Drømmer du dig ofte tilbage til de gode gamle dage? Dengang hvor tingene var meget bedre, mere simple og hvor videospil ikke var store marketingsbomber med profit som det eneste formål? Dengang et spil kunne spilles i mange år, uden at blive udskiftet? Så vil du elske Super Retro Trio Multikonsol.

Du kan nu trygt stoppe med at drømme. Ved hjælp at Super Retro Trio Multikonsol kan du nemlig spille alle dine gamle og efterladte spil. Spil alle dine gamle videospilkassetter og oplev suset fra de gamle og fantastiske spiloplevelser endnu en gang. En smart konsol der føre dig direkte tilbage til barndommens mange glæder!

Spil flere spilformater med Super Retro Trio Multikonsol

Spil flere spilformater med Super Retro Trio Multikonsol

Super Retro Trio Multikonsol er, som navnet antyder, en konsol, der kan afspille flere spilformater end bare ét. Konsollens geniale design og funktionalitet gør, at du kan indsætte mange forskellige spilformater. Det gælder både Super Nintendo, Nintendo 8-bit og Sega Mega Drive-kasetter i de 3 forskellige indgange på toppen af konsollen. Det betyder at du med det samme får adgang til dit helt store spilbibliotek, som alle disse 3 konsoller havde til rådighed. Du kan altså med kun én maskine spille ALLE spil, der nogensinde er lavet til de 3 nævnte konsoller. Er det ikke bare for vildt og ekstraordinært? Jeg synes i hvert fald at det er vildt at forestille mig.

Hvis du af den ene eller anden grund skulle have solgt dine gamle spil, eller givet dem videre, så er der stadig gode muligheder. Steder som eBay har i dag et kolossalt udvalg af gamle spil til billige penge. Før i tiden var spil regionslåste, så spil fra USA ikke kunne bruges i andre lande. Dette problem er dog ikke længere eksisterende, hvis du har Super Retro Trio Multikonsol. Ved et lille tryk på en knap, kan du nemlig ændre regionsforholdene, således at du ikke bare kan spille spil fra Europa, men også spil fra den resterende del af verden. Dette er ikke muligt på nogen anden konsol, og det er en af de helt store fordele, der gør at Super Retro Trio er multikonsollen over alle andre!

Video: Anmeldelse af produktet

Super Retro Trio Multikonsol fra 90’erne

Det, der var kendetegnet for mange spil i 90’erne, var, at de indeholdt virkelig sjove multiplayer-funktioner, der gjorde spil med venner til en af de sjoveste oplevelser. Dette kan du selvfølgelig også med Super Retro Trio!

Konsollen kommer med 6 indgange til controllere, og i pakken er der 2 controllere i forvejen. Du har altså de allerbedste muligheder for fantastiske multiplayer-oplevelser med dine venner – inviter dem til ”a trip down memory lane”, når i sammen oplever de klassiske spil, som de skal være: I originalformatet, og ikke i forfærdelige nyfortolkninger.

Leave A Reply