Undervandsdrone – Gladius

Undervandsdrone gladiusHvis du ønsker at udforske livet under havoverfladen, så er en undervandsdrone uundværlig. Uanset om du vil lede efter skjulte skatte, betragte dyrelivet eller noget tredje, så er Gladius Mini fra Chasing-Innovation et godt bud. Du finder ikke mange undervandsdroner, der kan konkurrere med den imponerende Gladius Mini.

Den udmærker sig på op til flere punkter. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at det er en professionel model. Den kan blandt andet bryste sig af at filme i 4K-kvalitet (3840 pixels x 2160 pixels med 30 FPS), hvorfor der ikke fås en meget bedre opløsning. Dertil er den i stand til at filme på intet mindre end 100 meters dybde.

Du får næppe brug for at filme i denne dybde, men muligheden er der. Derfor kan du også roligt have den med på åbent hav. Gladius Mini er ikke en undervandsdrone, der kun kan bruges ved lavvandede strande og i små vandhuller. Derfor er den særligt tiltalende for dig, der ikke vil nøjes med andet end det bedste.

Køb produktet her

Du styrer den med en medfølgende fjernbetjening

Det er selvfølgelig nemt at styre dronen. Det sker nemlig med den medfølgende fjernbetjening. Med denne kan du også nemt indstille den ønskede dybde, vinkle dronen og låse den i en bestemt situation. Med andre ord, så har du fuld kontrol over dens gøren og færden. Derfor er du heller ikke begrænset på nogen måde.

At du har mulighed for at låse den i en bestemt situation, er en klar fordel. Det gør det nemt, hvis du vil se nærmere på en bestemt genstand. På fronten af dronen er der selvfølgelig integreret to stærke LED-lys, som kan oplyse billederne. Det er en nødvendighed, da der dybt under havets overflade ikke er lyst op af solen.

Du kan montere din smartphone på fjernbetjeningen

se undervandsdronen i aktion

Der er gjort plads til, at du på fjernbetjeningen kan montere din smartphone. Det er en fordel, da du via en app kan modtage video i realtid fra dronen. Faktisk er den i stand til at sende video i realtid til tre enheder på samme tid. Det er selvfølgelig en nødvendighed at du installerer denne applikation på din smartphone.

Uden den kan du ikke følge med i dens færden under vandet. Derfor er det et meget vigtigt aspekt. App’en hedder IF.Dive og kan installeres på både Android (4.4 eller nyere) og iOS (9.0 eller nyere). Der er plads til en smartphone i størrelsen 5” til 12,9” på fjernbetjeningen. Derfor kan de fleste modellers fæstnes på den.

Alt bliver sendt via et 100 meter langt tilslutningskabel, der går fra drone til baseenhed. Den har en batteritid, der lyder på to timer, hvorfor du har god tid til at udforske havet. Den kan sejle med op til 7,24 km/t, hvilket er svarende til 2 meter/sekund. Derfor er der faktisk ikke tale om en drone, der bevæger sig langsomt frem.

Detaljer:

  • Mål (Drone): 22,6 cm. x 11,2 cm. x 38,5 cm.
  • Mål (Basestation): 15,1 cm. x 10,7 cm. x 4,5 cm.
  • Lagringskapacitet: 64 GB
  • dybde: 100 meter
  • Batteritid (Drone): 2 timer
  • Batteritid (Basestation): 6 timer
Køb produktet her

ANDRE KIGGEDE PÅ:

Zenkuru Fodmassageapparat – den bedste fodmassage maskine

Stefan | 5. oktober 2020

Ølkøler til haven

Stefan | 21. april 2020

Candyfloss maskine – Lav lækker dessert selv

Stefan | 20. april 2020

Comments are closed.