Vi ved alle sammen, hvad et tæppe er. Det er dog de færreste der ved, hvad et tæppe med ærmer er. Lad mig præsenterer dig for Snug Rug Deluxe, det smarte tæppe med ærmer.

Du tænker måske allerede nu: ”Hvad i alverden skal jeg bruge et tæppe med ærmer til?”. Det får du svar på meget snart. Læs lidt videre og du vil hurtigt kunne se idéen i at købe et Snug Rug tæppe fremfor et almindeligt tæppe.

Læs også: Himalaya salt lampe

Hvorfor vælge Snug Rug Deluxe?

Snug Rug kan selvfølgelig det samme som et almindeligt tæppe, nemlig at holde dig varm, når du ligger på sofaen eller sidder udenfor efter en god grillaften.

Snug Rug er dog langt mere praktisk, da du ikke er fanget i tæppet. Det almindelige tæpper glider ned, når du bevæger armene, samtidig er det begrænset hvor meget bevægelighed du har.

Lad mig overbevise dig om, hvorfor et Snug Rug tæppe er et godt køb. Du får herunder 3 eksempler, hvor et Snug Rug er langt mere praktisk end det almindelige tæppe.

 

Snug rug tæppet

3 steder hvor et tæppe med ærmer ville være praktisk

  1. Sofaen: Et almindeligt tæppe kan være ganske fint til sofaen, hvis du bare lægger ned og slapper af til en god film. Det er dog ikke særligt praktisk med et almindeligt tæppe, når du skal læse en god bog og samtidig nyde din te. Her giver Snug Rug dig masser af bevægelighed uden at tæppet glider ned.
  2. Udenfor til grillaftenen: Sidder du udenfor med vennerne efter en god grillaften, når solen er gået ned og det er blevet en anelse køligere? Du fryser og henter tæppet. Det er bare besværligt med et tæppe, når du sidder og nyder et glas vin eller en god drink. Samtidig er det også ret besværligt at grille skumfiduserne med et tæppe omkring sig? I hvert fald, hvis man også skal koncentrere sig om at holde sig varm samtidig.
  3. Camping og festivaler: Det kan godt gå hen og blive koldt sent på aftenen, og det er lidt besværligt at sidde med tæpper omkring sig på festivaler. Det gælder i hvert fald, hvis du sidder sammen med vennerne og i spiller kort, øl bowling eller lignende.

Tip: Du kan også varme dig med en varmepude, som vi har skrevet om her. Den hjælper også hvis du har diverse muskelsmerter eller muskelspændinger!

Information om Snug Rug Deluxe

  • Snug Rug deluxe er et tæppe med indbyggede ærmer
  • Praktisk lomme
  • Mange farve muligheder: Creme, rød, blå, grå, grøn eller lyseblå
  • 100% polyester (Fleece)
  • Snug Rug Deluxe tæppe med ærmer kan vaskes ved 40 grader
  • Størrelse: 40 x 152 x 213 cm

 

Comments are closed.