Hvis du skal låse et skab, skur eller lignende, så er en hængelås en formidabel løsning. I dag kommer de fleste af sådanne låse med en tilhørende nøgle, der skal bruges, når du låser og låser op. Typisk er nøglerne meget små og har en tendens til at forsvinde – og er nøglen først forsvundet, så er du nødt til at klippe låsen over.

Langt de fleste har stået i denne situation, hvad end det har været på skabet i fitnesscenteret eller blot skuret hjemme i baghaven. Derfor er der mange, der længe har ledt efter en god løsning på dette. Gælder det også dig, så er du kommet til det rette sted. Herunder præsenteres du nemlig for løsningen på dit problem.

Glem nøglen – køb en hængelås med fingeraftryksløser

Hvis du er træt efter den uendelige jagt efter nøgle til din hængelås, så bør du blot skifte låsen ud med en ny. Det skal dog ikke være en hvilken som helst hængelås. Løsningen på dit problem er nemlig en hængelås med fingeraftryk. Den kræver nemlig ikke nogen nøgle, når du skal låse op for dit skur, skab eller noget tredje.

I stedet skal du blot trykke tommelfingeren mod låsen for at åbne den. Det er både nemt, hurtigt og smart. Med en sådan hængelås undgår du problemet med mistede nøgler. Du skal desuden ikke være bekymret for sikkerheden, da hængelåsen med fingeraftryk fra Vooni har en forkert acceptgrad (FRR) på under 0,002 %.

Mulighed for ti forskellige fingeraftryk med Vooni

smart lås uden nøgle

Skal hængelåsen deles med andre, hvilket kan være relevant i flere sammenhænge, så er det heller ikke noget problem med en Vooni-hængelås. Låsen kan lagre op til ti forskellige aftryk. Derfor er det nemt at dele den med en sambo, en hel familie m.m. Derfor er det ikke kun én person, der kan låse hængelåsen op.

Når dit fingeraftryk først er registreret i låsen, går det hurtigt med at låse op. Det eneste, du skal gøre, er at holde den valgte finger mod aflæseren. Den har 360° aflæsning af fingeraftryk, hvorfor den kan scanne og registrere dit fingeraftryk i alle vinkler. Endvidere er den vejrbeskyttet, og fungerer derfor både inde og ude.

Oplades via medfølgende USB-kabel

Der er indbygget et 300 mAh Lithium-batteri i låsen. Batteriet har en levetid på op til to år i standbytilstand. Batterikapaciteten rækker til cirka 2.500 låseåbninger. Når batteriet er afladt, kan du blot lade det op via det medfølgende USB-kabel. Oplever du problemer med scanning, så skal den blot aftørres med en tør klud.

Den moderne hængelås har en nogenlunde ensartet størrelse med gængse hængelåse. Den måler ca. 75 mm. x 48 mm. x 16,4 mm. Endvidere har den en vægt på 126 gram og en bøjletykkelse på 6 mm.

Comments are closed.