Mankini – 3 sjove mankinier

Er du en rigtig mand? Manddomstesten over dem alle kræver nemlig en vaskeægte mand. Du behøver ikke nødvendigvis have den mest maskuline krop for at påklæde dig rollen som en rigtig mand. Det kræver nemlig meget mere mod end blot en flot krop at hoppe i mankinien, der i sig selv sender noget af et statement om en modig mand.
Udover at manifestere mandsmod kan mankinien også sætte gang i enhver fest, poolhygge eller sidste skoledag. Det er en naturlig opmærksomhedsmagnet, og er perfekt til dig, der altid sigter efter at sætte gang i løjerne med et glimt i øjet og massere af energi. Her er 3 bud på mankinier, der kan sprede sjov og latter.

Borat mankinien

Borat mankinienDen klassiske skriggrønne Borat mankini lader ikke meget være tilbage til fantasien.

Den er offensiv, larmende og så skal den bæres af en rigtig mand. Borat mankinien, der er opkaldt efter den Kasakhiske journalist Borat Sagdijev, er nærmest blevet synonymet for mod og selvtillid.

Den er neongrøn, lavet i spandex og passer på enhver mand med selvtilliden og modet på sin plads. Og så skal man ikke være bange for at ende med al opmærksomheden hvad end, det er på sidste skoledag, en varm sommerdag eller til festen, der bare ikke kan blive vild nok.

Køb produktet her

Jule mankinien

Jule mankinienHvis du elsker julen helt ind til benet og bare ikke kan få den vild nok, er julemands mankinien perfekt.

Den klassiske mankini er trukket i juletemaet. Den er rød og udstyret med en nisse, der desperat prøver at skjule de ædlere dele.

Den er perfekt for dig, der elsker at lave sjov hvad enten, det er for din partner, dine venner eller til den store årlige julefrokost. Så bobler du af mandsmod og selvtillid, skal du ikke holde dig tilbage fra at medbringe den til julefrokosten og derved stjæle al opmærksomheden og måske skabe aftenens højdepunkt, der aldrig bliver glemt.

Køb produktet her

Den behårede strandløve

Vil du gerne stikke ud og være lidt anderledes, og samtidig tage lidt pis på din udklædning, skal du da klæde dig ud som en vaske ægte behåret strandløve. Den knaldrøde mankini er kæmpe blikfang, men samtidig skjuler du stadig det meste af din krop bag resten af dragten, der udgiver dig som en ægte mand med hår på kroppen. Den er derfor perfekt til sidste skoledag, fastelavn eller festlige karnevaler, hvor du tager opmærksomheden med et glimt i øjet.

ANDRE KIGGEDE PÅ:

Zenkuru Fodmassageapparat – den bedste fodmassage maskine

Stefan | 5. oktober 2020

Ølkøler til haven

Stefan | 21. april 2020

Candyfloss maskine – Lav lækker dessert selv

Stefan | 20. april 2020

Comments are closed.