En riskoger gør det utroligt nemt at koge ris, men en riskoger til mikroovn gør det endnu nemmere.

Der er helt sikkert flere der lige nu sidder og tænker, at det allerede er utroligt enkelt at koge ris – og sådan tænker du sikkert også. Så hvorfor overhovedet overveje at investere i en riskoger til mikroovn, tænker du sikkert? Det får du svaret på herunder, derefter anbefaler vi to billige og funktionsdygtige riskogere til mikroovnen.

Vi kan hurtigt blive enige om, at det ikke kræver de helt store kokkefærdigheder, at koge ris. Det er allerede utroligt nemt, at fylde en gryde med vand og tilsætte en pose ris. Men får du gæster og er du i gang med at kokkerere den helt store middag, så skal du også holde øje med de mange andre gryder, pander eller måske grillen. Du skal sikkert også hakke grøntsager, salat eller noget helt tredje. Udover det så skal det store middagsbord også dækkes.

Har du før prøvet at sørge for en stor middag, så ved du også, at det hurtigt bliver uoverskueligt og stressende. Så hvorfor ikke investere i en billig og funktionsdygtig riskoger til mikroovnen, der klare en del af arbejdet? Så behøver du ikke længere bekymre dig over, om vandet nu koger over, hvis du går ud og tjekker til grillen eller går og dækker bordet imens. Samtidig er du sikker på, at dine ris er perfekt tilberedt hver gang. Vi ved også alle sammen, at for hårde eller for bløde ris, er rigeligt til at ødelægge den store middag.

Anbefaling af de bedste riskogere til mikroovn

Som tidligere nævnt, får du herunder et par forslag til gode, prisvenlige og funktionsdygtige riskogere til mikroovnen.

Lékué riskoger til mikroovn

Lékué Riskoger til mikroen

Lékué er også en yderst smart og let anvendelig riskoger til din mikroovn.

Som med enhver anden riskoger, skal du blot hælde vand og ris i beholderen, putte den ind i mikroen og indstille en passende tid. Det tager cirka 12-15 min, derefter har du nogen lækre ris, der er perfekt tilberedte til dit kød og dine grøntsager.

Du kan med fordel bruge denne riskogere til at koge andre slags ris, korn eller hvede.

Den helt store fordel ved Lékué er, at den er langt pænere at bruge som serveringsskål, hvis der kommer gæster. Til gengæld koster Lékué også væsentligt mere sammenlignet med Sistema kogeren. Så du må gøre om med dig selv, om du vægter pris eller udseende højest.

Lékué skålen er også af BPA-fri PBT-plast og platin silikone.

Kapacitet på cirka 2,5 dl ukogte ris

Kan også vaskes i opvaskemaskinen

Video: Se Lékué riskogeren i aktion

 

Sistema riskoger

Sistema riskoger til mikroovn

Sistema riskogeren er vores foretrukne valg, da den er billig, nem at anvende og kan hvad den skal – nemlig at koge ris i mikroovnen.

Sistema riskogeren er udstyret med det nemme og smarte Sistema KLIP IT lukkesystem, der sørger for at skålen holdes tæt. Samtidig har låget ventilation, som skal åbnes før brug, så dampen kan komme ud.

Udover det, er låget også udstyret med løftbare greb, der gør det nemt at håndtere den varme skål.

Du får også en fin rød non-stick ske med, så du undgår at risene klistre fast under servering.

Du får en BPA- og Ftalatfri madlavning uden giftstoffer, som er noget Sistema lægger stor vægt på, når de udvikler deres produkter.

Skålen kan også nemt bruges til at opbevare din mad i køleskabet eller i fryseren. Hvilket gør det nemt og hurtigt at varme maden op dagen efter.

Du kan med fordel putte denne riskoger i opvaskemaskinen.

Video: Se Sistema riskogeren i aktion

Sådan benytter du din nye riskoger

Hæld et passende antal ris i riskogeren, tilsæt den rette mængde vand, sæt låget på, sæt skålen i mikroovnen og tænd. Vent 12-15 min. (se brugsanvisningen), og voila, du har nu perfekt tilberedte ris. Nemmere og hurtigere bliver det ikke.

Comments are closed.