Der kan være mange gode grunde til at investere i en knæpude. Hvis lænden værker, hofterne er stive eller ryggen er skæv, så kan en knæpude hjælpe. Den er til stor hjælp, hvis du får ondt i knæene om natten, men også hvis du har en tendens til at sove i en ubehagelig s-form. Den kan derfor afhjælpe flere problemer.

Det er en unik pude, der er udviklet specifikt til at holde din ryg udrettet, mens du sover på siden. Det er en timeglasformet pude, der kan hjælpe dig med at opnå en afslappet l-form, når du sover. Det er desuden en pude, der kan bryste sig af at være polstret med memoryskum, der former sig ved hjælp af din kropsvarme.

 

Skal blot placeres mellem dine knæ

Du skal blot placere puden mellem dine knæ. Derfor er den ikke just vanskelig at gøre brug af. Som det også er nævnt herover, så er den polstret med memoryskum. Du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt den passer til dine præferencer eller ej. Den kan nemlig tilpasse sig til alle knæ som følge af det unikke skum.

Det giver også garanti for, at der er tale om en meget ergonomisk pude, da den altid former sig efter dig. Det er en pude, der er i stand til at løfte og stabilisere dine knæ, når du ligger på siden. Det er med til at aflaste både ryg, hofter og ben. Det er ikke blot bekvemt for dig, men det forebygger også smerte og gener.

Det kræver en smule tilvænning at skulle sove med en pude mellem knæene. Det er dog en knæpude til at sove med, hvorfor den er udviklet til netop dette formål. Efter et stykke tid, så har du vænnet dig til det, og vil næsten ikke lægge mærke til den. Til gengæld vil du lægge mærke til mangel på smerter i knæ om natten.

Besøg soveguru.dk hvis du vil finde flere lækre ting til soveværelset. Det kunne fx være en ny sovesofa, en ny sengelampe eller lignende.

Perfekt til dig, der sover på siden

pude mellem knæene til dig med smerter

Hvis du sover på maven eller ryggen, så har denne pude ikke megen effekt for dig. Hvis du sover på siden, så er den dog perfekt for dig. Den giver dig en bedre nattesøvn med færre smerter og gener. Den er lige god for dig der sover på venstre side, og dig der sover på højre side. Den er nemlig udviklet til at passe til begge sider.

Puden måler 25 cm. x 20 cm. x 14,7 cm. Derfor er den relativt stor, når du har den mellem dine knæ. Det er derfor, det tager en kende tid at vænne sig til brugen af den. De fleste finder dog puden behagelig, da den er polstret med det føromtalte memoryskum. Det er blødt og synker ned, så du er garanteret en god komfort.

Kan også bruges som graviditetspude

Denne knæpude kan også tjene som graviditetspude. Den er udformet på en sådan vis, at den kan garantere en behagelige sovestilling, hvis du er gravid. Det kan gøre en stor forskel for kvaliteten af din nattesøvn, hvis du ikke føler dig veludhvilet. Det er der mange gravide, der har problemer med, og det kan denne pude løse.

Du sover bedre med en knæpude

Der er flere grunde til at købe en knæpude. Det handler dog særligt om at forbedre din søvn. Hvis du sover på siden, så er det ikke til at komme udenom at den kan forbedre din søvn. Det er især gældende, hvis du er én af de mange danskere, der har problemer med deres nattesøvn. Det kan en sådan pude rette godt op på.

Denne pude er desuden betrukket med velour (100 % polyester) med lynlås. Derfor er det nemt at tage det af, så du kan vaske det. Du kan vaske det ved 30 °C i en vaskemaskine. Selve puden kan ikke tåle vask, hvorfor det kun er betrække, du kan vaske. Det er dog også nok, da det holder den ren og fri for diverse bakterier.

 

Comments are closed.