Lidt chokolade er godt – meget chokolade er meget godt! Så knap 2 kg må jo være helt fantastisk og det er præcis det, du får i denne kæmpe Toblerone!

Den kendte chokoladesmag fra de trekantede stykker.

Er du en af dem, der bare ikke kan få nok og ikke stopper før pakken er tom, så er det den oplagte udfordring til dig selv eller en med-elsker.

Det er ikke kæmpe trekanter du får, men i stedet en lind strøm at de små i den helt almindelige størrelse.

 

Den oplagte gave – kæmpe Toblerone

Kender du en der er vild med chokolade og vil du gerne give en gave, der kan vække glæde i lang tid, så er den kæmpe chokolade en både lækker og sjov mulighed. Hvem vil ikke gerne modtage sådan en fætter, og være dækket ind på chokoladekontoen det næste lange stykke tid?

Du får:

  • 1,68 kilo ægte Toblerone til en billig pris
  • 48 små Toblerone stænger i en kæmpe pakke
  • Indpakning, der ligner en stor chokoladebar
  • 48 x 35 gram chokolade

Brug den som en  rigtig lækker gave eller gem den til dig selv, hvis du bare er rigtig glad for den klassiske, sprøde Toblerone chokolade.

Den lækreste gimmick – mega Toblerone-pakken

Vi kender alle sukkertrangen, der banker på og gerne på de mest underlige eller ulejligede tidspunkter. Det kan du undgå ved at have en Toblerone indenfor rækkevidde til enhver lejlighed – og i denne pakke får du hele 48 muligheder for at stoppe en pakke i tasken på vej ud ad døren.

Er det ikke dig selv du er på udkig efter lækkerier til, så er det også en gimmick af den lækre slags, for mon ikke du bliver festens midtpunkt, når du kommer anstigende med denne kæmpe til fødselsdagsbarnet? Ønsker du dig chokolade, siger du? Værsgo og rigtig mange tillykke med dagen!

Sørger du for desserten?

Chokoladen kan også bruges som et sjovt indslag til en mindre fest, hvor du er blevet bedt om at sørge for desserten. Vaniljeis og en Tobleronebar er ikke noget som mange ville takke nej til – og heller ikke en Toblerone til kaffen.

Du får altså kort sagt en lang række lækre muligheder for at overraske andre eller dig selv, når du køber den kæmpe Toblerone til din chokoladesamling.

Med denne pakke går du ikke forgæves de næste 48 gange du bliver sukkertrængende. Bon appetit.

Comments are closed.