Vaskenødder

vaskenødder - Soap NutzDet er ikke alle, der har lyst til at bruge sæbe eller vaskemiddel til vask af tøj. Det kan der være flere grunde til, men de fleste, der fravælger det, gør det på baggrund af ingredienserne. Dit tøj bliver dog ikke helt rent, hvis du ikke bruger en form for vaskemiddel. Heldigvis findes der et naturligt alternativ til dit vaskemiddel.

Det kan lyde vildt, men det er faktisk sandt. Du kan nemlig købe såkaldte vaskenødder, som er en helt naturlig frugt, der har et indhold af helt naturlig sæbe. Derfor kan du gøre brug af disse sæbenødder i stedet for sæbe, når du vasker dit tøj. Det er der flere fordele ved, da det både er godt for dig, for miljøet og for tegnebogen.

Køb produktet her

Samme naturlige ingredienser som saponin

sæbenødder

Vaskenødderne fra Soap Nutz har et indhold af naturlig sæbe. Det er en naturlig sæbe, der byder på samme naturlige ingredienser som saponin. Sopanin er et stof, der er i stand til at bryde vandets overfladespænding. Det er en klar fordel, da det dermed bliver nemmere at trænge ind i tøjets fibre, så det også bliver mere rent.

Men selvom navnet giver antydninger af det, så er disse nødder faktisk slet ikke nødder. I stedet er der tale om en helt naturlig frugt, der bliver dyrket flere steder i verden. Det er også din garanti for, at du kan få en vask, der ikke er tilsat diverse tilsætningsstoffer. Det er sundt for både miljøet, men bestemt også for dig.

Derfor er dette også en ideel løsning for dig, der har en meget følsom hud. Det er dog ikke kun her, det kan være en god idé at bruge vaskenødder. Det er også gældende, hvis du blot ønsker at undgå kemikalier. Det kan nemlig være svært, hvis du vil bruge sæbe eller vaskemiddel. De bærer derfor mange fordele med sig.

Kan spare dig for en del penge

Du kan også spare penge ved at bruge Soap Nutz i stedet for sæbe. Du skal blot bruge ca. 5 nødder pr. vask, som du herefter kan genbruge en håndfuld gange. Derfor kan du forvente en pris pr. vask, der lyder på blot 70 øre. Det er et betydeligt mindre beløb end en vask med sæbe. Derfor kan du spare rigtig mange penge.

I en pose Soap Nutz er der ca. 350 nødder. Derfor har du vaskenødder til mellem 300 og 400 vaske, inden du skal købe nye. Til en gennemsnitlig familie er der derfor nødder nok til et helt år. Hvis du er glad for den duft, der følger med, når du bruger vaskemiddel, så frygt ej. Dit tøj får nemlig en let, frisk duft af dine Soap Nutz.

Hvordan bruger man Soap Nutz?

Det er nemt at bruge disse nødder. Har du altid hørt, at hvis du vil undgå kemikalier, så vask tøj i hånden, så er du helt galt på den. I stedet bruger du bare Soap Nutz. Det er nemlig meget nemmere. Du skal blot fylde fem nødder i den genanvendelige stofpose. Den kan sagtens blive liggende under skylningen.

Køb produktet her

ANDRE KIGGEDE PÅ:

Zenkuru Fodmassageapparat – den bedste fodmassage maskine

Stefan | 5. oktober 2020

Ølkøler til haven

Stefan | 21. april 2020

Candyfloss maskine – Lav lækker dessert selv

Stefan | 20. april 2020

Comments are closed.