Vafler er både smagen og duften af barndom. Den klassiske, sprøde dessert er en favorit hos såvel små som store og kan nydes med lækre kugler af is, bær eller Nutella.

Der er ingen grund til at lægge lysten til vafler på hylden, da det er muligt at videreudvikle den populære vaffel derhjemme med boblevaffeljern.

Nu bliver vaflerne endnu mere luftige, sprøde og lækre med det geniale Bubble Waffle jern!

Lav Bubble Waffle derhjemme

Det er næsten blevet en hel madtrend at lave boblevafler, som oprindeligt opstartede i Hong Kong som en lækker ret at servere efter et måltid.

Lav Bubble Waffle derhjemme

Den populære spise har opnået international succes i løbet af særligt sommeren 2018, hvor der er skabt decideret madkiosker, der baserer sig på netop Bobble Waffle’s.

Med et Bubble Waffle jern er der dog ingen grund til at rejse på tværs af verden for selv at sætte tænderne i den lækre dessert.

Nu kan de sprøde boblevafler nemlig laves derhjemme.

Bubble Waffle er en 6kantet vaffel med bobler på tværs af hele vaflen. Denne fabrikation skaber en ekstra sprød og luftig smagsoplevelse.

Vaffeljernet fungerer, som man kender det fra det klassiske vaffeljern med to håndtag, som skal holdes sammen, mens dejen i jernet færdigbages.

Det populære vaffeljern med bobler har følgende detaljer:

  • Størrelse på færdiglavede vafler: 21×18 cm.
  • Tilberedningstid: 3-5 minutter
  • Længde på ledning: 70 cm.
  • Vægt: 1,5 kg.
  • Der følger brugsanvisning med tilhørende opskrifter med til Bubble Waffle jernet

Perfekte Bubble Waffles på ingen tid uanset sæson

Det er både nemt og effektivt at lave den lækre dessert derhjemme, hvor der kun skal bruges selve vaffeljernet samt vaffeldejen. Det vigtigste under tilberedningen handler om at vende jernet om på den anden side, efter halvdelen af tilberedningstiden er gået. Dermed opnås det bedste resultat med en jævn fordeling af færdigbagt dej igennem hele vaflen.

Den færdigbagte vaffel fylder det meste af en tallerken og kan herefter blive anrettet på en indbydende tallerken med friske bær og frugt med is, som kan være en lækker sommerdessert.

I vinterens mørke hvor der vil skabes ekstra hygge indenfor, kan Bubble Waffles laves og serveres med is eller måske Nutella.

Således kan anretningen tilpasses forskellige smagsløg og sæsonbetonede ønsker for tilbehør.

Tip: Vi har tidligere skrevet om sorbet ismaskiner her, og den kan du med fordel bruge til at lave noget lækkert is til dine vafler.

I videoen herunder får du et par gode forslag til hvordan du kan lave dine egne lækre bubble waffles. Se de mange gode muligheder for at benytte lækre ingredienser.

Køb dit Bubble Waffle jern i dag og få en ny favoritdessert

Bubble Waffles kan laves til enhver anledning og tilfredsstille enhver sød tand. Den simple fremgangsmåde gør det til en oplevelse at eksperimentere med nye opskrifter på dej samt tilbehør og finde frem til nye, lækre smagsvarianter at byde venner og familie på.

Comments are closed.