En tyverisikret rygsæk er et produkt tilegnet dig, som ynder at passe godt på dine ting. Skal du kunne beskytte dine værdier mod langfingrede lommetyve, så kan du næsten ikke undvære en rygsæk som denne. Den moderne rygsæk byder på en håndfuld skjulte rum og fås i flere forskellige farver.

Er du ofte på farten, så vil det være rart for dig at kunne transportere dine ting i en praktisk rygsæk. Der er dog ét stort problem ved at transportere værdier i en almindelig rygsæk. Problemet er, at du ikke har en jordisk chance for at se, hvad der sker bag din ryg. Er du uopmærksom bare et kort øjeblik, så risikerer du at få stjålet både computer, tablet, pung og andre værdier. Det slipper du heldigvis for at bekymre dig om, hvis du investerer i en tyverisikret rygsæk.

Læs også: MiniPresso NS

Video af den tyverisikrede rygsæk


Produktet kan købes her →

Bobby backpack med ultimativ tyverisikring

Bobby anti-tyveri-rygsæk er det danske modelnavn på denne fine rygsæk, som fås i både sort og grå. Det er desuden muligt at tilkøbe et regnovertræk til under hundrede kroner. Det kan du med fordel gøre, hvis du planlægger at rejse til en regnfuld destination.

XD Design Bobby er det officielle modelnavn på rygsækken, som efterhånden har været på markedet i en del år. Rygsækken er nu også landet på det danske marked, hvor efterspørgslen er stor. Du skal købe denne rygsæk, hvis du længe har ledt efter en diskret, praktisk, moderne og tyverisikret rygsæk. Denne rygsæk lever nemlig op til alle disse kriterier.

Herunder vil vi kort introducere dig for, hvad der er specielt ved den udvalgte rygsæk:

  • Lynlåsene vender mod din ryg
  • Skjult opbevaring i rygpanelerne
  • Skjult opbevaring i skulderstroppen
  • Beskyttet plads til laptop og tablet i det store rum

Sammenligner du en traditionel rygsæk med denne rygsæk, vil du hurtigt opdage, at der er mange væsentlige forskelle. Det er for eksempel meget utraditionelt, men praktisk, at lynlåsene vender mod ryggen.

Indbygget usb kabel

Bobby backpack er en topmoderne rygsæk, så måske overrasker det dig ikke så meget at læse, at der findes et indbygget usb kabel på den ene side af tasken. Det er takket være dette indbyggede kabel muligt at anbringe sin powerbank i tasken og oplade sin smartphone på farten.

Bobby backpack xd design

Tyverisikret rygsæk med mange højdepunkter

Foruden de førnævnte højdepunkter er det også værd at nævne, at rygsækken er blevet udstyret med reflekser, så du ikke bliver overset i trafikken. Derudover skal man vide, at rygsækken kommer med åndbare rygpaneler, justerbare skulderstropper og en praktisk hank. Tasken måler 44 x 30 x 16,5 cm. og kan rumme 13 liter. Tasken vejer i sig selv 850 gram.

Slutteligt kan man glæde sig over, at den tyverisikrede rygsæk er nem at rengøre.

Produktet kan købes her →

Leave A Reply