Det er dejligt at nyde sommervejret på stranden, i haven eller på campingpladsen. Det er altid dejligt, når vi får noget dansk sommervejr. Det er bare ikke os alle sammen, der kan holde ud at ligge i solen og koge en hel dag. Er du også en af dem, der elsker at slappe af på stranden eller i haven – men samtidig også nyder at ligge lidt i skygge? Så er en strandparasol en rigtig god idé

Utenu UV-parasol med vindbeskyttelse er en af de nyeste strandparasoller på markedet og den er simpelthen genial, hvilket også tydeligt kan ses på billedet. Vil du vide mere om den smarte Utenu UV strandparasol, så læs med her og se hvor du kan købe den.

Derfor er Utenu UV-parasol den perfekte strandparasol

Utenu UV-parasol er et virkelig genialt produkt, hvor der virkelig er tænkt over ALT. Så lad os præsenterer dig for alle de ting denne strandparasol kan.

Strandparasol der giver dig skygge og læ

Denne strandparasol giver dig masser af skygge og læ. Hvis man tænker over det, ligner denne parasol faktisk også den du har på terrassen. Den har samme form, men forskellen er bare at den ligger ned og er udstyret med sidestykker, der beskytter dig mod alt vind.

Det er især en fordel på stranden, hvor mange folk vader forbi og sandet ofte rammer en i hovedet.

Læs også: Spikeball spillet

UV-beskyttelse

Utenu giver dig en rigtig god UV-beskyttelse sammenlignet med mange andre parasoller. Det skyldes ikke alene, at du ligger i læ for solens stråler, for det betyder altså ikke at du er sikret mod solens stråler.

Strandparasollen har nemlig to beskyttende sidestykker, der beskytter mod solens stråler og blæst. Indersiden er beklædt med et blankt materiale, som agerer med UV-beskyttelse. Det giver dig det samme som en solfaktorbeskyttelse på 50+.

Utenu er også af stof, der gør at solen reflekteres væk – hvilket betyder at solens skadelige stråler bliver holdt væk. Det betyder samtidig også at du vil kunne opnå en lavere temperatur under din strandparasol.

Nemt at fastgøre i enten sand eller jord

Denne strandparasol giver dig også masser af muligheder for at sætte den fast. Den er nemlig udstyret med huller til pløkker eller jordspyd i den nedre kant. Der følger dog ingen pløkker med til sættet, men du har muligheden, hvis du selv køber dem.

Udover muligheden for at fastgøre strandparasollen med pløkker, så kan du også fastgøre den med sand, hvis du er på stranden. Denne strandparasol er nemlig udstyret med inderlommer, som du kan fylde sand i, så den ikke blæser væk.

Utenu UV strandparasol med vinbeskyttelse i haven

Opsummering om Utenu UV-strandparasol

  • Strandparasol der beskytter mod blæst og andet vejr
  • Beskytter dig mod solen med dens beklædte inder materialer
  • Stoffet reflekterer solens farlige stråler væk
  • Solfaktorbeskyttelse på 50+
  • Nemt at monterer med pløkker eller jordspyd
  • Sidestykkerne er udstyret med net vinduer til ventilation
  • 2 lommer i siderne
  • Størrelse (opslået): 40 x 152 x 250 cm
  • Størrelse (sammenfoldet): 140 x 15 cm
  • Kan rengøres med en fugtig klud

Du kan også overveje at købe en sammenklappelig trækvogn til stranden. Den kan du med fordel bruge til at fragte alt strandudstyret eller børnene.

Comments are closed.