Vooni Power Stone Bank er en af de mest moderne – hvis ikke den mest moderne – powerbank på markedet. Der findes flere tusinde forskellige powerbanks, så du undrer dig måske over, at du skal købe netop denne enhed. Der er selvfølgelig flere gode grunde til, at vi anbefaler denne specifikke powerbank.

Har du allerede forelsket dig i powerbanken alene ud fra produktbillederne, så kan du klikke dig direkte videre til produktsiden. Er du ikke helt overbevist om, at denne powerbank er noget for dig, så opfordres du til at fortsætte læsningen. Der venter dig nemlig en lang og dybdegående introduktion.

Uimodståeligt design

Man kan mene, hvad man vil om denne powerbank, men det er svært at erklære sig uenig i, at enheden er yderst veldesignet. Minimalistisk, elegant og trendy er typisk de ord, som folk bruger, når de bliver bedt om at beskrive enheden. Powerbanken byder på et flot ydre, men der er naturligvis også andre gode grunde til at købe den fine powerbank. Det vil vi komme mere ind på i et af de kommende afsnit.

Vi kan også anbefale dig at læse om vores nakkepude, der kan bruges i flyet, bussen, toget eller i bilen – Du kan læse mere om den her.

flot design på vooni power stone bank

Power Stone Bank i to forskellige størrelser

Power Stone Bank forhandles i to forskellige størrelser – small og large. Den lille powerbank har en vejledende udsalgspris på 159 kroner, mens den store powerbank har en vejledende udsalgspris på 279 kroner. Foruden størrelsen og prisen er der også forskel på kapaciteten og vægten. Du får et godt overblik over de væsentligste forskelle herunder.

Small Vooni Power Stone Bank

  • Pris: Se den hos forhandler
  • Kapacitet: 5.200 mAh
  • Størrelse: 12 x 6 x 2,5 cm.
  • Vægt: 123 gram
  • USB-port(e): 1 stk.

Large Vooni Power Stone Bank

  • Pris: Se den hos forhandler
  • Kapacitet: 10.400 mAh
  • Størrelse: 13 x 8 x 3 cm.
  • Vægt: 244 gram
  • USB-port(e): 2 stk.

Det kan godt betale sig at sammenligne de to størrelser, før man træffer et valg. Skal du have mest muligt kapacitet for pengene, så er det oplagt at købe den største powerbank, hvor du får hele 10.400 mAh for lidt flere penge.

Se pris og køb produkterne her →

Læs også: Scratch map

fleksibel og smart powerbank

Effektiv opladning af smartphones, kameraer og tablets

Vooni Power Stone Bank er et must-have for dig, som for alt i verden ikke ønsker at løbe tør for strøm på farten. Som indehaver af denne powerbank kan du nemt og hurtigt lade din smartphone, kamera eller tablet op, når enheden er tæt på at løbe tør. Den store powerbank kan oplade en smartphone op til seks gange, mens den lille powerbank har kapacitet nok til tre opladninger.

Skulle du mod forventning blive i tvivl om noget, så kan du glæde dig over, at der medfølger en dansksproget manual. Det er også muligt at downloade manulen på nettet.

Power Stone Bank kunne meget vel gå hen og blive din nye bedste ven. Det er om ikke andet et fantastisk produkt, som sælges til en yderst fair pris.

Produktet kan købes her →

Leave A Reply