Produktet sælges ikke længere.

Slimy Elasti Plasti er et produkt, der kan bringe den traditionelle slim til et helt nyt niveau. Det kan strækkes ud, kramme sammen og blæses op. Det er en blød type slim, der er særdeles strækbar. Faktisk er det i stand til at udvides 100 gange sin størrelse. Der er ikke meget slim, der kan bryste sig af det samme.

Dette slim har flere formål. Det fungerer som et glimrende legetøj for børn. De kan blot lade deres kreativitet diktere, hvad de ønsker at bruge slimen til. Du kan bl.a. stikke et sugerør ind i slimklumpen, hvorefter du kan blæse bobler. Du kan også trække og strække det ud, som du slet ikke troede, det ville være muligt.

Det er ikke blot sjovt – det er også afstressende

Elasti Plasti er dog ikke blot et stykke legetøj. Det kan også tjene helt andre formål. Den unikke konsistens er behagelig at lege rundt med i hånden. Gør du det, så vil du få en afstressende i hele kroppen. Derfor er der også mange, der bruger Elasti Plasti til dette formål. Det kan lyde underligt, men det virker for mange.

Hvis du har svært ved at sidde stille, så kan Elasti Plasti også være til stor hjælp. Du kan nemlig have en klump af den unikke slim i hånden. Dermed har du hele tiden noget, du kan dedikere dit fokus til, så du eksempelvis ikke skal ryste på benene eller bevæge rundt på hænderne. Derfor er det også en fordel ved Elasti Plasti.

Når man først har vænnet sig til produktet, så slipper man det ikke igen. Det gør sig gældende, hvad end det er et barn, der bruger det som legetøj, eller en voksen, der bruger det som et afstressende produkt. Skal det bruges som legetøj, kræver det selvfølgelig en vis kreativitet, hvis man skal have det maksimale ud af det.

Indeholder ingen sundhedsskadelige ingredienser

børn leger med deres slimy elasti

Slim har været meget fremme i løbet af de senere år. I mange tilfælde har det handlet om de ingredienser, der har været brugt i de forskellige typer slim. Det er dog ikke noget, du skal være bekymret for her. Slimy Elasti Plasti indeholder hverken ftalater, gluten eller andre ingredienser, der kan være sundhedsskadelige.

Slimy Elasti Plasti udgøres af vand, glycerol, guargummi samt mindre end 1 % af følgende stoffer: borsyre, natriumfosfatdodekahydrat, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, klorfenesin og mononatriumfosfat. I hver beholder er der et indhold af 450 ml. slim. Derfor får du mere end nok slim i hver beholder af Elasti Plasti.

Comments are closed.