Det er sjovt, let og super klistret, men alligevel er der ikke mange af os, der kan tage en tur i Tivoli uden at købe det – candyfloss. Men du behøver ikke at køre hele vejen i Tivoli for at nyde det, de i Norge kalder sukkerspin.

Med den lille, handy candyfloss maskine kan du selv lave den søde dessert til dig selv og dine unger. Det kræver ikke andet end lidt sukker og en god portion øvelse for at du kan svinge de lækreste sukkerkunstværker til ungerne.

Candyfloss maskine fra KitchenPro

Man skulle ikke tro, at det er så nemt at lave candyfloss, men med den lille, kompakte maskine fra KitchenPro kan du på ingen tid og med kun ganske få skefulde candyfloss sukker lave sukkerspin, der er ligeså smukke og lette som dem, du ellers køber på sommerens udflugter til forlystelsesparker og i tivolier.

Det kræver kun ganske lidt øvelse at få det rigtige sving på armen, så den fine sky af sukker lægger sig pænt og fast om pinden og du kan overraske både dine egne og resten af gadens unger med de lækreste candyfloss og har du lidt frugtfarve kan du endda få både blå, røde og gule nuancer frem i maskinen. Det vil helt sikkert vække stor glæde hos alle prinsesser og Pokemontrænere på adressen og du slipper for at stå i kø blandt resten af Danmarks befolkning på en varm sommerdag.

Det handler om håndelag

hjemmelavet candyfloss

Det er ikke kun ungerne, der er vilde med candyfloss, så hvorfor ikke bruge maskinen, når der skal laves lækker dessert til vennerne og familien?

Lav den på en pind og brug små portioner til at pynte en kage, is eller frugt. Det giver en fantastisk effekt og vil imponere selv de mest kræsne ganer og øjne. Fordi rigtig mange tror, at det er noget, der kræver professionelt udstyr og mæske også en del øvelse at kunne gøre helt perfekt, så er det en rigtig god måde at skabe en stor WAUW-effekt hos både børn og voksne gæster i dit hjem.

En god ide er, at du sørger for at læse instruktionerne godt igennem og måske øver dig et par gange inden du kaster dig ud i jobbet som candyflossmester til en børnefødselsdag, for det kræver det rigtige håndelag at lave de flotte og jævne resultater. Og det giver den oplagte undskyldning for at prøvesmage de første prøvespin selv.

Det er ren magi

Måske er det fordi dem, der sælger candyfloss gerne vil have os til at tro, at det er stor videnskab at lave det, ellers er det fordi vi aldrig har haft adgang til de rigtige remedier. Faktum er dog, at det stadig for rigtig mange af os virker som ren magi, når de fine, sprøde sukkertråde opstår og smelter på tungen.

Med en candyfloss maskine kan du selv trylle i sukker og måske skabe en ny fredagstradition i familien.

Alt du skal gøre er, at varme maskinen op, hælde sukker i og se, hvordan sukkeret langsomt smelter og de fine, skinnende tråde opstår i maskinen, så du kan samle dem på en pind og lave en sky af candyfloss. Har du små børn kan det næsten virke på samme måde som et trylleshow, hvis de får lov til at sidde og følge med i det hele – på god afstand, så de ikke brænder sig.

De hårde fakta of KitchenPro candyfloss maskinen

maskine der kan lave candyfloss

Du får, hvad du ser – men derfor er det alligevel rart at vide, hvad det er du kan forvente når du bestiller maskinen:

  • Du kan let og med ganske få ingredienser lave candyfloss
  • Der går ikke mere end en spiseskefuld sukker til en stor candyfloss!
  • Husk: at du skal læse instruktionerne grundigt igennem inden du tager den i brug
  • Følg altid instruktionerne, inden du skal rense maskinen
  • En candyfloss bliver omkring 20 centimeter høj, når du laver den med den angivne mængde sukker
  • Der medfølger tyske instruktioner, men du kan også finde den engelske version på nettet
  • Skil den forsigtigt ad og skyl delene i varmt vand, når du skal rengøre den
  • Maskinen måler cirka 18 x 28 centimeter.

Comments are closed.