De fleste vil nok sige, at puder ikke har følelser, og det ville jeg nok også have sagt, hvis jeg ikke havde set de nye og sjove emoji puder. Det er nemt at udtrykke sine følelser via chatbeskeder på de sociale medier eller på SMS. Det kræver nemlig bare, at du sender dem én eller flere emojis, der tydeligt fortæller dem, hvad du tænker og føler. Der findes smileys for at udtrykke, at man er glad, vred, trist, forelsket, smigret, genert, fræk, spiller smart eller har lyst til at kysse – og sådan kunne vi blive ved.

Elsker du selv at bruge emojis, så kan du nu købe din yndlings emoji som pude. Du kan med fordel også købe emoji puder og bruge dem som gave, hvis du har en ven eller veninde, der bare ALTID bruger den samme smiley.

Herunder har vi samlet en oversigt over de sejeste, sjoveste og mest populære emoji puder på markedet.

Forelsket emoji-pude

Forelsket emoji-pudeDen søde smiley med hjerteøjnene udtrykker klart, at den er helt forelsket. Smileyen bruges ofte til at udtrykke, at man synes godt om

Lækker pude til sofaen eller værelset!

  • Mål: ca. 40 x 40 x 7 cm
  • Fremstillet i blødt polyester

 

Poop emoji

Poop emojiDenne kærlige ”poop” pude har mange navne. Den bliver nemlig kaldt for poop, poo, shit, lort og mange andre lortenavne.

Det er en måde at udtrykke at noget, rent ud sagt, er noget lort. Man kan dog sige, at den gør det på en yderst venlig måde. Da den altid smiler og ser glad ud.

Rigtig sjov og fin pude, der udtrykker en af de mest anvendte emojis.

  • Mål: ca. 40 x 40 x 7 cm
  • Fremstillet i blødt polyester

 

Den populære Grine smiley som pude

Den populære Grine smiley som pudeDu kan vist ikke være i tvivl om, hvad denne pude udtrykker. Nemlig at nået er hylende morsomt, så sjovt at den græder af grin!

En meget populær smiley, der ofte bruges i chatbeskeder eller som kommentar på Facebook, når de ser eller læser noget, der bare er alt for grineren!

  • Mål: ca. 40 x 40 x 7 cm
  • Fremstillet i blødt polyester

 

Cool Emoji pude – Den sejeste pude

Cool Emoji pudeDer er ingen tvivl om, at denne emoji er dén, der bruges, når man føler sig lidt for ”cool”. Et ansigtsudtryk der fortæller at det hele bare køre derudaf!

Det er selvfølgelig også en smiley, der bruges i sommer, sol og godt vejr sammenhæng.

  • Mål: ca. 40 x 40 x 7 cm
  • Fremstillet i blødt polyester

 

Smiley pude der kysser

Smiley pude der kysserDen søde kysse smiley pude, der ofte sendes til dem man holder af. Har du en kæreste, så modtager du sikkert også en bunke af disse smileys, når du har gjort noget godt for kæresten.

Denne pude kunne nemt bruges som en hentydning til, at du godt kunne tænke dig et kys fra personen du sidder sammen med.

 

Emoji abe pude

Den søde og generte abe emoji pude er også anvendt i meget stor stil. Du kender sikkert de mange forskellige ansigtsudtryk fra abe-emojien. Den der holder sig for øjnene, den der holder sig for munden og den der holder sig før ørene. De udtrykker generthed, at man lige har hørt eller set noget, der måske var lidt for frækt.

Denne pude kan lave dem alle sammen, da hænderne hænger ud fra puden. Brug den til at vise de mange forskellige udtryk eller brug den til at vinke.

Udvalget af emoji puder er endnu større, men nu har du fået et par eksempler på de mest populære puder. Herunder kan du se, hvor du finder flere søde, sjove, frække og skøre emoji puder.

Hvor kan jeg købe Emoji puder?

Smileys / Emoji puder kan købes mange steder online. Vi har undersøgt hvor de sælger disse sjove emojis puder og fundet frem til de bedste forhandlere. Du finder et stort udvalg til attraktive priser på vores liste over online forhandlere, hvor du har mulighed for at købe emoji puder.

smiley puder på sofaen

Fakta om Emoji puderne

  • Puderne er formet præcist som de populære ikoner, du kender fra FB, SMS og andre sociale medier
  • Vær opmærksom på, at der er forskel på pudernes størrelse. De billigste forhandlere giver dig ofte en mindre pude, hvorfor prisen er lavere.

Læs også: Dejligt tæppe med ærmer

Leave A Reply