Du er helt sikkert før stødt på de sjove, mystiske og tætsiddende dragter, der også kaldes for morphsuits og skinsuits. Morphsuits er den mest komplette bodysuit der findes, da det dækker hele kroppen fra tå til top. Det gælder både hænderne, fødderne og ansigtet.

Morphsuits er blevet populære, da de udtrykker anonymitet og samtidig følelser. Dragter er lavet i polyester og spandex, hvilket gør dem utroligt elastiske.

Vil du vide mere om de sjove dragter eller vil du bare se de mest populære morphsuits, så læs med herunder. Vi giver dig nemlig en oversigt over nogen af de mest solgte skinsuits.

Spiderman Morphsuit

Morphsuit spidermandSpiderman er en af de mest populære superhelte i hele verden. Det er en af grundene til, hvorfor netop dette kostume er så populært.

Der findes mange forskellige varianter af Spiderman morphsuits, nogen mere detaljerede end andre. Dette kostume fra Temashop.dk, er et af de prisvenlige af slagsen. Kostumet har ikke super detaljerede effekter eller printede muskler, hvilket også er grunden til den ekstra gode pris. Der er dog ingen tvivl om, at selve dragten stadig er i høj kvalitet bestående af polyester og spandex.

 • Dragten har dobbelt lynlås, så den er nem at få af og på.
 • Det er muligt at se og drikke igennem kostumet.
 • Mange størrelser
 • 95% polyester & 5% spandex

Kostumet kan købes her →

Grøn Morphsuit

Grøn MorphsuitDet grønne morphsuit er uden tvivl et af de mest populære. En dragt du sikkert har set før, hvis du befinder dig på festivalpladser eller lignende steder. Dragten fås også i mange andre farver, men især den grønne har fået stor opmærksomhed.

Besøg forhandlerens hjemmeside og se de mange farvemuligheder.

 • Åbning under hagen, så du kan tage hætten tilbage
 • Lynlås i ryggen
 • Flere størrelser

Kostumet kan købes her →

Deadpool morphsuit

Deadpool morphsuitDeadpool kostumet er også et af de mest populære morphsuits på markedet. Det har især fået stor opmærksomhed på det amerikanske og engelske marked. Deadpool er en populær karakter fra Superhelte filmen, der også går under navnet Deadpool.

Vil du vide mere, så besøg forhandlerens hjemmeside og se mange forskellige størrelser og muligheder.

 • Findes i mange størrelser
 • 95% polyester og 5% spandex
 • Mange andre superheltedragte

Kostumet kan købes her →

Slender Man morphsuit

Slender Man morphsuitSlender Man er et yderst uhyggeligt væsen, der er kendt for at traumatiserer folk, især børn. Denne dragt kan du med fordel bruge til Halloween eller enhver form for fest, hvor det gerne må være lidt uhyggeligt. Hvis folk til festen ved hvem Slender Man er, så vil de nok blive overrasket og skræmt.

Kender du eller vennerne ikke Slender Man, så er dette stadig et godt bud på en fed udklædning. Det er nemlig en sej og stilfuld dragt, der vil se godt ud til enhver begivenhed!

 • Gennemsigtig dragt
 • To lynlåse
 • Findes i mange størrelser også til voksne

Kostumet kan købes her →

Captain America

Captain America skinsuitDen populære tegneseriefigur Captain America, som du med garanti har hørt om før, er også et af de mest populære valg af morphsuits. Nu har du nemlig muligheden for at skjule din rigtige identitet og blive til Captain America, hvis det er dét, du drømmer om.

Du kan se de forskellige muligheder af dragter, størrelser og lignende hos forhandleren ved at trykke på knappen herunder.

Kostumet kan købes her →

Oppustelig smiley kostume

Oppustelig smiley kostumeDu er måske hverken til uhyggelige dragter, væsener, superhelte eller andre tegneseriefigurer? Så frygt ej, der er helt sikkert også en dragt til dig. Et oppusteligt smiley kostume er nemlig en rigtig god mulighed, hvis du søger efter et unikt kostume, der bringer glæde og grin til festen.

Et kostume der udtrykker dine følelser uden på tøjet. Du kender helt sikkert den populære emoji, der græder af grin? Det er den du bliver forvandlet til her! Vi har også tidligere skrevet om den i indlægget om emoji puder, som du kan læse her.

Et sjovt og anderledes morphsuit kostume, der giver alle et godt grin til festen.

 • Polyester og spandex
 • Huva, strømper og handsker følger med
 • Trøjen følger ikke med

Kostumet kan købes her →

Oppustelig panda morphsuit

Oppustelig panda skinsuitDer er også mange andre muligheder for at give de andre et smil på læben, når du møder op til festen, og det kan du eksempelvis gøre med dette Panda kostume. Et af de sødeste skinsuits nogensinde!

Passer perfekt til den søde og uskyldige person. Der findes også andre søde dyrekostumer som også er at finde hos forhandleren, hvis det skulle have din interesse.

Kostumet kan købes her →

Brug dem til enhver festlighed

Morphsuits og skinsuits kan bruges til enhver festlig begivenhed. De er både flotte, sjove og anderledes. De bruges primært til Halloween, festivaler, karnevaler eller til jul, men du kan med fordel bruge dem andre steder. Især til festivaler og karnevaler er populært at hele flokken køber samme kostume, så man kan være anonym og slå sig løs.

Hold en fest med vennerne og klæd jer ud, det bliver uden tvivl en sjov og uforglemmeligt fest.

Det store udvalg

Hvis du og vennerne skal finde det rette kostume til festen, så er det en god idé at kigge på internettet. Der er et ekstremt stort udvalg af online shops, der sælger kostumer, herunder morphsuits. Du har derfor mulighed for at finde den identitet, som du ønsker at være.

Vil du være en uhyggelig mand, et rumvæsen, Harry Potter, Harley Quinn, Darth Vader, et skelet, en skurk, en soldat, en glad smiley, et sødt dyr eller en ukendt grøn person? Eller vil du være en del af Power Rangers, Star Wars, Paw Patrol eller Ninja Turtles?

De populære ensfarvede grønne morphsuits findes også i blå, sort, gul, rød og orange og passer perfekt til en fest med farve tema.

Uanset din kropsform, så kan du være sikker på, at der er en dragt der passer til dig. Du finder nemlig kostumerne i S, M, L, XL, XXL osv.

Vil du selv undersøge det store udvalg? Så kan vi anbefale dig følgende links:

Køb dem online og spar penge

Som nævnt før er udvalget enormt på internettet, hvilket er en kæmpe fordel. Udover det, så er de også væsentligt billigere. Du kan se ovenstående links, hvor der er et kæmpe udvalg af morphsuit kostumer og andre former for udklædning.

Jeg håber du er blevet inspireret og har fundet det rette kostume for dig. Held og lykke med jagten efter det perfekte kostume og god fest! Du kan også finde flere kostumer på kostumeguiden.dk

Ikke nok med festlige kostumer, så skal du også have festudstyr. Har du endnu ikke fundet det? Så klik her, og se alt det sjove udstyr til festen.

Leave A Reply