En sammenklappelig trækvogn er en genial opfindelse, der med fordel kan bruges til din næste udflugt.

Du kan bruge en foldbar trækvogn til dit næste store eventyr, hvad end det gælder en tur på stranden, i skoven, gennem parken eller til at slæbe dine øl og dit festivalgrej hen til din festivalplads.

Der er som sådan ingen grænser for hvor og hvordan din sammenklappelige trækvogn skal bruges, det er nemlig helt op til dig selv. Du kan bruge den til at transportere børnene, men også til opbevaring at transportere festivaludstyret, strandparasollen eller dine mad og drikkevare.

De 5 bedste foldbare og sammenklappelige trækvogne

Der findes et stort udvalg af foldbare og klap sammen trækvogne. Så om du søger efter en bestemt størrelse trækvogn, special farve eller en trækvogn med tag, så får du herunder vores bud på de 5 absolut bedste vogne til camping, festival, skovturen eller strandturen.

Outlust Sammenklappelig trækvogn

Utenu Sammenklappelig trækvognOutlust er helt klart en anbefalesværdi sammenklappelig trækvogn, da den er billig og kan klare det meste. Du har muligheden for at vælge mellem en farverig rød eller blå vogn. Den kan med fordel bruges til din næste udflugt, hvis du skal slæbe en masse udstyr eller et træt barn. Den er yderst holdbar, da den kan klare op til 100 kg. Belastning.

Det tager ingen tid at klappe den sammen, så den let kan opbevares i bagagerummet efter brug. Samtidig skal der ikke monteres noget eller lignende, den er klar til brug direkte ved levering.

Rengøring klares let med en fugtig klud.

Helt klart en foldbar trækvogn, der kan anbefales, da den er billig og solid i forhold til de andre på markedet.

 

Maxofit trækvogn, sort med lufthjul

Maxofit trækvogn, sort med lufthjul

Maxofit trækvognen er også værd at tage et kig på.

Her får du en flot og stilren vogn i sort farve, der kan bruges i forlystelsesparken eller haven. Dette produkt er udstyret med lufthjul, hvilket gør turen ekstra behagelig for det barn, der måtte sidde i vognen.

Rigtig lækkert produkt, der ikke fylder meget, når det foldes sammen på få sekunder. Den kan opbevares i det mindst bagagerum eller i opbevaringsrummet uden at tage meget plads.

Belastningen siger maks 70 kg., hvilket er mindre end Outlust, men mon ikke 70 kg., er mere end rigeligt til at dække de flestes behov.

Her får du også overdækning med, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du nu skulle blive overrasket med et regnskyl.

 

Trolley MESH-trækvogn, sammenklappelig

Trolley MESH-trækvogn, sammenklappelig

Trolley MESH-trækvognen er også værd at tage et kig på, da den har andre fordele end de to forrige modeller.

Trolley MESH-trækvognen er nemlig udviklet i nogen helt særlige og stærke materialer, der gør at sand og vand let passere igennem. Det må da være en kæmpe fordel, hvis du har planer om at bruge den til strandturen.

Udover det så vejer den kun 7 kg. Hvilket ikke er meget, hvis man fx sammenligner med Outlust, der har en vægt på 10 kg.

Samlet set en rigtig fin vogn, der kan klare en belastning på op til 7 kg.

Gode gummihjul, så du ikke skal bekymre dig om terrænet.

 

Foldbar trækvogn model offroad i rød

Foldbar trækvogn model offroad i rød

Denne foldbare trækvogn med modelnavnet ”Offroad” er helt klart det mest optimale valg, når turen går ”offroad”, altså stedet hvor de almindelige hjul ikke er særligt medgørlige.

Sammenligner vi med de andre, så får du her nogen væsentligt bredere og kraftigere hjul.

Kort sagt, så skal du vælge denne, hvis du skal på tur med dårligt terræn.

Kan klare en belastning på op til 70 kg.

Fås i den røde farve som på billedet, men kan også købes i grøn.

 

Foldbar trækvogn med tag

Foldbar trækvogn med tagDet femte og sidste valg er denne smarte sammenklappelige og foldbare trækvogn med tag. Her får du en rigtig fin sort vogn, der kan bruges til alle familiens udflugter.

En yderst solid og holdbar vogn, der er udført i stærkt nylonstof og med en kraftig metalramme. Derudover kraftige gummihjul, hvor forhjulene også er 360° drejelige.

Utroligt nem at pakke ud og folde sammen igen. Den kan opbevares i den fine taske, du får med i købet.

Maks belastningen for denne vogn siger 70 kg., hvilket er meget identisk med de ovenstående modeller.

Og sidst, men ikke mindst, så får du også et tag med til denne foldbare trækvogn. Det er helt sikkert noget du vil sætte stor pris på, så dit udstyr ikke bliver vådt på turen, og skal børnene transporteres i vognen, så vil de helt sikkert også være utroligt glade for dette tiltag.

 

Læs også: De de bedste nakkepuder til flyet

En sammenklappelig trækvogn kan bruges til ethvert formål

En sammenklappelig trækvogn er utroligt smart og kan bruges til ethvert formål. Herunder får du en bunke idéer til, hvornår den kan bruges:

  • På campingturen – Kan bruges til transport af alt dit campingudstyr. Alt fra borde, stole, telte og hvad du ellers skal bruge.
  • Festivaler – Rigtig god til transport af dit festivalkit, festivalstolen, dine mange kasser øl og din transportable højtaler eller hvad du nu ellers har.
  • Stranden – Skal du have håndklæder, tæpper, liggestol eller strandparasollen med, så bliver det hurtig en tung fornøjelse. Du skal sikkert også have mad og drikkevare med til hele familien eller dit store sjove badedyr, som du finder her.
  • Til indkøb – Har du ingen bil eller andet transportmiddel, så kan det hurtigt blive en lang gåtur hjem fra supermarkedet, hvis du skal slæbe. En indkøbsvogn med hjul er uden tvivl en rigtig god idé!
  • Til børn – Det er ikke altid at børn orker at gå, derfor er det også ideelt at bruge den som trækvogn til børn.
  • Haven – Skal børnene lege i haven, skal der fragtes en masse ud i teltet eller skal krukkerne flyttes, så er en smart klapvogn en fornuftig idé.

Sådan finder du en billig trækvogn

Internettet er altid fyldt med gode tilbud, og det gælder selvfølgelig også til dig, der er på udkig efter en billig trækvogn. Gadgetsjov.dk har dog allerede undersøgt internettet for billige trækvogne, og de er anbefalet ovenover, som du muligvis har læst om. Outlust er uden tvivl det bedste valg, hvis du vil købe en billig model.

Skal du vælge en sammenklappelig trækvogn med tag?

Om du skal vælge en sammenklappelig trækvogn med tag, er selvfølgelig helt op til dig selv. Der er ingen tvivl om, at det har visse fordel, hvis vejret mod al forventning skulle blive kedeligt og gråt.

Du er selvfølgelig sikker på at dine vare/produkter eller andet grej ikke bliver vådt. Du har også muligheden for at sætte dig i vognen, hvis du vil undgå at blive våd – Vær dog obs. På den anbefalede maks belastning.

 

Comments are closed.