Er du også træt af at vandslangen knækker, imens du står og vander blomsterne eller bilen? Eller måske er du bare træt af, haveslangen bliver indviklet og krøllet, når den har lagt i længere tid? I så fald burde du overveje en fleksibel vandslange der udvider sig. Denne haveslange er nemlig yderst genial og praktisk for enhver havemand. Herunder vil du se 3 populære slanger i forskellige længder. Hvis du ikke er overbevist, så læs de mange fordele i artiklen og se videoen.

Herunder de 3 mest populære haveslanger der udvider sig.

Fleksibel vandslange 7,5 meter

Denne smarte haveslange kan trækkes fra 2,5 meter til 7,5 meter. Det vil sige at slangen udvides op til 3 gange sin almindelige længde, når en tages i brug.

Med til vandslangen får du en sprøjtepistol, der har 8 forskellige indstilling muligheder.

Du får også hanekobling med i pakken.

Fleksibel vandslange 15 meter

Denne haveslange udvider sig på samme måde som den forrige. Her får du bare en slange der udvider sig fra 5 meter til 15 meter. Perfekt til dig, der har behov for lidt mere længde til at vande blomsterne eller vaske vinduerne.

Her medfølger også en sprøjtepistol med samme indstillings muligheder.

Vil du vide mere eller købe produktet? Så gå til forhandleren ved at trykke herunder.

Fleksibel vandslange 30 meter

Den sidste model er denne. Også en haveslange der udvider sig op til 3 gange sin længde. Den trækkes fra 10 til 30 meter. Det her er uden tvivl det perfekte valg, hvis du har en stor have. Det kan nemlig kræve en lang slange, hvis du skal have mulighed for at vande rundt om huset eller lignende.

Du får selvfølgelig den samme sprøjtepistol med samme muligheder, hvis du vælger denne.

Fordele ved en fleksibel vandslange der udvider sig

  1. Du undgår at haveslangen knækker
  2. Du undgår at den bliver indviklet
  3. Den fylder mindre i opbevaringsrummet
  4. Kan opbevares overalt
  5. Vandslangen udvider sig ved brug
  6. Findes i flere forskellige størrelser

1. Du undgår at haveslangen knækker

vandslange der udvider sig ved brug

En almindelig haveslange har det med at knække. Det betyder at vandet går ud, imens du er godt i gang med at vande blomsterne, bilen, vinduerne, drivhuset eller terrassen. Denne fleksible vandslange løser dette problem. Anskaffer du denne vandslange, vil du aldrig opleve at slangen knækker igen.

2. Du undgår at den bliver indviklet

Du kender helt sikkert også til dette problem, hvis du allerede er ejer af en ganske almindelig haveslange. Når du endelig skal i gang med vande blomsterne eller vaske bilen efter længere tid, så ser du at din vandslange er krøllet sammen og totalt indviklet. Du kan så starte med at bruge længere tid på dette end de egentligt tager at udføre den reelle opgave. Det problem slipper du også for.

3. Den fylder mindre i opbevaringsrummet

For det første vejer en fleksibel vandslange væsentligt mindre end den almindelige. Udover det, så hjælper det også dig med mindre plads. Denne haveslange fylder nærmest ingen ting. Den udvider sig først, når den er i brug. Når du så er færdig med at bruge den, så krymper den igen. Totalt smart og praktisk!

4. Kan opbevares overalt

Vandslangen er minimal, når den ikke er i brug, derfor kan den opbevares overalt. Det lyder utroligt, men når den er krympet helt sammen, så kan den nemt opbevares i en skål eller i en ganske almindelig skuffe. Den behøver altså ikke fylde en stor del af dit skur.

5. Vandslangen udvider sig ved brug

Det er som sådan allerede nævnt i det tidligere afsnit. Men det er imponerende, hvor meget en haveslange som denne kan udvide sig. Hvor meget den udvider sig kommer selvfølgelig an på, hvilken størrelse du køber den i, hvilket du kan læse mere om i næste afsnit.

6. Findes i flere forskellige størrelser

Det er meget forskelligt hvilket behov man har, alt efter hvad formålet er med vandslangen. Har du en større have er det en fordel med en fleksibel vandslange på 30 meter. Har du derimod ingen have, men skal bruge den til blomsterbedet ved siden af, så er 7,5 eller 15 meter måske nok.

Denne haveslange findes i disse størrelser:

  • 7,5 m
  • 15 m
  • 30 m

Video af den smarte haveslange der kan udvide sig

Hvis du endnu ikke er overbevist om, at du skal have fat i en fleksibel vandslange der udvider sig, så er det fordi, at du ikke har set den i aktion. Herunder kan du se en video, der viser hvor nemt og problemfrit det hele er, hvis du køber én af de 3 ovennævnte slanger.

 

Comments are closed.