Der er ikke noget bedre end at lytte til en god omgang musik og så endda synge med på sine yndlingssange. En vandtæt bluetooth højtaler, gør det muligt, at høre musik på selv de vådeste steder.

Elsker du at lytte til musik imens du er i badet, på stranden, ved poolen, på festivaler, campingtur eller på skovturen – så er en vandtæt bluetooth højtaler lige noget for dig.

Herunder præsenterer vi dig for: 3 højtalere der alle sammen er vandtætte og samtidig giver dig mulighed for bluetooth tilslutning, via. din smartphone eller anden musikenhed.

Læs også: Smart højtaler på hjul her.

Vooni Splash Speaker højtaler til badet

Vandtæt bluetooth højtaler til badet

Vooni Splash Speak er en vandtæt bluetooth højtaler, der passer perfekt til badet. Har du også altid haft en våd drøm, om at lytte til musik eller kunne tale i telefon imens du er i bad, så er Vooni Splash Speaker lige noget for dig.

Det kan Vooni Splash Speaker

  • Vooni Splash Speaker giver dig mulighed for at lytte til musik i badet, men også modtage telefonopkald under bruseren.
  • Højtaleren er yderst genialt – da den er vandtæt og samtidig giver dig mulighed for at tilslutte enhver bluetooth enhed
  • Du kan altid lytte til musik i badet, uden der sker noget med hverken højtaleren eller din mobil.
  • Vooni Splash Speaker har også en praktisk rem, der gør det muligt at hænge den på eksempelvis bruseren
  • Højtaleren oplades ved hjælp af en USB-enhed. Det tager omkring 5 timer for fuld opladning.
  • Bluetooth rækkevidde på cirka 10 meter, alt efter hvor du er.
  • Knapper på siden af højtaleren – der giver dig mulighed for at skifte sang, skrue op/ned for volumen og en knap til at modtage et opkald
  • Der er også andre tilslutningsmuligheder. Den kan også kobles med NFC kompatible enheder eller via AUX.
  • 3 Watt

Produktet kan købes her →

Vandtæt Bluetooth højtaler med Hifi lyd

vandtæt hifi højtaler med bluetooth

Denne højtaler er lige en anelse større og samtidig kraftigere end Vooni Splash Speaker. Her får du en fantastisk og samtidig yderst skarp Hifi lydkvalitet. Denne højtaler kan også medbringes over alt, da den er let at transportere og selvfølgelig vandtæt.

Selve højtaleren har indbygget mikrofon, så der er også mulighed for besvarelse af opkald.

Hvis du sammenligner med Vooni, der har 3 Watt. Så er denne en anelse kraftigere med hele 2 x 4 Watt Speakers.

Medbring denne fine vandtætte bluetooth højtaler alle steder. Du skal ikke bekymre dig om den bliver våd, hvis du tager en tur på stranden, til havefesten, til festivalen eller hvor du nu måtte have lyst til at være!

En vandtæt bluetooth højtaler i gode ABS og gummi materialer.

Sort farve

Størrelse: 20 x 10 x 10 cm

Produktet kan købes her →

Cuboq Tire vandtæt bluetooth højtaler

Cuboq Tire vandtæt bluetooth højtaler

Cuboq Tire er en lille og kompakt vandtæt højtaler, der kun vejer 460 gram. Cuboq er nem at have med overalt, hvis du fx skal på stranden, til festival eller på en vandretur.

Højtalerende har et beslag, der gør det muligt at hænge den i din taske eller i dine bukser – eller hvor du nu synes.

Højtaleren har 2x 3 Watt.

Den tager cirka 3 timer at lade fuldt op, derefter kan den spille i op til 6 timer.

I dette sæt får du selvfølgelig Cuboq højtaleren, der er i metal og gummi. Derudover får du også et USB-kabel og et 3,5 mm AUX.

Produktet kan købes her →

Køb en vandtæt højtaler til badet

Hvis du elsker at lytte til musik, imens du står under bruseren. Så kunne det være en idé at købe en vandtæt højtaler til badet! Det giver dig nemlig mulighed for at synge med på dine yndlingssange, imens du gør dig klar.

Men vi må samtidig også advarer dig. Det kan nemlig hurtigt gå hen og blive en dyr affære, hvis du har det med at stå under bruseren ekstra lang tid, fordi du nyder at stå der imens musikken spiller.

Læs også: Fest tilbehør – alt til festen

Køb en vandtæt bluetooth højtaler til festivaler, grillaftner…

En vandtæt bluetooth højtaler er et godt køb, hvis du skal på festival, holde en grillaften eller på en hyggelig skovtur. Der er stort set ingen grænser for, hvor du ikke kan medbrine en vandtæt bluetooth højtaler. Så længe du opholder dig udenfor, så er det en god idé, at medbringe en højtaler der er vandtæt. Det er nemlig aldrig til at vide, hvornår det begynder at regne i det danske vejr.

Leave A Reply