver mørkt om aftenen. Så det samme gælder selvfølgelig på festivalpladsen. Du skal ikke forvente, at der er opstillet lys eller andet, der gør det muligt at finde vej tilbage til campen i din brandert.

De fleste festivaller er store, fyldt med mange mennesker og ikke mindst telte der ligner hinanden.

Så vil du være sikker på at finde hjem til din camp efter en god, lang og sikkert festlig aften, så kunne en lommelygte som denne være en idé.

Det er i hvert fald billigt udstyr, som du muligvis kunne få stor nytte af.

Køb lommelygten her →


En god sovepose

En god soveposeEn god sovepose må siges, at være noget af det vigtigste festival udstyr overhovedet. Det er nemlig vigtigt at sove godt på sin luftmadras, men også at holde sig varm i en god sovepose.

Her får du en god og billig sovepose, der kan holde dig varm i en temperatur på 10-20 grader.

Den er 185 cm i længden.

Køb soveposen her →


Smukfest – festivalpakken

Smukfest - festivalpakkenSmukfest eller også Skanderborg Festival er en af de mest populære festivaller i Danmark, derfor har denne forhandler udviklet en unik festivalpakke med alle de vigtigste festival gadgets.

Smukfest pakken kan selvfølgelig bruges til alle festivaler!

I pakken får du en masse lækkert festival udstyr:

 • 1 Viking ølbong på 67 cm
 • 50 røde kopper
 • 1 ølbowlingsæt
 • Et sæt Wayfarer solbrille
 • 1 flaske ølbong
 • 1 kraftfuld powerbank på 10.000 mAh
 • 60 stk. vådservietter
 • 8 kondomer
 • 1 omgang håndsprit

Køb smukfest pakken her →


2 personers festivaltelt

2 personers festivalteltEt festivaltelt er nok det vigtigste overhovedet. Uden et festivaltelt, har du intet sted at sove. Skal du sove alene eller skal du sove sammen med en ven eller kæreste, så er dette 2 personers telt et fint valg til formålet.

Det er i hvert fald et billigt, fint og samtidig praktisk telt. Du kan også overveje det næste telt, hvis i er 2 personer og vil have lidt ekstra plads.

Køb 2-personers teltet her →


3 personers festivaltelt

3 personers festivalteltEt 3 personers festivaltelt er selvfølgelig beregnet til 3 personer. Det er også en god idé, hvis i kun er to, da i får ekstra plads og komfort på festivalen.

Teltet er meget vandresistent, faktisk op til 3000 mm. Udover det, så har teltet også et indbygget myggenet, så du kan sove trygt uden at bekymre dig om myg og andre insekter.

God plads til 2 personer, der vil have ekstra opbevaringsplads!

Køb 3-personers teltet her →


Alkometer – det sjove festival udstyr

Alkometer - det sjove festival udstyrAlkometeret er nok ikke det mest nødvendige, når det kommer til festival udstyr, men det er sjovt!

Dette alkometer kan vise hvor meget alkohol du har indtaget. Du kan få målt det i procent, promille eller milligram.

Alkometeret kan vise din promille på 0,00 til 1,99. Du må ikke køre hjem, hvis du har en promille på over 0,5. Det er dog vigtigt, at dette lille festival gadget aldrig kan være en undskyldning for at have kørt hjem! Da det kan være upræcist.

Selvom du ikke skal køre hjem, er det et meget sjovt gadget, da du sammen med vennerne kan se, hvem der har drukket mest.

Køb alkometeret her →


Kondomer kan også være praktiske

festival udstyr for din sikkerhedDet er umuligt at vide, hvornår man får brug for kondomer, så dem hellere med for en sikkerheds skyld. Er du single og klar på at feste, så kan du aldrig være sikker på om du finder den store kærlighed.

Denne pakke indeholder 8 kondomer og koster kun 29 kr. Så burde du være sikret til den festival.

Der er vist ikke meget mere at sige her. Det er selvfølgelig op til dig selv.

Køb kondomer her →


Vooni Cityrocker – den komplette festivalhøjtaler

Vooni Cityrocker – Transportabel højtaler på hjulVooni Cityrocker er en af de bedste højtalere, når det handler om festivaller og andre former for havefester eller strandfester.

Denne højtaler giver dig mulighed for at afspille din yndlingmusik i en god kvalitet. Den er nem at medbringe overalt, da den kan tranporteres på hjul og har et udfoldeligt håndtag.

Der er simpelthen så mange gode ting at sige om Vooni Cityrocker, så hvis du vil vide mere, må du klikke dig videre og læse om de mange fordele højtaleren har.

Køb Vooni Cityrocker her →


Festival udstyr til Beer Pong spillet

Festival udstyr til Beer Pong spilletHer får du Danmarks billigste og bedste Beer Pong pakke. Gider du ikke bruge penge på et stort og dyrt Beer Pong bord? Så er det også muligt at købe sættet uden at købe et tilhørende bord.

Dette sæt består af:

 • 12 røde Beer Pong kopper
 • 12 Blå Beer Pong kopper
 • 2 Beer Pong bolde
 • Du har også mulighed for at tilkøbe flere bolde/kopper. Det kan
 • du tilvælge hos forhandleren.

Køb Beer Pong spillet her →


Førertrøjen

FørertrøjenFørertrøjen er lige noget for jer, der elsker at konkurrer. Sidder du ofte sammen med nogen konkurrencevillige venner, der vil gøre alt for at være bedst? Så bør du overveje at købe en førertrøje.

Denne t-shirt er et bevis på, at du er den bedste på campen. I bestemmer selvfølgelig selv, hvad konkurrencen skal handle om. Det kunne fx. være den der kan drikke flest øl i beerpongen, men det kunne også være personen, der har vundet flest af festivallegene.

Et sjovt tiltag, som gør at folk kæmper lidt ekstra for at få trøjen.

Køb førertrøjen her →


Shotsdispencer – del shots med vennerne

shotsdispenserDet har aldrig været nemmere, hurtigere eller sjovere at drikke shots.

Denne shotsdispenser giver dig mulighed for at hælde 6 shots op samtidigt. Det er både smart og effektivt. Udover det, så slipper du også for at spilde hele tiden.

Du har også rig mulighed for at spille et spil med denne shotsdispenser. Kast en terning og drik det shot, du rammer.

Køb shotsdispenseren her →


Beer pong bord

afterski Beer Pong bordEt Beer pong bord er vist noget vi alle ved, hvad er. Hvis du ikke ved, hvad det er, så er jeg overrasket. Det er nemlig dét bord der bruges til at spille det mest populære drukspil, som går under navnet Beer pong.

Det får du, hvis du vælger dette bord:

 • Beer Pong bord der har printet et unik Afterski-tema
 • Et bord i høj kvalitet, der har en vandtæt spille-overflade.
 • Håndtag for at det er nemt at transportere
 • Vægt: 11 kg

Køb Beer Pong bordet her →


Coolbox – den ultimative køleboks

CoolboxCoolbox er den ultimative løsning til at holde dine drikkevarer kolde på festivalen. Coolbox kan holde dine drikkevarer iskolde i op til 24 timer.

Det er meningen, at du skal indsætte køleelementer i køleboksen. De kan tilkøbes på forhandlerens hjemmeside.

Coolbox er smart og funktionel til enhver begivenhed. Det gælder både strandturen, campingturen, festivalen osv.

Køb Coolbox her →

Læs også: Festudstyret

Leave A Reply