En champagnekøler er både en smart og samtidig praktisk ting, hvis du elsker at nyde en god og samtidig iskold champagne. En champagnekøler kan selvfølgelig også bruges til hvidvin, rosevin eller andre drikkevarer.

Har du først haft flasken på køl, og vælger du at tage den med ud på terrassen, så går der ikke lang tid før flasken bliver halv varm og kedelig. Det er utroligt kedeligt at drikke sin champagne eller vin, hvis temperaturen på den ikke er i orden. Det gælder især, hvis du har betalt en god slat penge for en halv dyr flaske – så er det simpelthen vigtigt, at det hele spiller sammen!

Derfor anbefaler vi dig at købe en champagnekøler, en champagnebowle, en champagnespand eller anden form for champagnekøler på fod eller lignende.

Herunder får du 5 gode og samtidig forskellige bud på, hvilken champagnekøler du kan vælge.

Du kan også læse om andet fest tilbehør, som vi har skrevet om lige her.

Luksus champagnekøler i klassisk design

Luksus champagnekøler i klassisk design

Det her er uden tvivl en af de klassiske vinkølere. Der er nok flere der vil kalde det for en champagnebowle, hvilket også er korrekt. Den har et stilrent, simpelt og flot look. Den er i rustfrit stål, så den kan klare lidt af hvert.

Den kan bruges til at nedkøle alle former for drikkevarer. Det kunne fx være en vin, en flaske champagne eller et par øl.

Den er praktisk og ser hammerende godt ud, så hvorfor ikke vælge denne?

Produktet kan købes her →

Den billige champagnekøler i plast

champagnebowle i plast

Er du ude efter en champagnekøler, der skal være billig og har du ikke noget imod at den er af plast? Så er det her uden tvivl det rette valg.

Her får du nemlig en prisvenlig køler, der kan køle alle dine yndlingssommerdrikke.

Den fine beholder vil stå godt udenfor såvel som indenfor, og det gælder alle former for begivenheder.

Den er 8 liter, hvilket betyder at der kan være lidt af hvert i bowlen. Du kan i hvert fald nemt have flere forskellige flasker.

Nu kræver det bare en ordentligt omgang isterninger og nogen drikkevarer, så er du klar til at servicere dine gæster.

Produktet kan købes her →

Party spand i rustfrit stål

Champagnespand til enhver fest

Skal du holde en større fest, og er du ikke bleg for at bruge lidt ekstra penge på en god champagnekøler i højeste kvalitet? Så må denne partyspand / champagnebowle være lige noget for dig!

Denne champagnebowle er af rustfrit stål, designet med dobbelte vægge og i et rundt design.

Denne champagnebowle kan rumme hele 22,5 liter, hvilket giver dig masser af muligheder for servering af diverse flasker samme tid. Dine gæster vil have mulighed for at vælge lige præcis, den flaske de har lyst til.

Hvis du skal holde en større fest, så er det i hvert fald en oplagt mulighed, hvis det skal være smart og lækkert. Vi kan i hvert fald varmt anbefale disse Party luksus spande.

Produktet kan købes her →

Champagnespand med glasholder og fod

champagnespand med glasholder og fod

Skal du have noget der er stilet, så er denne “vintjener” det perfekte køb. Her får du nemlig en champagnekøler, der består af en spand, glasholder, stander og alt hvad du skal bruge for at holde både glas og flasker på en stilet måde.

Denne vintjener giver dig mulighed for at holde op til seks glas på samme tid, og de bestemmer selv, hvad der skal være i glassene. Vigtigst af alt, kan du holde det koldt i champagnekøleren og hælde et glas op ad gangen.

Champagnespanden er i høj kvalitet og er derfor ret tung med en vægt på 4,4 kg.

Produktet kan købes her →

Champagnekøler på fod

Champagnekøler på fod

Hvis du gerne vil præsentere din vin på en flot og charmerende måde, som vil overraske dine gæster, så kan du overveje en champagnekøler på fod. Sådan en champagnekøler udstråler nemlig stil.

Har får du både en champagnespand med stativ i rustfrit stål. Den kan med fordel bruges derhjemme til det fine selskab. God til at nedkøle og holde de allerede kolde drikkevarer kolde.

Ikke nok med at den er smart, så giver det også lidt ekstra plads på spisebordet.

Produktet kan købes her →

Brug en champagnekøler til den store fest

Der er ingen tvivl om, at en champagnekøler vil pynte til enhver form for festlig begivenhed. Det gælder både om, det er store runde fødselsdag, til brylluppet eller til den store grillfest.

En champagnekøler vil nemlig se godt ud på terrassen til sommerfesten, men den vil i den grad også pynte indenfor.

Det store udvalg af champagnekølere

Der er uendeligt mange forskellige slags champagnekølere, som du nok kan fornemme, hvis du har set vores ovenstående anbefalinger. Der er de klassiske champagnebowle og champagnespande med standere.

Som sagt er udvalget enormt og du kan selv se resten af udvalget, hvis du klikker herunder.

Se det store udvalg her →

Leave A Reply