Rejsegadgets kan være mange ting. Hvis du skal på ferie og søger noget ekstra smart rejsetilbehør, så læs med her, hvor vi afsløre vores top 10 over det fedeste rejseudstyr til ferien. Det gælder både dig, der skal på badeferie, storbyferie og campingtur m.m. Herunder er der også rejsegadgets og andre smarte ting til ferien for dig der tager på kør-selv ferie, men selvfølgelig også dig der vil have en bedre flyvetur!

Herunder får du vores top 10 liste over rejseudstyr til ferien!


Rejsepude / rejse nakkepude

Rejsepude / rejse nakkepude

Der findes efterhånden mange forskellige former for rejsepuder, men Cabeau Evolution Pillow er en smartere rejse nakkepude end de fleste. Denne nakkepude tilpasser sig nemlig din ømme nakke. Den kan bruges på enhver form for rejse – både til flyveturen, i bilen, men også på stranden eller derhjemme, når du vil slappe bedre af med nakken.

Den er af Memory skum hvilket gør den mere behagelig. Den har en smart lomme, hvor du kan gemme mobiltelefonen. Samtidig medfølger der også ørepropper i memory-skum, så du kan få helt fred og ro, når du slapper af. Du kan selvfølglig også bruge din mobil i lommen og høre din egen musik.

Produktet kan købes her →


Vooni Power Stone bank

Vooni power stone bank

Vooni Power Stone bank er som sådan bare én ud af mange powerbanks – men vi anbefaler lige præcis denne, da den er holdbar, flot og yderst kraftig.

En powerbank kan bruges på enhver ferie eller anden form for tur, derfor skal den også være en af vores top rejsegadgets, da det må siges at være rejseudstyr der kan bruges på både ferien, men også derhjemme i haven eller på campingturen.

Læs mere om Vooni Power stone bank her.

Produktet kan købes her →


Bagagevægt – lille og praktisk rejsegadget

Vagaborn Bagagevægt til rejsen

Hvis du er en af dem, der har det med at fylde din kuffert godt og grundigt op hjemmefra, så er du måske også typen der muligvis har taget for meget vægt med. Hvis du ikke har fået vejet din kuffert hjemmefra, går du måske også med frygten om, at du har taget mere med end du egentlig må. Hvis du vil være på den sikre side og undgå at skulle betale ekstra gebyrer for ekstra vægt, så er denne lille bagagevægt gadget lige, hvad du mangler.

Det er selvfølgelig nemt nok at veje sin kuffert hjemmefra, hvis du har en badevægt eller lignende, men det er altså ikke alle folk der ejer sådan en. Samtidig er en bagagevægt smart at have med, hvis du er typen der ofte køber tøj, sko eller andet på din ferie, der er med til at få kufferten til at veje ekstra.

Der findes nok så mange smarte gadgets til rejsen, men der er ingen tvivl om af kufferten er det absolut vigtigste, for uden den, så var der heller ikke plads til andet. Har du endnu ingen kuffert eller trænger du bare til en ny? Så kan du finde en billig kuffert på denne side hos Tilbudskongen.dk

Så vores anbefaling er uden tvivl en bagagevægt, hvis du vil have ét smart rejsegadget, der næsten intet fylder og samtidig er yderst praktisk rejseudstyr.

Produktet kan købes her →


Sitpack – Smart rejsestol

sitpack 2.0 rejsestol

Sitpack er det perfekte rejseudstyr, hvis du hader at stå op og vente i timevis. Når man skal ud at rejse, så er der ofte en masse lange køer eller andre former for ventetider – det kan fx. være, når du står i den lange kø og skal tjekke ind til flyet, på campingpladsen eller i køen til festivalen.

Sitpack 2.0 kan faktisk bruges på alle former for rejser eller ture. Den er kompakt og sammenklappelig, hvilket gør at den er let at transportere med sig, samtidig vejer den kun 560 gram, hvilket er til at bære på.

Sitpack 2.0 er nok primært henvendt til folk, der skal på festival eller på campingtur – men den kan uden tvivl også bruges til andre former for ferie.

Så er du træt af trætte og ømme fødder, så er Sitpack den perfekte rejsestol.

Produktet kan købes her →


Genopladelig luftpumpe med trykmåler

Genopladelig Luftpumpe med Trykmåler

Når du tænker på rejsegadgets, rejseudstyr eller andet rejsetilbehør, så er det nok ikke en genopladelig luftpumpe med trykmåler, du tænker på først. Det er nok de færreste der tænker på sådan et rejsegadget, medmindre man før har haft uheldige oplevelser med bilen eller cyklen.

Men hvad kan denne genopladelige luftpumpe med trykmåler egentligt? Og hvorfor bør du overvej den?

Det værste der kan ske, når du er på vej til lufthavnen, er at bildækket punktere. Det værste der kan ske, når du skal på en længere cykelferie, er at cykeldækket punktere. Det er vist allerede i sig selv, nok grunde til hvorfor du bør overveje denne smarte luftpumpe med trykmåler. Udover det kan den også pumpe bolde, luftmadrasser m.m., og derfor passer den også perfekt til campingturen eller festivalen.

Det smarte ved denne genopladelige luftpumpe med trykmåler er, at den er minimal og let at have med. Den er elektronisk og kan derfor pumpe det flade dæk uanset, hvor du befinder dig. Udover det kan den selvfølgelig også bruges, selvom du ikke lige skal på ferie. Den er nemlig praktisk at have liggende i bilen, når du kører til arbejde, skole eller møde.

Produktet kan købes her →


Solcelle-oplader

Vooni® Solcelle-oplader

Solcelle-opladeren er også et af de mest praktiske rejsegadgets jeg kan komme på. Vi er blevet meget afhængige af vores smartphones, da det er dem vi bruger til kommunikation med omverdenen, men det er også dem vi bruger til at vise vej, afspille musik og tage flotte billeder med.

Så der er simpelthen ikke noget der er værre end en død smartphone. Skal du en tur på stranden, på festival, på badeferie eller anden form for tur, hvor du gerne vil have mulighed for at være i kontakt med venner og familie og samtidig have muligheden for at tage flotte billeder – så skal du altså anskaffe dig en solcelle-oplader eller som tidligere nævnt en powerbank.

Forskellen på en solcelle-oplader og en powerbank er ganske enkel. En powerbank lader du op hjemmefra og den kan bruges til at lade din telefon op et bestemt antal gange, alt efter hvor kraftig din powerbank er – når den er opbrugt, skal den så lades op igen. Hvorimod en solcelle-oplader fungere, så længe du befinder dig udenfor og har lidt sol. Solcelle-opladeren tager længere tid om at lade op, men det er til gengæld gratis og den kan bruges uendeligt antal gange, hvis du slet ikke kommer i nærheden af en stikkontakt (som du måske ikke gør på din festival).

Produktet kan købes her →


Tyverisikret taske til turen

Tyverisikret rygsæk - Bobby Backpack

At rejse rundt kan være hyggeligt og afslappende, men det kan også hurtigt blive til et mareridt, hvis du mister dine ting. Hvis du rejser rundt med computer og andre vigtige ting, du for alt i verden IKKE vil miste, så er du måske bekymret for at de bliver stjålet? En tyverisikret taske er her et godt bud, hvis du er bekymret for at få stjålet dine ting. I de større byer, er der mange “pilfingre” som ikke kan kende forskel på dit og mit, især i de tætbefolkede områder som i metroen, bussen eller den tætbefolkede gågade.

En rejsetaske som denne må siges at være noget af det vigtigste rejseudstyr, da det er den der beskytter alle dine andre rejsegadgets!

Læs mere om den smarte og tyverisikret rejsetaske her.

Produktet kan købes her →


Flydende hængekøje til badeferien

Flydende Hængekøje - det perfekte rejsetilbehør til badeferien

Et billede siger mere end tusinde ord, og det samme gør billedet ovenover med den flyde hængekøje. Hvem vil ikke elske at ligge på den flydende hængekøje og nyde poolen på sin badeferie.

Den flydende hængekøje er sammenfoldig og let at pakke sammen, så den nemt kan transporteres i den medfølgende taske. Armlænet og puden er oppustelige og kan nemt klares manuelt. En lækker stofbeklædt pude, der gør ferien ved poolen eller stranden endnu mere afslappende!

Produktet kan købes her →


Tansafe

TanSafe rejsegadgets

Tansafe er som navnet lyder en “sikker solcreme”. Det er bare ikke en sikker solcreme, der beskytter mod solen – men derimod de nysgerrige folk på stranden, der ikke kender forskel på dit og mit.

Den solcreme lignende genstand er nemlig beregnet til at opbevare dine vigtige genstande: mobil, penge eller nøgler. Det smarte er at dine vigtige genstande bare ligner en ganske almindelig solcreme, og hvem gider dog stjæle sådan en?

Der er ikke meget mere at sige om Tansafe. Et billigt rejsegadget, der måske, kan beskytte dine genstande.

Produktet kan købes her →


Vandtæt højtaler

Vooni® Splash Speaker - vandtæt højtaler

Vooni® Splash Speaker er en smart mini-højtaler, du nemt kan have med dig på ferien. Den fylder nemlig ikke ret meget, samtidig er den vandtæt. Hvilket betyder at du med fordel kan medbringe den til strandturen eller til musik ved poolen.

Ud fra diverse anmeldelser siges det, at højtaleren har en god lyd i forhold til den billige pris. Samtidig nævner flere at den er smart at have hængende i badet, hvis du elsker at lytte til musik under bruseren. Det giver dig også muligheden for at tage et opkald og snakke i telefon, imens du er i badet!

Samlet set en smart og billig højtaler, der er nem at have med på ferien og som kan tåle lidt af hvert.

Produktet kan købes her →


Alle de 10 rejsegadgets giver dig en god rejse

Med de 10 ovenstående rejsegadgets, er du næsten 100% sikker på at få en fremragende rejse! Et punkteret bildæk kan ikke forhindre det, i hvert fald ikke, hvis du har købt den genopladelige luftpumpe med trykmåler. Selvfølgelig kan vi ikke hjælpe, hvis dit fly skulle være forsinket. Heldigvis har du dog mulighed for at søge kompensation, hvis dit fly er forsinket i længere tid. Det håber vi ikke sker for dig, men skulle du være så uheldig at dit fly bliver forsinket – Så kan du læse om hvordan du søger kompensation på forsinkedefly.dk.

LÆS OGSÅ: Top 30 over festival udstyr

Leave A Reply