Vi kan nok alle sammen blive enige om, at der ikke er noget, der er værre end at have kolde fødder. Er du også træt af, at gå rundt og fryse din fødder? Så burde du overveje at købe genopladelige varmesåler til dine sko.

Varmesålerne passer perfekt til dig, der befinder dig udendørs eller andre kølige steder. Det er især for folk der arbejder udenfor, går meget i naturen eller dyrker vintersport.

Lyder det som noget for dig? Så læs videre og se nogen af de bedste varmesåler til sko. Varmesåler, der giver dig mulighed for at skrue op og ned for varmen.

Produktet kan købes her →

Læs også om vores artikel om varmepuder, hvis du fryser derhjemme. Læs den her.

Vagaborn varmesåler - hele sættet

Vagaborn varmesåler – de bedste på markedet

Vagaborn har udviklet varmesåler i høj kvalitet og samtidig til en fremragende pris. Disse varmesåler giver dig nemlig uendeligt mange muligheder for at holde fødderne varme i den rette temperatur.

Varmeindstillinger

De elektriske varmesåler fra Vagaborn giver dig mulighed for at vælge imellem 3 forskellige varmeniveauer. Du kan vælge mellem lav (35-40°C), medium (45-55°C) eller høj temperatur (55-60°C). Batteritiden vil variere alt efter hvilken temperatur, du vælger at benytte. Det er klart at der bruges mere batteri ved at benytte en høj temperatur, så hvis du bruge varmesålerne dagen lang, så skal du nok vælge den lave temperatur.

Batteri

Vælger du at benytte den laveste temperatur, så kan du forvente en batteritid på cirka 6 timer, hvor en middel temperatur giver dig cirka 4,5 timer, og en høj temperatur kun giver dig cirka 3 timers batteri. Så skal sålerne bruges udendørs i mange timer, skal du nok overveje at benytte den laveste temperatur eller middel temperaturen.

Nem opladning

Sålerne lades op via et USB-kabel der følger med i pakken. Det tager cirka 6-7 timer at varme sålerne helt op.

Sådan virker de

Du får en fjernbetjening med til de genopladelige varmesåler, det er derfra du kan styre, hvornår og hvor meget varme du vil have. Fjernbetjeningen fylder ikke meget, hvorfor du nemt kan have den med i jakke- eller bukselommen.

Tilpas sålen

Hvad gør du dog, hvis sålen ikke passer til din fod? Det skal du slet ikke bekymre dig om. Du kan nemlig tilpasse sålerne, så de passer til din fod. På undersiden af sålen er der riller, du kan klippe efter, så du får den helt rette størrelse.

Læs også om Snug Rug tæppet

oplad dine varmesåler med USB oplader

 Fakta / opsummering:

 • Genopladelige varmesåler
 • Mulighed for at justerer temperaturen via fjernbetjening
 • Oplades via USB
 • 3 varmeniveauer (lav, medium, høj)
 • Vægt: 100 – 120 gram alt efter størrelse
 • Sålerne drives af 3.7 V / 1800 mAh, genopladelige batterier
 • Mål: 14 mm tykke ved hæl & 4 mm tykke ved tæerne

Pakken indeholder:

 • Selvfølgelig et sæt varmesåler
 • Opladerkabel
 • Fjernbetjening
 • Manual

Produktet kan købes her →

Comments are closed.