Garject – Den bedste hvidløgspresser

garject hvidløgspresserHvidløg er en ingrediens, der bruges i mange typer madlavning. For mange er det endda den absolut vigtigste ingrediens i deres retter. Hvis man er så glad for hvidløg, så skal man også have den bedste hvidløgspresser. Det kan være svært at vurdere, hvorvidt en hvidløgspresser er god, da der er flere elementer, der spiller ind.

Ét af de aspekter, der især er værd at holde øje med, er rengøringen. En almindelig hvidløgspresser kan være meget besværlig at gøre rent, hvilket typisk også er årsagen til at den bliver liggende i skuffen. Sådan behøver det dog ikke at forholde sig. Hvis du gerne vil undgå dette, så skal du blot erhverve en Garject hvidløgspresser.

Køb produktet her

Hvad er fordelen ved en hvidløgspresser fra Garject?

bedste hvidløgspresser

Der er flere fordele ved at bruge en hvidløgspresser. Det er en model, der fungerer ved at du blot stopper et uafskallet hvidløgsfed ned i den og dernæst trykker til. Når du åbner den igen, så vil hvidløget helt automatisk blive skrabet af presseren. Hvis det ønskes, så kan du skrabe det direkte ned i den madret, du er ved at lave.

Derudover er den udstyret med en lille tap i håndtaget. Denne skal du blot trykke på, hvorefter den vil skyde ud, så du blot kan sende dem direkte i skraldespanden. Det er en klar fordel, da du dermed blot skal skylle den af efter brug. Der er ikke noget behov for decideret rengøring, som følge af den måde, den fungerer på.

Den kan også spare dig for lidt tid

Det begrænsede rengøringsbehov er dog ikke den eneste fordel ved hvidløgspresseren fra Garject. I og med at du ikke skal pille hvidløget først og ikke skal gøre den rent efterfølgende, så er der også tid at spare. Du er derfor så heldig, at du får et par ekstra minutter til at klare salaten, finpudse borddækning eller noget tredje.

Endvidere skal du ikke selv fjerne skallen fra hvidløget. Det er også en fordel, da du dermed ikke skal forsøge at kradse den af med fingrene. Dermed undgår du også at dine fingrer kommer til at lugte af hvidløg. Det er en lugt, der kan være vanskelig at få helt af. Ofte kræver det at der bruges rigelige mængder sæbe med duft.

Fremstillet af børstet rustfrit stål

Hvidløgspresseren er fremstillet af børstet rustfrit stål med en række detaljer i hård plastik. Derfor er du også sikret at kvaliteten af den er helt i top. Som følge af dette tåler den også vask i opvaskemaskine. Det skal dog være på den øverste hylde i opvaskemaskinen. Derfor kan du for alvor fralægge dig al rengøring af presseren.

Denne model fra Garject er ikke den eneste hvidløgspresser på markedet, der har denne funktionalitet. Det er dog denne model, der kan bryste sig af at være bedst. Den fungerer helt enkelt bedre end andre lignende modeller. Den kan dertil fås i to varianter. Den ene variant er med sorte detaljer, og den anden er med røde.

Detaljer:

  • Længde: 19,3 cm.
  • Vægt: 357 gram
  • Materialer: Rustfrit stål og hård plastik
  • Maskinopvask: Ja
Køb produktet her

ANDRE KIGGEDE PÅ:

Zenkuru Fodmassageapparat – den bedste fodmassage maskine

Stefan | 5. oktober 2020

Ølkøler til haven

Stefan | 21. april 2020

Candyfloss maskine – Lav lækker dessert selv

Stefan | 20. april 2020

Comments are closed.