Nutella Spand på 3kg – pris og info

nutella spand hele 3 kgHistorien bag Nutella strækker sig faktisk helt tilbage til 1940’erne. Derfor er det ikke et just nyt fænomen. Ikke desto mindre, så er den lækre chokoladecreme elsket verden over. Sådan har det faktisk været lige siden, det blev opfundet af en italiener med stor trang til chokolade. Det blev det – som nævnt – i løbet af 40’erne.

Faktisk opstod Nutella, fordi den føromtalte italienske mand ikke havde held med at opstøve chokolade. Det endte i stedet med at han blandede hasselnødder, kakao, palmeolie og en række øvrige ingredienser. Det er ikke chokolade, det bliver til, men han fik sin sult stillet – og i samme ombæring kom Nutella også til verden.

Køb produktet her

Kan du ikke få Nutella nok?

forskellen på en stor og lille nutella spand

Er du én af de mange personer, der bare ikke kan få nok af Nutella? I så fald er denne Nutella spand lige noget for dig. Den indeholder intet mindre end 3 kg. Derfor bør der være Nutella til rigtig lang tid. Hvis du er rigtig glad for den cremede masse, så holder det måske ikke nær så længe. Der bør i hvert fald være til et par uger.

Der er tale om en Nutella spand 3 kg. Derfor får du selvfølgelig også 3 kg. Nutella. Du får dog også en unik og forførende plastikspand med håndtag. Det er én af de ting, der er sjove at have stående fremme. Du er sikret, at det kan fungere som blikfang i køkkenet, hvis den store Nutella-spand får lov til at pryde dit køkkenbord.

Nutella nok til hele familien

Vil du gerne være sikker på at der er Nutella nok til hele familien? En spand som denne er et godt valg i denne sammenhæng. Som sagt, så indeholder den hele 3 kg. Den kan købes til 279 kroner, hvorfor den følger den gængse Nutella pris. Det vigtige er dog, at det er en spand, der har Nutella nok til hele familien til lang tid.

Også en god gaveidé

Hvis du skal have en gave med til en person, der har en stor kærlighed til Nutella, så er dette et oplagt valg. Det er ikke blot en gave, der vil sætte et stort smil på læben hos modtager. De øvrige deltagere vil også finde det hylende morsomt. Samtidig er du sikret, at det er en gave, som modtager faktisk får noget ud af.

Detaljer:

  • Kapacitet: 3 kg.
  • Kalorier: 16.380 kalorier
  • Størrelse: 19 cm. x 15,5 cm.
  • Ingredienser: Sukker, palmeolie, hasselnødder, fedtfattig kakao, skummetmælkspulver, vallepulver, emulgator (lecithiner, vanillin)
Køb produktet her

ANDRE KIGGEDE PÅ:

Zenkuru Fodmassageapparat – den bedste fodmassage maskine

Stefan | 5. oktober 2020

Ølkøler til haven

Stefan | 21. april 2020

Candyfloss maskine – Lav lækker dessert selv

Stefan | 20. april 2020

Comments are closed.