Det er næsten umuligt at undvære sin hårtørrer, især hvis man dagligt bruger den til at tørrer og sætte håret efter det dejlige morgenbad. En føntørrer er også yderst praktisk, hvis du skal på ferie, da den kan bruges til at style frisuren med krøller eller fyld. Og det er altid dejligt at få opfrisket håret inden en god aften i byen.

Nu har vi snakket om, hvor uundværlig en hårtørrer er, hvis man skal på ferie. Men det helt store problem er bare, at det ikke altid er lige nemt at have en hårtørrer med i tasken, da den fylder en del. Løsningen er at købe en rejseføntørrer, da den ikke fylder så meget i tasken. En rejseføntørrer er praktisk at have med overalt, det kunne være i kufferten til ferien, men også i fitnesstasken til efter den hårde træning.

De bedste rejseføntørrer

Men det store spørgsmål er så, hvilken rejseføntørrer er den bedste? Det er svært at sige, hvilken rejsehårtørrer der er den bedste for dig, da det kommer an på dit behov og budget. Hvis du ikke har de store behov, så kan du nemt finde en prisvenlig og samtidig funktionsdygtig rejseføntørrer. Har du derimod mange krav til din rejseføn, så stiger prisen også en smule. Vores anbefaling er helt klart at kigge efter nogen kendte mærker, hvor du er sikker på at få god kvalitet. Vælger du fx en GHD rejseføntørrer, så går du aldrig helt galt i byen.

Herunder har vi listet en masse gode og ikke mindst prisvenlige rejseføntørrer, som vi anbefaler dig.

Babyliss Hair Dryer Voyage 1200-Watt Travel Size

Babyliss Hair Dryer Voyage 1200-Watt Travel SizeBabyliss Hair Dryer Voyage 1200-Watt Travel Size er en yderst prisvenlig og rejsevenlig føntørrer. Her får du nemlig en smart og foldbar hårtørrer, der egner sig perfekt til enhver ferie. Den giver dig en høj ydeevne med dens kraftige 1200 watt motor.

Babyliss Hair Dryer Voyage har to hastighedsindstillinger, samt en kold-luft funktion. Vælg også om den skal køre på 120 eller 230V.

Med til denne rejseføntørrer får du også et fønnæb og en smart opbevaringstaske.

Køb produktet her

Remington rejsehårtørrer – On The Go – D1500

Remington rejsehårtørrer – On The Go – D1500Remington D1500 er din nye rejsemakker, hvis du vil have rejseføntørrer med diffuser. Denne hårtørrer specialdesignet til ferien, da den er kompakt og foldbar.

Remington D1500 har samme ydeevne som den almindelige hårtørrer. Udover det har den også 2 varmeindstillinger, samt 2000W og universal strømspænding, der giver dig det samme flotte look fra alle lokationer i verden.

Nem at folde sammen og putte i rejsetasken.

Køb produktet her

GHD Traveldryer Wanderlust Flight (Limited Edition)

Udgået

GHD Traveldryer Wanderlust Flight (Limited Edition)GHD Traveldryer Wanderlust Flight (Limited Edition) er en yderst funktionel og praktisk rejseføntørrer. Den ser godt ud og har et unikt design. GHD Wanderlust har 2 forskellige hastigheder, samtidig har du mulighed for at benytte kold luft-funktion.

GHD Traveldryer Wanerlust har en justerbar og universal strømspænding på 120-240V. Hvilket betyder, at du er sikret god ydeevne flere steder i verden.

Samlet set en rigtig god og prisvenlig rejseføn, der passer til enhver ferie. Du får også en lille opbevaringspose med til produktet.

Køb produktet her

Rejseføntørrer med eller uden diffuser?

Før du køber din nye rejseføntørrer, skal du overveje om, du skal købe en med eller uden diffuser. Der er mange fordele ved en diffuser, men også enkelte ulemper. Så du skal gøre op med dig selv, om det er nødvendigt for dig eller ej.

Hvis du ikke ved, hvad en diffuser er, samt hvilke fordele og ulemper det har, så kan du læse mere om det herunder.

Hvad er en diffuser?

Rejseføntørrer med diffuserEn diffuser, også kaldet en softstyler, spreder luften fra hårtørreren, så den ikke kommer i en direkte luftstrøm. Det betyder at du ikke ødelægger dine krøller eller bølger i håret, hvorfor den primært er brugt til den type hår. Udover det, så får håret også et ekstra lækkert look, da krøller får mere fylde.

En diffuser anbefales i den grad også til folk med skadet hår, da den er mindre skadelig for håret pga. luftfordelingen fra føntørren.

Ulempen ved en diffuser, er at den selvfølgelig giver ekstra fylde og vægt i kufferten, og at den skal rengøres. Hvis dit hår er kort og behovet for en føntørrer er mindre, så kan du for det meste også undvære en diffuser.

Det kan klart anbefales at købe en hårtørrer, hvor du har mulighed for at pille diffuseren af, da det spare rengøringen, hvis den alligevel ikke skal bruges.

Opsummering: De mange fordele ved en rejsehårtørrer fremfor den almindelige

  • Fylder og vejer mindre end den almindelige føntørrer
  • Den er billigere – hvis den skal skulle gå i stykker eller blive glemt på ferien
  • De fleste er med foldbart håndtag, så de kan opbevares i små rum
  • De fleste har universal strømspænding, hvilket giver samme ydeevne i hele verden

Se hele udvalget her

Comments are closed.