Der findes det almindelige slik, og så findes der latterligt lækkert slik, som kan få enhver slikmund til at blive fascineret og sliksulten. Med Jelly Baby Gigantisk Slik er der absolut ingen grund til at tage i en slikbutik for at blande slik. Denne gigantiske slikfigur af gele har en størrelse, hvor der er slik nok til hele weekenden og vil få enhver slikpose fra kiosken til at blegne.

Sjov, sød og superstor

Uanset alder har alle mennesker hver deres favoritslik. Det kan både handle om smag og udseende.

Hos Jelly Baby Gigantisk Slik-figuren er alene udseendet nok til at få både store og små børn til at spærre øjnene op af fascination og nysgerrighed. De har med sikkerhed kun i deres drømme set så stort et stykke slik.

Jelly Baby slikfigur fylder en hel tallerken og vil først og fremmest give børnene noget at se på og røre ved. Dens masse af gele vil lave sjove bevægelser, som uden tvivl vil skabe underholdning.

Den søde smag af jordbær får enhver slikmund til at dele fascinationen af den gigantiske, røde slikbamse af gele. Og med 4 centimeter i tykkelsen bliver der helt sikkert nok at hugge og stikke i for både store og små.

Den bedårende slikbamse har følgende detaljer:

  • Mål: 27x18x4 cm.
  • Vægt: 800 gram
  • Farve: rød
  • Smag: jordbær
  • Form: smilende babyfigur

Køb din Jelly Baby Gigantisk Slik og skab sjov og glæde

Den superstore gele slikfigur vil helt sikkert blive enhver børnefests centrum, når den bliver serveret på fødselsdagsbordet. Med den imponerende størrelse er der nok slik til at glæde en hel børnehaveklasse.

Som gave til en særlig anledning eller festlig begivenhed vil den smilende gelefigur bringe smil hos selv de vokse, hvis barnlige nysgerrighed uden tvivl vil blive vakt.

Derudover kan den iøjnefaldende slikfigur peppe enhver weekend op i hjemmet, hvis der er brug for lidt ekstra sjov og hygge til weekendunderholdningen.

Den smilende gelefigur kræver, at flere sanser kommer i brug. Både syns-, smags- og følesans vil blive stimuleret med det imponerende stykke slik, som kan få voksne til at blive børn igen.

Køb din Jelly Baby Gigantisk Slikfigur og skab timelang underholdning for hele familien, hvor alle slikmunde kan få glæde af smagsoplevelsen.

Se prisen på slikbamsen her →

Comments are closed.