Skal du på en af året mange festivaler? Og har du endnu ikke fået købt dit festivalkit? Så bør du overveje at købe en festivalpakke.

Du skal sikkert også afsted med en eller flere af dine gode venner eller veninder – og det giver muligheder for at spare en masse penge, hvis i køber jeres festivalkit sammen. En festivalpakke består af diverse festivalkits.

Find festivaludstyr på Oelbong.dk →

Find festivaludstyr på Satana.dk →

Find festivaludstyr på Coolstuff.dk →

Alle nedenstående pakker er desværre udgået. Vi kan anbefale dig at besøge de 3 ovenstående forhandlere eller finde en ny festival pakke i denne guide på festivaltelefon.dk.

Skræddersyet festivalkit/festivalpakker

Satana.dk finder du et stort udvalg af diverse festivalpakker, der er skræddersyet til dig og dine venner. Det gælder både jer der skal 2 personer afsted, men også jer, der er flere. Hvis i er 6 til 9 personer kan i spare en masse penge sammenlagt.

Festivalpakkerne er som sagt tilpasset til jer, lige meget om i er 2, 3, 5, 7 eller 9 personer. Men udover dét, så får i også en masse andre valgmuligheder. I kan nemlig helt selv vælge, om i vil have en billig sovepose eller ej, og det samme gælder med teltet.

Så disse festivalpakker er både til jer der vil billigt afsted – men også til jer, der ønsker de bedste festivaltelte samt soveposer.

Men hvad indeholder sådan en festivalpakke så?

 • Festivaltelt – Et der passer til det antal personer i er. De fleste pakker giver jer mulighed for at vælge om i vil have et 1-lags eller et 2-lags telt.
 • Soveposer – I får også det rette antal soveposer med i festivalsættet. Her har i også mulighed for at vælge en basic eller en premium sovepose, alt efter hvad i vil betale for.
 • Kodelås – Alle festivalpakkerne indeholder én kodelås. Så jeres ting er ekstra sikret, når i er væk fra festivalteltet.
 • Solbriller – I de forskellige pakker er der også et sæt festival solbriller til jer alle sammen.
 • Kondomer – Sidst men ikke mindst, så er der også et par kondomer til jer alle sammen, hvis i nu skulle få behov for det.

Festivalkit til 1 eller 2 personer (Økonomisk pakke)

Vælger I den økonomiske festivalpakke, så får I den klart billigste festivalpakke. Selve prisen er ikke fastlagt – og det skyldes at I har flere valgmuligheder, når det kommer til antal personer, valg af telt og valg af sovepose. Herunder kan I få et overblik over, hvad der tilbydes i denne pakke.

Indhold i pakken

 • Antal personer: Her har I mulighed for at vælge en pakke til 2 personer. Hvis du er alene om pakken, vælger du selvfølgelig én person i dette felt.
 • Valg af telt: Når det kommer til valg af telt. Så har I mulighed for at vælge det billige 1-lags standard telt eller i kan vælge det forbedret premium festivaltelt, der består af 2 lag. Størrelsen på teltet er den samme uanset, hvilken udgave du vælger – det samme gælder om du er alene eller om I er flere.
 • Valg af sovepose: Når det kommer til valg af soveposen, så kan I vælge imellem en almindelig Basic sovepose eller i kan vælge en Premium. I kan læse mere hos forhandleren, hvis i vil have den helt præcise forskel på dem.
 • Solbriller, lås til teltet og kondomer følger også med.

Festivalpakke til 1 eller 2 personer (Den smarte pakke)

Den smarte festivalpakke minder ret meget om den forrige pakke (den økonomiske). Her er der nemlig kun en forskel og det er selve teltet.

Indhold i pakken

 • Antal personer: Her er det også 1 eller 2 personer
 • Valg af telt: Her kommer den helt store forskel. Du kan nemlig vælge imellem 2 andre telte, som er langt hurtigere at sætte op. Ifølge brugsanvisningen bør det ikke tage mere end 30 sekunder at sætte teltet op – og det gælder begge telte. Du kan nemlig vælge mellem et 2-lags Easy up telt eller et 2-lags pop-up telt. Så vil du ikke spilde tiden på at sætte dit telt op? Så er det bare om at købe denne pakke.
 • Valg af sovepose: Vælg mellem basic eller Premium.
 • Kodelås, solbriller og kondomer følger også med.

Læs også: Vooni Cityrocker – festival højtaler


Festivalpakke til enten 2 eller 3 personer

Denne festivalpakke kan som den forrige pakke også bruges til 2 personer. Her får I dog et lidt ekstra stort telt, så der er plads til 3 personer. Igen afhænger prisen af hvilke muligheder i vælger – Altså telt og sovepose kvalitet.

Indhold i pakken

 • Antal personer: 2 eller 3 personer.
 • Valg af sovepose: Basic eller Premium
 • Kondomer, solbriller og teltlås følger med.

Gruppepakken med festivalkit til 3 eller 4 personer

Her får du en lidt større pakke der passer til enten 3 eller 4 personer. Hvis i er 3 personer kan i jo enten vælge denne pakke eller den forrige – forskellen er teltet. Så vil i have et lidt større 3 personers festivaltelt, så skal i gå med denne festivalpakke.

Indhold i pakken:

 • Antal personer: Vælg mellem 3 eller 4 personer. Antallet betyder hvor mange soveposer og andet udstyr der følger med – det har igen intet med teltets størrelse at gøre!
 • Valg af telt: Dette telt er tilpasset til 4 personer (eller 3). Her har I mulighed for at vælge mellem et 1-lags eller 2-lags telt.
 • Valg af sovepose: Vælg igen imellem Basic eller Premium.
 • Her får i også alle sammen et sæt solbriller, et par kondomer og en lås til jeres telt.

Festivalkit for 5-6 personer

Er i en større gruppe på 5 eller 6 personer og drømmer I om det ultimative festivalkit? Så skal I købe denne festivalpakke. Her får I nemlig et langt større telt med alt, hvad I skal bruge!

Indhold i pakken:

 • Antal personer: 5 eller 6 personer
 • Valg af sovepose: Basic eller Premium soveposen. Vær opmærksom på at i alle sammen skal vælge den samme. I kan altså ikke vælge 3 af den ene og 3 af den anden.
 • Telt: I denne pakke har I ikke mulighed for at vælge mellem 2 telte. Her kan I nemlig kun få et godt og stort premium telt bestående af 2 lag.
 • Ekstra udstyr i form af kodelås, solbriller og kondomer.

Den helt store festivalpakke til 8 eller 9 personer!

Det her er den største festival gruppe-pakke, der tilbydes. Hvis i er 8 eller 9 personer, så er der ingen tvivl om, at det her er det ultimative valg, når det kommer til festivalkit!

Her får i nemlig en festivalpakke, der vil gøre de fleste på campen misundelige!

Indhold i pakken:

 • Antal personer: Perfekt til 8 eller 9 personer. I kan selvfølgelig også købe den, hvis i bare vil have det store telt.
 • Valg af sovepose: Basic eller Premium.
 • Telt: Selve festivalteltet er præcis, hvad der gør denne pakke helt unik. Her får i nemlig et ekstra stort festivaltelt, der vil gøre de fleste misundelige. Selve teltet består af 3 sovekabiner, hvor der i hver kabine er plads til 3 personer. I midten af de 3 kabiner har i et stort fællesområde – det kan bl.a. bruges til opbevaring af sko, tøj, drikkevarer m.m. Udover det, så er i sikret et godt fællesområde, hvor i kan hygge, hvis det skulle blive regnvejr!

Det var alt! Jeg håber I fandt det rette festivalkit og i får en fremragende festival! Vil du have mere festival udstyr? Så kan jeg anbefale dig at læse om: transportabel højtaler på hjul eller Vooni Power Stone Bank.

Leave A Reply