Forestil dig hvad en god og velfungerende lampe skal kunne. Forestil dig nu, at dine lamper ikke bare er praktiske, men også underholdende og sjove. Læs videre herunder for at få inspiration til sjove lamper i forskellige former og farver.

Disse sjove indretningsdetaljer kan nemt muntre ethvert hjem op. Alt behøver ikke være sort, hvidt og gråt. Tag derfor et godt råd – køb en sjov lampe og få humøret lidt op!

sjov Super-Mario lampe

Super-Mario lampe

Et andet klassisk spil, der stadig spilles af mange over hele verden, er Super Mario. Derfor er den røde svamp, også kendt som ”Super Mushroom”, et kendt tegn på at give helten i dette spil superkræfter – ligeså vel som Super Mario lampen vil give dig fornyet energi hver morgen.

Det, der gør lampen ekstra sjov er, at den tændes ved, at du simpelt trykker på den. Når du gør dette, afspiller lampen den klassiske ”Power Up”-lyd, vi kender fra alle de gange Mario har fanget svampen.

 

banan lampe

Banan lampe

Denne sjove lampe er ikke inspireret af et klassisk spil, men den får fantasien til at løbe frit. Når du ser på denne skøre banan lampe, kommer der automatisk masser af sjove historier. Ikke bare sjove historier vækkes i fantasien når denne lampe tændes – også andre dele af fantasien tændes. Dette skyldes at denne lampe, lig andre frugtbare ting, tændes ved at man trækker lidt i den. Denne lampe er batteridrevet, og derfor kan du placere den lige hvor du vil.

Denne lampe egner sig ikke til børn under tre år.

Pac-Man lampe

Vi kender alle til det klassiske ”Pac-Man”. Nu kan du bringe minderne tilbage med en Pac-Man lampe. Denne lampe kan endda styres med fjernbetjening. Med denne fjernbetjening kan du dæmpe lyset og endda afspille 12 forskellige lydeffekter fra retrospillet. Den sjove lampe passer perfekt som natlampe eller hyggebelysning, og lampen vil helt garanteret tilføre glade 80’er vibes, samt at minderne kan få frit spil, når du tænder for din nye sjove lampe.

Ting du skal vide om de sjove lamper

  • Alle lamperne kan simpelt bare tørres af ved hjælp af en fugtig klud.
  • Lamperne er alle lavet af plast.
  • Lamperne har også det tilfældes, at de alle tilføjer lidt spas til en hverdag, der ellers kan være kedelig og grå.
  • De fungerer som en sjov indretningsdetalje, som alle dine venner vil huske dig for.
  • Super Mario-lampen og banan-lampen kræver begge batterier. Disse medfølger ikke.

Kæmpe udvalg af sjove lamper online

Disse er selvfølgelig ikke de eneste sjove lamper, der findes på markedet. Der er et kæmpe udvalg, der kan gøre din hverdag lidt sjovere.

Der er både sjove lamper til dit hjem, din cykel og din have.

Med det kæmpe udvalg er der altså en lampe til alle og enhver uanset stil, hjem, præferencer og personlighed.

Men du kan også få andet end lamper til hjemmet, f.eks. en lampe til din cykel, der passer til den mere voksne gruppe af kunder, er de såkaldte ”Bike Balls”. Denne lampe hænges under sædet og lyser rødt. Dog kan denne sjove lampe ikke erstatte cykellygter, der er godkendt af Trafikstyrelsen. Batterierne medfølger og kan udskiftes. Denne sjove lampe er resultatet af en kampagne på Kickstarter, der blev bakket op af mange forskellige mennesker. En sjov lille detalje ved denne lampe, udover det indlysende, er at den højre side er mindre end den venstre.

Tips til den rigtige belysning

Et hyggeligt hjem står ofte meget tæt sammen med den rigtige belysning og indretning. Hvis du ønsker hyggebelysning, er det f.eks. en rigtig god idé at have mindre lyskilder der lyser nedad eller i hvert fald lyser med dæmpet lys fremfor store kraftige lamper.

Derudover er det vigtigt at lamperne i de forskellige rum i dit hjem, har den rigtige funktion. Det giver jo god mening, at lamperne i dit køkken skal have et koldere lys end i soveværelset. Derfor giver det ikke særlig god mening at have mange mindre lyskilder i køkkenet, da man ikke behøver hyggebelysning her, i samme grad som andre steder i hjemmet.

Et andet godt tip til den hyggebelysning er at bruge de rigtige pærer. F.eks. kan man benytte sig af gyldne pærer, der effektivt skaber en hyggelig stemning. Denne farve kender man også fra stearinlys. Stearinlys kan man også sagtens vælge at investere i. Dette er nemlig en rigtig god og naturlig måde at skabe den rigtige stemning på.

Kort sagt er der altså mange forskellige måder at få en stor mængde af det velkendte danske ord ”hygge” ind i dit hjem. Dette kan være en stor fordel for dig både fysisk og psykisk, idet det kan bidrage til bedre søvn – og vi ved jo alle, hvor meget bedre søvn kan hjælpe på ens humør og derfor på ens hverdag. Overvej derfor altid belysning, inden du går i gang med at indrette. Måske en sjov lampe kunne passe perfekt ind i dit hjem!

 

Comments are closed.