Har du brug for en rejse nakkepude? Det kan nemlig være en rigtig god idé, hvis du skal på en længere tur. Det gælder både til dig, der skal bruge en nakkepude til fly, bus, tog eller kør-selv-bilferien.

En nakkepude er perfekt til dig: der døjer med hold i nakken, dig der generelt har svært ved at ligge ordentligt med hovedet og/eller nakken, når du skal på en længere rejse. Hvis du skal på en lang flyvetur eller kør-selv-bilferie, så kan det hurtigt blive en timelang rejsetid. Hvis du allerede fra starten af, føler dig utilpas med nakken, så kan den tur hurtigt føles meget længere!

Så vil du gerne sikre dig en god og behagelig rejse, i hvert fald når det kommer til maksimal komfort for nakke/hoved, så bør du kraftigt overveje at købe en god rejsepude.

Og så det helt store spørgsmål… Hvilken er bedst? Det får du svar på om lidt.

Læs også: Top 10 rejseudstyr til ferien

Sådan vælger du den bedste

vælg den bedste rejse nakkepude

Der findes mange forskellige former og varianter af nakkepuder, hvorfor det kan være svært at vælge den helt rette. Det handler om at finde dén, der giver dig mest mulig komfort.

Der er ingen nakkepude, der kan siges at være den ”allerbedste” – da det kommer lidt an på, hvordan du foretrækker at sove. Det samme gælder nemlig med hovedpuden, hvor nogen fortrækker at sove blødt og andre foretrækker en fast og hård hovedpude.

Så først og fremmest skal du vælge, om du er mest til den bløde eller den hårde og faste hovedpude.

Hård og fast hovedpude: foretrækker du normalt en hård og fast pude, så anbefales det at du vælger en oppustelig nakkepude.

Blød hovedpude: foretrækker du normalt en blød pude, så anbefales det at du vælger en i skum (memory foam).

De forskellige typer

Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af nakkepuder: Oppustelig, skum eller ergonomisk

Memory foam

Vælger du en nakkepude med memory foam, så får du en med skum. Denne type er rigtig god, da den automatisk former sig efter din nakkes holdning. Du kan derfor være sikker på at du ligger behageligt med nakken. Samtidig holder den med memory foam sig også varm i længere tid.

Den oppustelige

Den oppustelige rejsepude, er selvfølgelig den der skal pustes op. Det kræver dog heller ikke så meget, da det er begrænset, hvor meget luft der kan være i puden. Denne type er ofte en af de billigste og det skyldes selvfølgelig de billige materialer.

Selvom den oppustelige kan være billig, så kan den faktisk godt være ganske god, hvis du foretrækker en hård og fast pude normalt. Den tilpasser sig ikke nakken på samme måde som de andre gør, men til gengæld kan du selv vælge hvor meget luft du puster i.

Har du ikke noget imod at betale lidt ekstra for god komfort, så vil vi dog alligevel anbefale dig Cabeau Evoulution pillow som er af memory foam.

Den ergonomiske

Den ergonomiske pude har til forskel fra de to andre typer et mere unikt design. Formålet er nemlig at lave en anden form, der giver mere ergonomisk støtte til nakken. Når vi snakker om de ergonomiske nakkepuder, finder du også nogen med andre overflader, fx riller eller ru overflade.

Anbefaling af nakkepuder

Hvis du har læst med indtil nu, så er du klar over, hvad du skal være opmærksom på for at vælge den rette nakkepude for dig.

  • Du skulle gerne allerede nu være afklaret med, om du primært foretrækker en blød eller hård og fast hovedpude.
  • Du skulle gerne kende forskellen på den oppustelige, den med memory foam og den ergonomiske nakkepude.

Så herunder får du det bedste bud på en nakkepude der er af memory foam, en oppustelig, en ergonomisk og sidst men ikke mindst, den nye og smarte.

Den billige og oppustelige

oppustelige rejse nakkepude

Som vi tidligere har nævnt, så er den oppustelige rejsenakkepude uden sammenligning det billigste valg, og det er selvfølgelig pga. de billige materialer.

Så skal du bare bruge den én enkelt gang eller et par gange, så er det her et udmærket valg.

Den er utroligt nemt at puste op, da det er meget begrænset, hvor meget luft der skal til. Det er selvfølgelig en ulempe at skulle puste den op sammenlignet med de andre, hvor du intet skal gøre. Men fordelen er selvfølgelig at den fylder mindre end de andre, når du tager luften ud af den.

Du kan selv vælge hvilken farve den skal være i, vælg mellem: blå, grå, pink, mørkeblå, lyseblå eller rød

 

Den ergonomiske nakkepude

Den ergonomiske nakkepude til fly

Den ergonomiske nakkepude er faktisk ikke ret meget dyre end den oppustelige, i hvert fald ikke, hvis du vælger denne. En meget prisvenlig, der giver en god og behagelig rejse.

Denne model er faktisk også oppustelig, men den har en ergonomisk form, hvis man sammenligner med den forrige model. Du får en rigtig god støtte til nakken, så du bedre kan slappe af og hvile dig på turen.

 

 

Vi kan også anbefale dig dette rejsekort, der gør det muligt at vise dine gæster hvor i verden du har været.

Kilder

https://ferieudstyr.dk/nakkepude (De bedste nakkepuder)

https://rejsegear.dk/collections/nakkepude (webshop)

Leave A Reply