Har du oplevet af dine vigtige papirer og børnenes tegninger falder ned fra køleskabet? Så kan det være som følge af sløve køleskabsmagneter. Er dette tilfældet, så kan det være på tide at opgradere dine magneter til køleskabet. Du kan fx vælge at erstatte dem med de stærke og eksklusive køleskabsmagneter fra Spralla.

Det er ikke alle, der tænker over, at der er forskel på styrken af de forskellige magneter. Du kan købe mange billige køleskabsmagneter, der knap nok kan holde deres egen vægt oppe. Dertil skal de tilmed også kunne holde fx papir, pizzakort el.lign. Vil du gerne undgå at de falder ned? Så skal du have god nogle magneter.

 

Ikke alle køleskabsmagneter har lige stor løftekraft

hæng alt op på køleskabet

Der er flere ting, du skal holde øje med, når du skal købe magneter til køleskab. Derfor er det også vigtigt, at du ikke blot vælger en række vilkårlige varianter, fordi der er tale om billige køleskabsmagneter. Der er især ét aspekt, du skal holde fokus på; magneternes løftekraft. Det fortæller nemlig om magneternes reelle kraft.

Ønsker du at købe køleskabsmagneter fra Spralla, kan du vælge mellem to størrelser. Det er dog ikke kun den fysiske størrelse, det ændrer på. Der er også forskel på løftekraften mellem de to størrelser. De små kan løfte ca. 20 ark papir, mens de store kan holde op til 25 ark papir. Det kan faktisk vise sig som en betydelig forskel.

De små måler desuden 2,2 cm. i diameter, 0,9 cm. i højden, og vejer ca. 25 gram. De store er en tand større, da de måler 3 cm. i diameter, 0,9 cm. i højden, og vejer ca. 50 gram. Uanset dit valg af køleskabsmagnet fra Spralla, så er de til at finde plads til. Dertil bør det nævnes, at de sælges i pakker á to – både de store og små.

Slut med ting, der falder ned fra køleskabet

Hvis du er træt af postkost, papirer og pizzamenuer, der falder ned fra køleskabt, så snart du åbner døren, så bør du investere i nye magneter. Det kunne passende være magneterne fra Spralla. Gør du det, så kan du i hvert fald garantere at det er slut. Det er nemlig stærke magneter med en høj løftekrav, der sikrer mod dette.

Magneterne er nedsænket i et pænt og gribevenligt aluminiumhylster. Du er derfor garanteret at de vil tage sig godt ud på køleskabet. Det skal selvfølgelig understreges, at magneter ikke er legetøj. De skal derfor være utilgængelige for børn. Hvis magneterne sluges, kan det i værste fald medføre livsfare.

 

Comments are closed.