Der er mange elementer, der er afgørende for en arbejdsbænk. Den skal være robust, stabil og have en stor arbejdsoverflade. Det er dog ikke alle, der er så heldige, at have plads til en arbejdsbænk i skuret, værkstedet eller lignende. Kan du nikke genkendende til dette, så bør du overveje en sammenklappelige arbejdsbænk.

Det giver dig mulighed for at finde den frem, når den skal bruges, og gemme den væk, når den ikke er i brug. Derfor sparer du en masse plads ved at vælge denne løsning. Endvidere er en sammenklappelig variant også markant billigere. Der er derfor mange fordele ved dette valg, hvis du er på jagt efter et arbejdsbord.

 

Sammenklappeligt arbejdsbord fra Keter

Er du på udkig efter en smart arbejdsbænk, så er denne bænk fra Keter et godt valg. Det er en bærbar bænk, der er nem at flytte rundt på. På trods af dette, så byder den stadig på en stor arbejdsflade. Den holder også til stor belastning og er meget robust. Derfor fungerer den lige så godt som en konventionel arbejdsbænk.

Den er nem at folde ud og folde sammen. I ingen af disse sammenhænge er der behov for værktøj til formålet. Derfor kan den stilles op i løbet af få minutter, når der er behov for den. Den er tilmed blevet udstyret med et håndtag i overkanten. Derfor er det også nemt at bære den ud i haven eller flytte den rundt i huset.

Har en stor arbejdsoverflade

smart sammenklappelig arbejdsbord

Som tidligere angivet, så er ét af de vigtigste elementer ved en arbejdsbænk, at den har god plads at arbejde på. Det er de bevidste om hos Keter. Derfor byder denne arbejdsbænk også på en stor arbejdsoverflade. Den måler hele 85 cm. i længden og 55 cm. i dybden. Derfor er der god plads at arbejde på, uanset formålet.

Selve arbejdsfladen er udført i resin, som er et slidstærkt og holdbart materiale. Benene er udført i aluminium af højeste kvalitet. Det er en fordel, da det garanteret et stabilt bord at arbejde ved. Det er også dette, der medfører, at den kan klare en belastning på op til 450 kg. Du kan derfor løse mange opgaver på denne bænk.

Leveres med to skruetvinger

Med i købet følger også to skruetvinger. Dem kan du bruge til at fastspænde de objekter, du arbejder med. Du kan både sætte dem fast lodret og vandret på arbejdsfladen. Under arbejdsfladen er der desuden en stor aflastningshylde. Her er der plads til dit værktøj, din termokop m.m. Du bestemmer selv hyldens formål.

Arbejdsbænken vejer ikke mere end 6 kg. Derfor er det nemt at flytte rundt på den. Det er en fordel, da du ikke skal slide dig selv i stykker, for at rykke bænken til et nyt sted. Når du er færdig med at bruge den, folder du den blot sammen, så den er nemmere at opbevare. Når den er foldet sammen, er den nemlig kompakt.

Arbejdsbænken er også nem at gøre rent. Du kan blot tørre den af med en fugtig klud. Derfor tager det ikke lang tid at gøre den rent efter brug. Når du først har gjort den rent, så folder du den blot sammen. Det gør det nemt for dig at finde plads til den i dit skur. Det er den klare fordel ved arbejdsbænken fra Keter.

Detaljer:

  • Mål (Udfoldet): 91 cm. x 55 cm. x 75,5 cm.
  • Mål (Sammenfoldet): 85 cm. x 55 cm. x 11,2 cm.
  • Vægt: 6 kg.
  • Arbejdsoverflade: 85 cm. x 55 cm.
  • Materialer: Resin og aluminium

Pakken indeholder:

  • Arbejdsbænk
  • To skruetvinger (30 cm)
  • Brugsanvisning (på engelsk, tysk, fransk, spansk)

 

Comments are closed.