Der findes ikke meget slik, som er lige så lækkert at sætte tænderne i som en vingummibamse. Det skulle da lige være en kæmpe vingummibamse. I dag afslører vi, hvordan du får fingrene i verdens største vingummibamse. Den viden vil være yderst værdifuld for dig, som har en stor kærlighed til de kære vingummibamser.

Hvorfor nøjes med at købe de traditionelle vingummibamser, når du kan købe bamserne i megaformat? Forkæl dig selv eller en du holder af med en kæmpe vingummi.

Introduktion til verdens største vingummibamse

Her ser du på universets absolut største vingummibamse.

Den er intet mindre end 1400 gange større end den almindelige vingummibamse, hvorfor man umuligt kan fortære den på egen hånd. Du får – til en pris på få hundrede kroner – leveret en gigantisk vingummibamse, som vejer 2040 gram og måler 24 x 13 x 8 cm. Vingummibamsen indeholder desuden 6120 kalorier.

Vingummibamsen er fremstillet af alle de traditionelle ingredienser som majssirup, sukker, vand, farvestoffer, rapsolie og mange flere ingredienser. Du kan finde den komplette liste over ingredienser hos forhandleren. Her kan du også finde info om produktets holdbarhed og andre relevante produktoplysninger.


Produktet kan købes her →

Find den berømte kæmpe vingummibamse i forskellige smagsvarianter

I skrivende stund kan du vælge mellem hele fire forskellige smagsvarianter bestående af cola, kirsebær, brombær og ananas. Den mest populære smagsvariant er kirsebær, men der findes som bekendt også andre skønne smage. Tiden må vise, om der kommer andre smagsvarianter end disse. Husk at angive den ønskede smag ved bestilling. Klik dig ind på produktsiden og få et godt overblik over, hvor mange stk. der er på lager af de forskellige smage.

Som vingummielsker vil du helt sikkert føle dig fristet til at købe den kæmpe vingummibamse i flere forskellige smagsvarianter. Det skal du selvfølgelig være velkommen til at gøre, hvis du ønsker det. Husk at du bliver forkælet med fri fragt, hvis du køber stort ind.

En stor vingummibamse er en fremragende gaveidé

Skal du glæde en slikglad person, så vil du aldrig kunne gå helt galt i byen med at købe en stor vingummibamse til vedkommende. Det er nemlig en yderst hyggelig, sød og sjov gaveidé til både børn og voksne. Du kan også vælge at købe vingummibamsen til dig selv, hvis du ikke kan få nok af de søde vingummibamser. En vingummibamse af den kaliber skal helst deles med andre eller spises over en længere periode for at undgå at få ondt i maven. Spiser du hele vingummibamsen på én gang, så kan du være helt sikker på, at din mave vil protestere. Bestil online og få leveret vingummien direkte til din hoveddør.

Læs også: Yogurtmaskine – Lav hjemmelavet frossen yogurt

gigantisk vingummibamse

Hvad er vingummi lavet af?

Du har med sikkerhed spist utallige kg. vingummi i dit liv, men det betyder ikke, at du ved alt om vingummi. Vingummi er fremstillet af sukker og gelatine, hvortil der er blevet tilsat smagsstoffer og farvestoffer. Vingummiens særlige konsistens stammer fra gelatine, som udvindes fra kogt grisehud og kalveknogler. Det lyder måske ikke specielt lækkert, men fortvivl ej – vingummierne smager fantastisk.

Hvad koster en kæmpe vingummibamse?

Coolstuff.dk sælger den skønne kæmpe vingummi til en skarp pris på 275 kroner.

Til en pris på 275 kroner ligger kiloprisen på omkring 135 kroner. Foruden produktprisen skal du også medregne fragtprisen, som kommer oveni, hvis man ikke køber nok til at opnå fri fragt. Produktprisen er selvfølgelig den samme, uanset om man køber vingummien med den ene eller anden smag.

Du er sikret en god handel, hvis du handler på den anbefalede webshop.

Læs også: Sorbet ismaskine

Kunderne elsker den gigantiske vingummibamse

Søger du efter anmeldelser på nettet, så vil du erfare, at de fleste kunder er meget begejstrede for den gigantiske vingummibamse, som fås i fire forskellige smagsvarianter. Tidligere kunder giver bl.a. udtryk for, at vingummierne smager fantastisk og bliver leveret i hygiejnisk og praktisk indpakning. Du har også mulighed for at skrive en anmeldelse, når du har modtaget og smagt på din kæmpe vingummibamse.

Produktet kan købes her →

Leave A Reply