Yogurt er både lækkert og sundt, hvorfor mange spiser det. Du er måske også helt vild med yogurt? Du spiser det måske endda hver eneste dag? I så fald bør du anskaffe dig en yogurtmaskine, der kan lave hjemmelavet yogurt.

At lave yogurt derhjemme er både sjovt, lækkert og langt billigere end at købe det i supermarkedet, i hvert fald hvis du spiser det ofte nok. Vælger du at investere i en yogurtmaskine, så kan du lave din helt egen frossen yogurt hurtigt og nemt.

Herunder kan du se de bedste frozen yogurtmaskiner, samt læse mere om, hvordan man laver hjemmelavet yogurt.

Vintage Yogurt Maker med 6 glas

Vintage Yogurt Maker med 6 glas

Vintage Yogurt Maker er en yderst brugervenlig yoghurtmaskine, der er udviklet af InnovaGoods. Den gør det nemt, hurtigt og billigt at lave yogurt.

Med til maskinen får du også 6 glas, der hver især indeholder omkring 1½ dl. Det betyder at du cirka får 1 liter frisk yogurt pr. omgang.

Det tager ikke lang tid at lave selve blandingen, men maskinen skal cirka have 12 timer til at klargøre yogurten.

Køb vintage Yogurt Maker her →

Sådan gør du:

Det eneste du skal bruge for at lave din egen yogurt er mælk og yoghurtkultur. Du starter med at blande ingredienserne sammen, derefter hælder du blandingen i de 6 medfølgende glas. Sæt glassene ned i maskinen og sæt låget på. Klik på tænd knappen, lad magien starte, vent i cirka 12 timer og du har en lækker hjemmelavet yogurt. Meget nemmere bliver det vist ikke.

Nu er yoghurten klar til spisning, drys din ynglings drys på og nyd den. Du kan nemt opbevare din yogurt i køleskabet efterfølgende, så du har til flere dage.

Køb vintage Yogurt Maker her →

Yogu Frozen yoghurt maskine

Yogu Frozen yogurtmaskine

YoguJoy yogurtmaskinen er også en af de mest populære maskiner på markedet. Den er nemlig perfekt, hvis du elsker frosne frugter eller bær.

Det tager ikke mange minutter at lave din dessert, når du først har dine frosne lækkerier. Du skal først og fremmest fryse dine bananer, frugter, bær eller hvad du vil bruge, da de gerne skal ligge i fryseren i cirka 24 timer inden brug.

Køb Yogo Frozen Yoghurt maskine her →

Sådan gør du:

Vælger du at bruge bananer, så skal du starte med at pille dem og derefter putte dem i fryseren i cirka 24 timer. Tag dem gerne ud cirka 10-15 minutter inden brug.

Skær gerne andre frugter ud i skiver, så de nemmere kan komme igennem maskinen. Brug frosne bær, der giver en lækker smag.

Når dine bananer, frugter eller bær er frosne, tager det ikke mange minutter. Tilsæt derefter yogurt for at gøre din dessert lækker og mere cremet.

Køb Yogo Frozen Yoghurt maskine her →

De mange fordele ved frozen yogurtmaskiner

  • Det bliver langt nemmere at være sund. Det er nemlig ikke altid lige nemt at være på kur eller bare leve efter en sund livsstil. Det kan også hurtigt blive kedeligt at spise bananer eller bær. En frozen yogurt maskine gør hele desserten mere spændende og lækker.
  • Det er langt billigere. Spiser du meget yogurt, så kan du spare mange penge ved lave den selv.
  • Det er hyggeligt og sjovt at lave sammen med venner eller familie.

Læs også om Sorbet ismaskine

Hvordan laves yoghurt?

Opskrift på YoghurtYoghurt er ganske simpelt at lave, da det fremstilles af mælk. Det kræver bare at mælken udsættes for en kraftig temperatur i flere minutter – cirka 92-95 grader. Hvis du vil vide mere om fremstillingen af yoghurt, så kan vi anbefale dig at besøge dette link.

Opskrift på Yoghurt

Det er klart nemmeste at lave yoghurt med en maskine, men måske du hellere vil lave den selv uden en maskine? Så kan det også nemt gøres ved hjælp af 1 liter frisk sødmælk og 1 dl yoghurt naturel. Det kræver kun en gryde, et blus og et piskeris.

Hvis du vil have en god opskrift, kan vi anbefale dig denne opskrift, der er skrevet af ernæringseksperten Christian Bitz.

Læs også om – Riskoger til mikroovn

Comments are closed.