Det kan være dejligt og samtidig afstressende at tage en god og lang tur hjemmefra, men igen, er der også visse ting, der bare ikke kan undværes. Og nej, det er hverken mobiltelefonen eller internettet, for det problem kan nemt løses med en solcelleoplader eller en powerbank. Og internetadgangen har de fleste efterhånden overalt. Hvis der er noget, der er virkelig svært at undvære, så er det ens daglige kaffe.

Du vil helt sikkert føle et savn til den daglige espresso, hvis du skal på telttur. Samtidig vil du også føle en form for træthed, hvis du er vant til en vis mængde koffein til at starte dagen på.

Er du enig i ovenstående, så har vi løsningen til dig, nemlig en Minipresso NS. Hvis du anskaffer dig en Minipresso NS, vil du ikke længere føle savn til din daglige kaffe, da du kan drikke den hvor end du befinder dig. Skal du på telttur, campingtur, en længere biltur eller ud på havet, så har du nu muligheden for at brygge din helt egen kaffe – så du kan godt begynde at glæde dig!

Minipresso NS er den nye og smarte espresso maskine, der kan brygge en lækker espresso, som er tæt på den samme kvalitet, som den traditionelle maskine.

Video af Minipresso NS – Så nemt er det


Produktet kan købes her →

Minipresso NS er lille og kompakt

Du kan nemt være væk i mange timer eller endda dage med denne lille tingest, den hverken fylder eller vejer meget. Du vil ikke få problemer med at skulle slæbe rundt på noget tungt. Det har ikke den store betydning for dig, der ikke må have meget vægt i kufferten eller dig der vil begrænse vægten i rygsækken.

Innovativt produkt

Brugervenligheden er i top. Den er nem at anvende for selv den dummeste. Et halvautomatisk stempel, en smule vand, og så er du kørende! Efter få tryk, har du en lækker espresso serveret. Nemmere bliver det ikke!

Put kapslen i Minipressoen

Alt du skal vide om Minipresso NS

Herunder får du svar på de mest stillede spørgsmål omkring MiniPresso NS.

Kan Minipresso selv varme vandet?

Minipresso delene

Nej, den kan desværre ikke selv varme vandet. For at kunne lave en varm espresso, kræver det også at du selv fylder vandtanken med varmt vand.

Hvem passer den til?

Minipresso maskinen er helt perfekt for alle og enhver, der elsker at nyde en god espresso nor som helst og hvor som helst. Det her er det rigtige valg for dig, der ofte befinder dig et sted, hvor den almindelige espresso-maskine ikke er en mulighed.

Hvor kan jeg bruge min Minipresso maskine?

Er du fx ude i naturen, det kunne være en god vandretur, en lang cykel eller gåtur, fisketur eller en telttur, så er denne gadget lige noget for dig. Der er ingen grænser for, hvor du ikke kan benytte dén.

Den er nem at medbringe overalt, endda også hvis du skal til udlandet. Du kan med fordel også bruge den i hjemmet eller på kontoret, hvis du hurtigt og nemt vil brygge en god espresso.

Produktet kan købes her →

Leave A Reply