Et tæppe behøver ikke at være kedeligt. Du kan finde mange tæpper, der skiller sig ud fra mængden af både ordinære og kedelige tæpper. Et godt bud kunne være dette havfruetæppe. Det er et tæppe, der ligner en havfruehale, hvorfor det omslutter dine ben. Det gør det også til et meget komfortabelt tæppe at have på.

Faktisk er det et meget praktisk tæppe, hvis du ønsker at hvile og hygge dig i sofaen. Det er ikke blot sjovt og unikt, men er også et tæppe, der kan holde dine ben varme. Dette havfrue tæppe er formet som en form for rør. Derfor er du sikret, at det kan holde dig varm – både om ben og fødder. Det er derfor perfekt til sofaen.

 

Er fremstillet i blød uld

havfruehale tæppe køb

Tæppet er fremstillet i blød uld. Derfor er det selvfølgelig behageligt at have på. Det er dog også et materiale, der er i stand til at holde godt på varmen. Det er også et strikket havfrue tæppe, da ulden er blevet strikket i et flot fiskeskælsmønster. Det er selvfølgelig gjort, så det ligner en reel havfruehæle med fiskeskæl og hale.

Halen er faktisk formet som en form for rør. Den øverste halvdel er selvfølgelig åben, så du kan tage tæppet på. Den nederste halvdel er formet som en decideret halefinne, der omhyller dine ben og fødder. Derfor er du også sikret, at den holder dig varm. Det er derfor også et anvendeligt tæppe, og ikke blot en sjov gimmick.

Det ændrer dog ikke på at halefinnen er en dekorativ afslutning på det unikke havfruehale tæppe. Det havde heller ikke været muligt at skabe et realistisk havfruelook, hvis ikke halefinnen havde været med. Derfor er du også sikret, at det er et tæppe, der både får dig til at ligne og føle dig som en vaskeægte havfrue.

Kan fås i to forskellige størrelser

Det er selvfølgelig også et tæppe, der kan fås i flere størrelser. Derfor er det ikke blot et tæppe, du kan nyde selv, men også ét, du kan forkæle børnene med. Til voksne måler det 150 cm. i længden ekskl. halefinne, som måler 35 x 75 cm. Til børn måler den derimod 120 cm. i længden ekskl. halefinne, der måler 33 x 64 cm.

Materialet er 100 % akryl. Derfor er du garanteret en god kvalitet, hvis du vælger dette tæppe. Det medfører ikke blot at det afgiver en god varme, men også at det har en lang holdbarhed. Du skal ikke frygte for, at det er et tæppe, der ender med at trevle eller på anden vis går i stykker. Det er selvfølgelige en klar fordel.

Kan vaskes i vaskemaskine

Ønsker du efter dit havefrue tæppe køb at vaske tæppet, så kan det ske via maskinopvask. Ønsker du at gøre dette, skal det dog ske ved max. 30 °C. En for høj temperatur kan ende med at ødelægge tæppet, hvorfor du skal være varsom med det. Heldigvis er 30 °C mere end nok til at sikre et rent og nydeligt resultat efter vask.

 

Comments are closed.