Magneter kan være kedelige. Det er gældende, uanset om det er magneter til opslagstavle, køleskab eller noget helt tredje. På trods af at de kan være kedelige, så behøver de ikke at være. Synes du magneter er kedelige, så har du næppe stiftet bekendtskab med neodym magneter. Det er nemlig nogle super stærke magneter.

Der er også mange, der kender denne type magnet som en super magnet. Det er noget helt unikke magneter, der består af grundsubstanserne neodym, jern og bor. Det er faktisk magneter, der hovedsageligt bliver brugt inden for industrien. Det forhindrer dog ikke folk i at have det sjovt med de små stærke magneter.

 

Neodymium magneter fås i mange varianter

små super kraftige neodymium magneter

De stærke magneter fås i flere forskellige varianter. Derfor kan du også finde en kraftig magnet, der lever op til dine krav og ønsker. Du kan bl.a. tage et kig på Spralla Supermagneter. De fås i forskellige størrelser, pakker og med forskellig løftekraft. Derfor er der naturligvis også magneter fra Spralla, der passer til dine ønsker.

Skal du blot bruge dine magneter til at hænge ting op på dit køleskab, fiske ting op eller er du bare nysgerrig på neodymmagneter? I så fald bør du vælge enten Pakke 1 eller Pakke 2 fra Spralla – som du finder her. De indeholder nemlig et udvalg af stavmagneter og små magneter. Det er de bedste magneter til de behov, der er nævnt herover.

Der er dog også andre løsninger. Du kan vælge mellem følgende:

  • Pakke 1: Indeholder 8 stk. stavmagneter, der måler 5 mm. i diameter og 14 mm. i højden. Der følger også 4 stk. små magneter med. De måler 12 mm. i diameter og 6 mm. i højden.
  • Pakke 2: Indeholder samme typer magneter som Pakke 1, men dog i dobbelt antal. De har de samme dimensioner, hvorfor eneste forskel er antallet af magneter.
  • Store magneter: Vælger du de store magneter, så får du 5 stk. kraftige magneter, der passer til flere praktiske formål i hverdagen. De måler 20 mm. i diameter og 10 mm. i højden.
  • Gigantisk magnet: Her får du en særdeles kraftfuld magnet. Den måler 35 mm. i diameter og 20 mm. i højden. Den kan bryste sig af en løftekraft på op til 38 kg.
  • Supergigantisk magnet: Vil du ikke gå på kompromis, så er dette det rette valg. Den måler 40 mm. i. diameter og 20 mm. i højden. Dertil har den en løftekraft på op til 60 kg.

Kraftige magneter kan være farlige

Kraftige magneter er ikke legetøj. Derfor skal de også holdes væk fra børn. De små magneter i hhv. Pakke 1 og 2 gør ikke den store skade. De helt store modeller med en høj løftekraft, kan dog gøre stor skade. Derfor er det vigtigt at de håndteres ekstremt forsigtigt. Gør du ikke det, så kan det resultere i alvorlig personskade.

De gigantiske og supergigantiske magneter er naturligvis hovedsageligt henvendt til dem, der ønsker at bruge dem i forbindelse med eksperimenter. Uanset hvilke eksperimenter, der er tale om, så skal de dog behandles som alt andet end legetøj. Det er også derfor, det er påkrævet at du er fyldt 18 år, for at købe dem.

 

Comments are closed.