Skal du arrangere en fest, så skal du først og fremmest have det rette fest tilbehør. Der findes utroligt meget festudstyr, hvorfor det kan være svært at vælge det helt rigtige. Er du ude efter at finde de fest ting, der gør din fest uforglemmelig og bedre end nogensinde før? Så læs med her, hvor vi præsenterer dig for de fedeste fest tilbehør.

Herunder har vi samlet en liste over dét festudstyr, der sætter prikken over i’et.

Diskokugle

DiskokugleHvis du har planer om at holde den ultimative fest, så er der ingen tvivl om, at diskokuglen eller spejlkuglen skal være med. Diskokuglen er nemlig noget af det mest populære festudstyr der eksisterer. Den har været med siden starten af 70’erne, og den er stadig med den dag i dag, hvilket siger alt.

Du kan finde klassiske diskokugler, der bare monteres i loftet i og hænger og pynter. Du kan også finde nogen komplette spejlkuglesæt, hvor du får pinspot, farvehjul med motor og spejlkuglemotor, hvilket giver liv, lys og disko i hjemmet.

Diskokuglerne fås i mange forskellige størrelser. Du kan vælge en af de helt minimale på 10 cm, men også finde dem i 20, 30, 40 eller endda 100 cm. Prisen hænger selvfølgelig også sammen med størrelsen, hvorfor de færreste nok vælger den, der er 1 meter i diameter.

Vil du bare have noget billigt, der kan sætte gang i festen, så er der altså masser af muligheder hos Soundstorexl.com. Klik på knappen herunder og se udvalget af diskokugler.
Køb den her →

Knæklys

KnæklysKnæklys eller glowsticks kan bruges til alle former for fest. De skaber nemlig festligt lys, sjov og ballade og masser af farver. De er populære til de unges fester, men i den grad også til større raveparties. De populære knæklys fås i mange forskellige former, farver og størrelser.

Du kan finde de almindelige knæklys, der primært bruges rundt om håndleddet, men du kan også få glowsticks som hårbånd, festbriller, sugerør, kasketter eller andet.

Disse knæklys kan med fordel bruges til festen derhjemme, men også til udendørs fester, hvor der afholdes natorienteringsløb eller lignende aktiviteter.

Hos Soundstorexl.com kan du købe knæklys i alle former og farver, til børn og voksne i alle aldre. Udvalget er enormt og priserne er lave sammenlignet med andre forhandlere. Fælles for alle knæklysene er den høje kvalitet, hvor du får op til 8 timers lys pr. glowstick.
Køb den her →

Champagnespand med LED lys

Champagnespand med LED lysVi har tidligere skrevet om champagnekølere, der kan bruges til alle festlige arrangementer. Hvis du vil se de mest populære champagnekølere, kan du læse dette indlæg. Vil du derimod have en virkelig festlig champagnespand, der er lidt udover det sædvanlige, så kan vi anbefale denne.

Her får du virkelig flot og festlig champagnespand, der indeholder 18 dioder. Mulighed for at skifte mellem 7 forskellige farver eller vælge en fast farve. Vælg også imellem lysintensiteten eller om rulningen af farverne skal være hurtig eller langsom. Alle disse mange finurlige indstillingsmuligheder kan du skifte mellem ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening.

Brug denne champagnespand når der skal festes. Den er iøjnefaldende og holder dine drinks kolde, hvad end du er til vin, champagne eller andre flasker.
Køb den her →

Festhøjtaler med LED lys

Festhøjtaler med LED lysEn fest uden en højtaler er jo ikke en rigtig fest, hvorfor en festhøjtaler uden tvivl er det vigtigste fest tilbehør til enhver fest.

Så længe der er musik, kan der festes. Er der ingen musik, så er der heller ingen fest. Så er det store spørgsmål bare, hvilken højtaler du skal vælge.

Her er i hvert fald en anbefaling som passer perfekt til dig, der elsker fest og LED lys. Højttaleren har en lille ASTRO LED lyseffekt på subwooferen og en stort festlys på toppen.

Højttaleren er det perfekte fest tilbehør, hvis du vil have en smart højttaler der både giver god lyd og festligt lys. Udover det er den også yderst praktisk at medbringe til enhver fest, da den er udstyret med hjul og teleskopgreb.

Vi har også tidligere skrevet om Vooni Cityrocker, som er en transportabel højtaler. Du kan læse om Vooni Cityrocker her.

Denne partyhøjtaler kan købes herunder.
Køb den her →

Røgmaskine

RøgmaskineRøgmaskinen er også hvad der går under kategorien ”vildt festudstyr”. I hvert fald, hvis du har planer om at købe en røgmaskine til din privatfester. Der er ingen tvivl om, at en røgmaskine vil gøre festen vildere og sjover end nogensinde før.

En røgmaskine vil være perfekt at kombinere med spejlkuglen og diverse festlys. En røgmaskine kan nemlig lægge en tynd dis, hvilket fremhæver det flotte diskolys.

Det er muligt at finde røgmaskiner i flere forskellige klasser. Røgmaskiner kan inddeles i fire forskellige kategorier:

 • Hazer – Let tåge, der ikke er særligt synlig, men fremhæver lyseffekterne.
 • Fazer – En let tåge, der dog er en smule tykkere end tågen fra hazeren. Forskellen er at denne bruger vandbaseret glykol røgvækse, hvor hazeren bruger en olie- eller vandbaseret røgvæske.
 • Tørismaskine – Denne maskine benytter sig af solid CO2 (tøris) og omdannes til en tæt røg, når den kommer i kontakt med varm luft.
 • Low fog røgmaskine – Skaber en tung og tæt røg, der forbliver liggende nær gulvet. Fungere primært som den mest almindelige røgmaskine

Så er det op til dig selv, hvad formålet er med røgen. Skal den være mindre synlig og fremhæve lyset eller skal den være tyk og tæt? Se udvalget herunder og overvej, hvilken der passer bedst til din fest.
Køb den her →

Konfettirør

KonfettirørKonfettirør er heller ikke det mest almindelige fest tilbehør, hvorfor det bare skal være med på denne liste over ualmindeligt sejt fest tilbehør.

Du kan få konfettirør i mange forskellige størrelser og med meget forskelligt indhold. Der findes konfettirør med ”metal”, altså små glimmer stykker, men de fås også med papir, papirstreamers og metalstreamers. Du har også mulighed for at købe et helt tomt konfettirør, hvis du har noget specifikt du selv vil fylde i.

Hos Soundstorexl finder du mange forskellige konfettirør i størrelserne 40 til 80 cm. De er til yderst professionelt brug, men alligevel til en meget overkommelig pris.

Disse konfettirør er ikke de billige kinesiske nytårsbomberør, men virkelig professionelle og kan med fordel bruges til fejring på scener, til fester eller større arrangementer.

Se det store udvalg af konfettirør, hvis du vil skabe en fest med et ordentligt svineri.
Køb den her →

UV ansigtsmaling

UV ansigtsmalingUV ansigtsmaling er måske ikke det mest almindelige fest tilbehør, men det kan dét blive. Giv dine gæster en omgang UV-maling til ansigtet og du er sikker på, at alt og alle lyser op til det store brag af en fest.

UV malingen vil lyse op, når personen går ind under en UV lampe.

Vi er så heldige at have fået en rabatkode, der giver dig 10% ekstra rabat, hvis du køber hos Soundstorexl.com

Rabatkoden ”s10uaq” indtaster du i feltet ”Har du et gavekort?”, og derefter får du 10% rabat på uv maling, uv makeup, uv party pakker, teatersminke og knæklys.

Læs også mere om UV maling i dette indlæg.
Køb den her →

Sæbeboblemaskine

SæbeboblemaskineSæbeboblemaskinen kender du sikkert fra diverse diskoteker eller lignende steder. Det er dog nok de færreste af dine gæster, der disker op med sådan en til deres fester, hvorfor det vil være det ultimative at gøre.

Sæbeboblemaskinen kan bruges til mange forskellige former for fester, arrangementer eller udstillingerne. Den skaber nemlig liv og glæde, og så er den bare sjov.

En sæbeboblemaskine lyder nok ikke som det billigste fest tilbehør, men du kan faktisk få en ganske billig en. Hos Soundstorexl.com kan du nemlig finde sæbeboblemaskiner fra 249 kr., hvilket må siges at være ekstremt billigt.

Prisen og kvaliteten hænger altid sammen, hvorfor du selvfølgelig kan få en væsentligt bedre sæbeboblemaskine, hvis du vælger at købe en af dem der koster lidt ekstra.

Vælger du den billigste til 249 kr., får du dog også en fin og funktionel maskine, der kan det den skal, nemlig at puste sæbebobler. Massevis af sæbebobler på kort tid.

Klik herunder og se det store udvalg og find den, der passer dig bedst.
Køb den her →

Festlige spil

Fest tilbehør kan som tidligere nævnt være mange ting. Det kan nemlig være en røgmaskine eller en sæbeboblemaskine, men det kan også være noget så simpelt som sjove spil.

Det kan være alt fra kortspil og terningespil til populære brætspil. Det kan med fordel også være skøre spil som Speak out spillet, som du kan læse mere om her.

Parykker og kostumer

Den sidste ting vi vil nævne under fest tilbehør, der gør festen lidt sjovere, er festkostumer og parykker.

Det er nemlig altid sjovt at være udklædt til fest, da man selv bestemmer, hvilken personlighed man vil være den aften. Det er selvfølgelig en lidt større opgave, da alle gæsterne selv skal skaffe et kostume. Du kan selvfølgelig opfordre dine gæster til at klæde sig ud, og så kan de der har lyst gøre det.

Læs om vores populære morphsuits her eller se det store udvalg af festkostumer hos Temashop.dk herunder.
Køb den her →

Alt det almindelige fest tilbehør Krus, tallerkner, servietter, bestik osv.

Vi kan heller ikke snakke om fest tilbehør uden at nævne alle de væsentlige ting, du bør have med på huskelisten. Udover alt det vilde der sætter gang i festen, skal du selvfølgelig også have festudstyret i form af festpynt.

Her får du en hurtig tjekliste til, hvad du bør overveje til festen:

 • Plastisk krus til øl og drinks
 • Plastik shotglas, vinglas eller champagneglas
 • Festlig borddug
 • Plastisk bestik
 • Servietter
 • Affaldsposer/sække og isterningeposer
 • køkkenhjælp / personale
 • Skåle og fade til hygge
 • Masser af drikkevare
 • Gavebord
 • Gæstebog
 • Fotograf
 • Diverse festpynt – balloner, lamper, flag eller lignende

Der er meget mere, men det er i hvert fald en del af tingene du bør overveje. Grunden til at vi har nævnt plastikkrus og lignende, er at det er let at rydde op og du undgår opvasken!

Festen bliver federe, hvis du har det rette fest tilbehør

Hvis du vil arrangere den fedeste fest nogensinde, så skal du bruge det helt rette fest tilbehør. Ovenover har vi allerede givet dig en masse idéer til fest ting, der uden tvivl vil give gæsterne en god og uforglemmelig aften.

Det lyder næsten som en drøm at ændre sit hjem til et stort fest lokale med diskolys, diskokugler, knæklys, røgmaskiner, festhøjttalere med LED, sæbeboblemaskiner, champagnespande med LED, konfettirør og meget mere. Men husk på, at det er en mulighed og det kan gøres til ganske fornuftige priser.

Det vil nok være en anelse overdrevet at købe det hele, men vi håber du har nydt inspirationen. Finder du bare én ting der kunne bruges, så er det også bedre end intet.

Hvis du også er på udkig efter barudstyr, cocktailtilbehør eller lignende, så kan det hele findes på Barlife.dk.

Comments are closed.