At sove godt er essentielt for din dagligdag. Det har indflydelse på dit energi- og glædesniveau, og afspejler sig tilmed direkte i din produktivitet.

Derfor er det vigtigt, du sover godt om natten, så du er frisk og udhvilet hver morgen. Er det noget, du har problemer med, så kunne et skridt i den rigtig retning være en kugledyne.

Kugledyne til voksne fra Zenkuru

Kugledynen fra Zenkuru er en tung dyne, der er fyldt med små glasperler. Det er disse perler, der skaber et blødt tryk over hele kroppen. Den skaber et tryk, der hjælper din krop med at slappe af, så du får en dybere søvn. Endvidere er en tung dyne til voksne også med til at hjælpe mod stress og give en betryggende følelse.

Det er også en dyne, der kan have en beroligende indvirkning. Det er en klar fordel, hvis du ofte sover uroligt eller rastløst om natten. Glasperlerne er selvfølgelig både hypoallergene samt gift- og lugtfrie. Derfor er der ikke noget at være bekymret for i denne sammenhæng. Du kan derfor roligt nyde dens krammende følelse.

 

Findes i forskellige vægtklasser

vægtdyne - tung dyne

Du kan købe din vægtdyne fra Zenkuru i forskellige vægtklasser. Den fås i varianter med en vægt på hhv. 5 kg., 7 kg., 9 kg. og 11 kg. Det kan være svært at vælge vægtklasse, men det anbefales at vælge en dyne, hvis vægt svarer til ca. 10-15% af din kropsvægt. Det giver nemlig det bedste resultat ved brugen af dynen.

Den letteste variant på 5 kg. egner sig til en kropsvægt på mellem 35 og 50 kg. Derfor er det et godt bud, hvis du leder efter en kugledyne junior. Har du behov for en lettere variant, så anbefales det at målrette søgningen efter en decideret børnedyne. Dem findes der heldigvis også et hav af, men denne egner sig dog ikke til børn.

Kan anvendes til flere formål

Dynen fra Zenkuru kan tjene flere formål. Derfor er den også investering værd. Særligt taget i betragtning af, at du betaler en relativt lav kugledyne pris i forhold til øvrige dynetyper. Dynens primære formål er naturligvis at dække hele kroppen i sengen, da det medvirker til en dybere, roligere og mere restituerende nattesøvn.

Du kan dog også bruge din kugledyne, der også kaldes for en tyngdedyne, til flere andre formål. Du kan også bruge den som et tæppe over knæene, på skuldrene eller over nakken, hvis du sidder i sengen eller sofaen. På baggrund af det blød tryk fra dynen, vil den fungere som en behagelig massage, der højner din komfort.

Du kan besøge Senge-testeren.dk, der har skrevet en god guide om hvordan man vælger de bedste dyner og giver dig konkrete anbefalinger af hvilken dyne du skal vælge.

Hvad er en kugledyne?

slapper af med tung dyne til voksne

Hvis det er første gang, du hører om en kugledyne, så tænker du sikkert hvad gør en kugledyne? Det er en dyne, der er udstyret med tyngende kugler, der skaber ro i kroppen. Det sker ved at tyngdedynen holder centralnervesystemet stimuleret og hjernen afslappet. Det medvirker til en bedre og roligere søvn.

Det er den punktvise og skiftende stimulering, du får på huden, der er kilden til god søvn. Det er en dynetype, der har fået opbakning fra medicinsk side af læger, sygeplejersker og behandlere. Det kan være en stor hjælp, hvis du har problemer med at falde til ro. Er det tilfældet, så bør du ikke tøve med at købe en kugledyne.

 

Comments are closed.