Ethvert barns største drøm kan gå i opfyldelse med My Pick ’n’ Mix Slikhylde, som giver mulighed for at barnet kan få sin helt egen slikhylde.

Følelsen af at stå i en slikbutik er gennemført, da der både følger poser og tang med til hylden med de 9 små rum med låger.

Se prisen på mini-slikbutikken her →

Alle børn vil elske deres egen slikbutik

En slikbutik er et eldorado af farver og søde fristelser for børn. Børnene nyder at kunne udvælge sig lige netop de stykker slik, som de bedst kan lide. Følelsen af selvstændighed er helt klart en stor drivkraft bag børnenes fascination af bland-selv-slik. De kan selv udvælge deres slik og putte det ned i deres helt egen slik pose.

Med My Pick ’n’ Mix Slik bliver det muligt at give børnene denne oplevelse derhjemme uden at skulle i byen for at tilfredsstille barnets ønske om indbydende slikhylder.

Sådan fungerer My Pick ’n’ Mix Slik

My Pick ’n’ Mix Slik er lavet som en mini-slikbutik i form af en ”slikreol” med 3 hylder med 3 små rum. Der er derved 9 rum, som det er muligt at placere slik i og lade barnet selv vælge imellem.

Netop den særlige følelse af slikbutik er der taget højde for, da My Pick ’n’ Mix Slik leveres med både tang, små slikposer og ikke mindst poser med blandet slik.

Det er supernemt for barnet selv at kunne fylde hylderne, eller det kan gøres af mor eller far. Den praktiske størrelse på den lille slikbutik gør, at den kan stå overalt i hjemmet og nemt flyttes rundt på.
Herunder ses detaljerne for My Pick ’n’ Mix Slik:

  • Mål: 30x18x10 cm.
  • Materiale: plast
  • 9 rum (der hver cirka måler 5,5×5,5×5 cm.)
  • Vægt: 360 g. i tom tilstand
  • Tang, 5 slikposer samt 9×40 gram slik medfølger

mini slikbutik med små hylder

Bestil din egen My Pick ’n’ Mix Slik i dag og få glæde af fordelene

Med muligheden for selv at placere både typen af slik samt mængde, kan den lille slikbutik derhjemme blive en måde at have styr på, hvor mange søder sager barnet får.

Køb My Pick ’n’ Mix Slik og udnyt fordelen ved, at barnet automatisk vil bruge længere tid på at nyde sit slik, når det bliver en del af en leg.

Se prisen på mini-slikbutikken her →

Comments are closed.