En klatrebane kan både være sjov og udfordrende, samtidig er det også en sund måde at fordrive tiden på. Klatrebanen findes ofte på legepladser og i diverse klatreparker, som er at finde rundt omkring i landet.

Generelt er klatrebanen på legepladsen, hvad man vil kalde den nemme og mindst udfordrende klatrebane – den er selvfølgelig også henvendt til børn.

Hvorimod klatreparker byder på svære og mere udfordrende klatrebaner – men de er til gengæld også henvendt til voksne og unge, der elsker en god udfordring.

Måske elsker dine børn at klatre, måske gør du selv, eller også synes du bare de skal udenfor og bevæge sig og få noget frisk luft. Vi har nu løsningen for dig, nemlig en klatrebane til haven. Nu har både du og børnene muligheden for leg og sjov i haven. Du kan læse mere om, hvor du kan købe den og hvad den koster længere nede i teksten.

Læs også: Strandparasol – Utenu UV-parasol med vindbeskyttelse

Slackers Ninja Line klatrebanen

Slackers Ninja Line Klatrebane til haven

Slackers Ninja Line er en sjov og underholdende klatrebane, du hurtigt og nemt kan montere i haven. Så nu kan dit barn få mange timers sjov og leg i haven med en splinterny klatrebane.

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes, hvis du har lyst til en klatretur. Så længe vægten ikke overskrider de 113 kg. Som ifølge brugsanvisningen er maks belastning, så må du også være med – og det gælder hele familien. I kan nu både have en god stund sammen, men også udfordre hinanden og se hvem der er bedst eller hurtigst.

Slackers Ninja Line består af et 11 meter langt reb, der skal spændes op mellem to træer, solide stolper eller andet, der er holdbart. Du vælger selv, hvor højt oppe klatrebanen skal monteres, men selvfølgelig skal den være i børnevenlig højde!

Du bliver udfordret med Slackers Ninja line, da den består af 7 forskellige greb, hvor du både skal igennem ringe, knuder og monkey bar-greb.

Når først du har monteret klatrebanen i haven, er det bare med at komme i gang! Dog bør du holde de helt små børn væk fra banen, da klatrebanen kun anbefales til børn på mindst 5 år.

Video af Slackers Ninja banen

Fakta om Slackers Ninja Line klatrebanen

  • Klatrebanen er 11 meter lang
  • 7 forskellige greb med 3 forskellige modeller (Ringe, knuder og monkey bar-greb)
  • Nem at montere i haven – brug den hjemme eller i sommerhuset
  • Alder: 5 år og opefter anbefales
  • Reb monteres mellem 2 træer eller stærke stolper
  • Model: Slackers Ninja Line 36” intro kit

Pakken indeholder: Nylonreb med spærrehage, 2 ringgreb, 3 knyttede rebgreb, 2 monkey bar greb samt opbevaringspose.

Læs også: Fleksibel vandslange der udvider sig

Slackers line sættets dele

Derfor skal du købe en klatrebane til haven

Der er mange gode grunde til hvorfor du bør investere i en klatrebane. Herunder får du i hvert fald de første 3 grunde:

  1. Udfordrende, men samtidig sjov. Så elsker du at udfordre dig selv eller dine børn, så er denne Slackers Line Klatrebane lige hvad du mangler.
  2. Du træner både styrke, koordination og smidighed – og generelt er det en god måde at få børnene væk fra deres computer eller tablet.
  3. Du slipper for at tage på legepladsen med dine børn, da de nu selv kan lege i haven imens du slapper af!

Comments are closed.