Vil du have mere effektive besøg på toilettet? Så er Squatty Potty lige hvad du mangler.

Vidste du godt at: Et almindeligt siddetoilet, som vi bruger i Danmark, er unaturligt og dårligt for vores tyktarm? Det kan godt være, at du føler at siddekomforten er i top, hvilket den også er. Det er uden tvivl også en af grundene til at flere af os, har lange besøgstider på toilettet. Sidder man godt, så flyver tiden også hurtigt. Vi har det bare lige med at skulle tjekke vores mobiler, se hvad der sker eller spille mobilspil. Det kan også være, at du har investeret i toiletgolf eller lignende, der giver ekstra lange besøgstider på det lille hus.

Sagen er, at lige meget hvordan du fordriver tiden på toilettet, så sidder du højst sandsynligt forkert, i hvert fald hvis du spørger lægen.

Vores tyktarm har en muskel ved tarmens udgang, den sørger for, at tarmen holdes tæt. Når du sidder på hug er musklen afslappet, hvorimod den er spændt, når du sidder på en stol eller på toilettet. SÅ hvis du gerne vil skide på en sund og behagelige måde, så skal du faktisk sidde i hug. Og det hjælper Squatty Potty dig med.

 

Squatty potty forklaring

Hvad er Squatty Potty så?

Squatty Potty er faktisk en ganske almindelig og simpel genstand, der minder om en skammel. Squatty Potty er tilpasset toilettet, da den nemt kan skubbes ind og skjules, når toiletbesøget er ovre.

Der findes 2 forskellige størrelser af Squatty Potty og du skal vælge den, der passer til dit toilet. Det kan du læse meget mere om herunder.

Læs også: Badebalje til voksne

Video – Unicorn

Du har måske før set den skøre video, der forklare hvorfor du skal bruge den smarte toiletskammel. Der er i hvert fald over 34 millioner der har set videoen på YouTube. Hvis du endnu ikke har set videoen, så kan du se den herunder.

Fakta om Squatty Potty

Der er to størrelser

  • Stor Squatty Potty: 48 x 28 x 23 cm (Passer til toiletter med en højde på mere end 40 cm fra gulvet til toppen af kummen).
  • Lille Squatty Potty: 48 x 28 x 18 cm (Passer til toiletter med en højde på 35,5 og op til 40 cm fra gulvet til toppen af kummen).
  • Yderst robust og holdbart plast – Kan tåle op til 159 kg. Vægt
  • Skammel til toilettet, så du kan sidde i den bedste position, hvis du spørger lægen.

Fordele ved Squatty Potty

  • Fremmer tømning af tyktarmen
  • Lindrer oppustet mave, hæmorider, irritabel tyktarm og svag bækkenbundsmuskulatur

Vil du have fingrene i denne smarte og yderst praktiske skammel til toilettet? Så kan den købes hos vores forhandler, som finder ved at klikke herunder.

 

Leave A Reply