Du kender det sikkert alt for godt. Du har lige haft en lang og travl dag på jobbet, og dine fødder er ømme og trætte.

Du trænger til at slappe helt af, samt tilføre helt ny og forfriskende energi til dine fødder. Og her ville det være rart med et Zenkuru fodmassageapparat der er en af de bedste fodmassage maskiner, der kan trykke og masserer de forskellige zoner under fødderne, som alle er forbundet med vores indre dele.

Herunder også det, der udgå de processer, der giver udtryk for følelser, velvære samt udmattelse.

Heldigvis for dig kan du gøre kål på de dårlige dage med ømme fødder og trætte ben med dette geniale fodmassageapparat, Zenkuru fodmassageapparat, kan du blive som ny igen. Med dette unikke apparat kommer du til at føle dig som en frisk nyfødt, der aldrig før har brugt fødderne. Det er omgående forkælelse, der udleder fornøjelse til andre steder i kroppen, så du får en helhedsfornemmelse af harmoni og balance.

Lad Zenkuru fodmassageapparat forkæle og kærtegne dine fødder. Lad den massere, ælte, gnubbe og varme dine fødder med tre specialdesignede programmer, som med det samme øger din blodcirkulation i fødderne, og tilfører helt ny energi til hele kroppen. Du vil blive forkælet på mange måder fra tå til top – og du vil aldrig kunne få nok!

Dette fodmassageapparat fra Zenkuru er lækkert og nemt, idet du kan have det stående derhjemme. Du køber den billigt én gang, og så kan du få lækker fodmassage i mange år frem. Kvaliteten på dette apparat er helt i top, brugervenligheden i højsædet, og så har vi sørget for, at dit velvære stiger til himmels, når du køber og bruger dit Zenkuru fodmassageapparat for første gang.

Se også de bedste produkter til nakkemassage

 

Sådan virker Zenkuru fodmassageapparat

Sådan virker Zenkuru fodmassageapparat

Gør dig selv klar til at belønne dine fødder med et ægte kærlighedsapparat, der kommer helt i dybden og trykker lige præcis de steder, der giver værdi. Du vil øjeblikkeligt mærke en forskel. Med tre guddommelige programmer at vælge mellem kan du selv bestemme, hvilket af de tre der skal redde din dag. Det er alt efter behov, men de er alle tre designet, så de rammer de punkter, som er alment kendt. Det hjælper med at løsne op ved hjælp af dybdegående og intens fodmassage. Zenkuru er altså din garanti for dette.

Udover at du kan vælge mellem tre programmer, så kan du også vælge styrke. Har du behov for en virkelig pressende og tung massage, så vælger du dét program, der trykker mest til. Og har du behov for noget wellness, der er afslappende og dejligt, så vælger du dét letteste og mindre hårde program. Hører du i øvrigt til dem, der har ildelugtende fødder på grund af meget mobilt arbejde og måske nogle sko, du burde have skiftet ud for længe siden, så er Zenkuru fodmassageapparat lige noget for dig. Maskinen har også en funktion, der hedder ”Anion”, som neutraliserer lugte til din og dine kollegers fornøjelse.

Zenkuru fodmassageapparat er massageapparatet, som rigtig mange har ventet på, og nu er det her. Det billigt, bekvemt, og ekstremt let at anvende. Du skal bare trykke på det ønskede program og læne dig tilbage, og nyde massagen. Det er nemlig forkælelse på et helt nyt niveau, og Zenkuru fodmassageapparat får fodterapeuter til at ligne amatører. Den er nemlig helt unikt designet til at tage sig af din kære fødder, og det er præcis dét, den gør!

TIP: Du kan overveje at besøge Fitfact, hvis du vil finde flere smarte gadgets til at slappe af. På Fitfact kan du fx læse om massagepistoler.

Fakta om fodmassageapparatet

  • Mange funktioner med Zenkuru FodmassageapparatProfessionelt fodmassageapparat med tre forudindstillede massageprogrammer: Afslapning, wellness eller dybdegående massage
  • Anion-funktion, der neutraliserer dårlige lugte
  • Passer til fødder helt op til str. 46
  • Effekt på 50 W
  • Vægt: 4 kg
  • Behagelig varmebehandling
  • Input: DC 24 V
  • Manual, dog kun på engelsk.

Læs også: Tæppe med ærmer

Få styr på din fødder nu med den bedste fodmassage maskine

Det er på tide at give dine fødder den rette kærlighed med en luksus behandling, så prøv det helt nye og smarte Zenkuru fodmassageapparat, der giver dig meget for pengene sammenlignet med en massør.

Bliv gladere og få sundere fødder med Zenkuru fodmassageapparatet. Bestil den i dag hos vores forhandler, som du besøger ved at klikke på knappen herunder og nyd den bedste fodmassage maskine.

Comments are closed.