Hvem kender ikke til at vende og dreje sig et utal af gange i løbet af natten for at forsøge at finde den bedste og mest komfortable stilling at sove i? Med en skræddersyet såkaldt ’graviditetspude’, formet som et u, er det nemt at falde til ro med det samme du har lagt dig til rette i den krops- og u-formede, store pude.

Graviditetspuden har sit navn for sin særlige funktion til at skabe unik komfort omkring mave og ben for gravide.

Dog kan den behagelige u kropspude sagtens bruges af alle andre, som ønsker en bedre og mere naturlig liggende stilling i såvel seng som sofa.

Kropspuden fra Zenkuru giver optimal støtte og søvnkomfort

Den store, kropsformede u pude er formet som et ”U”, der er beregnet til at yde optimal støtte af både ben, lænd og nakke. Puden har en unik skræddersyet inderside, som netop er designet i forhold til kroppen.

Der er sikkerhed for lang levetid af den kropsvenlige pude, hvis betræk nemt kan maskinvaskes.

Med den kropsformede pude falder du effektivt til ro og bliver i stand til få en bedre nattesøvn, hvor du ikke vågner ved at dine ben ikke kan finde en behagelig stilling. Med graviditetspuden skabes den bedste kropsstilling helt naturligt.

Søvn er vitalt for os mennesker og vores evne til at løse opgaver og have mentalt overskud, og vores søvnkvalitet influerer kraftigt på vores generelle trivsel.

Kropspuden fra Zenkuru er en både simpel og effektiv måde at skabe bedre betingelser for at få en bedre søvnkvalitet.

Puden har følgende detaljer:

  • Mål: 140x80x20 cm.
  • Fyld: polypropen
  • Pudebetræk i stof
  • Vaskbart pudebetræk ved 40 grader
  • Mulighed for ekstra pudebetræk

 

Kropspuden fra Zenkuru

De mange anvendelsesmuligheder med u puden

Særligt gravide vil nyde godt af den aflastning, som den bløde kropspude kan yde til såvel lænd, maven samt ben. Dog vil alle andre kunne opnå samme behagelige effekt af den specialdesignede pude.

Den er oplagt at anvende om natten for at stabilisere kroppen under søvn og give en kontinuerlig komfort hele natten igennem.

Derudover kan u puden med fordel anvendes på sofaen, hvor man kan ’svøbe’ sig ind i puden og skabe en hyggelig og behagelig stilling.

Den bløde pude gør det nemt at forme den efter behov og anvendelsesform. Hvis du ønsker at læse i sofaen og har brug for ekstra nakkestøtte, kan kropspuden nemt formes efter dette og samtidig give armlæn, som du kan svøbe dig ind imellem.

Særligt kvinder i alle aldre finder særlig ro og støtte af kropspuden. Uanset om hun kender til denne pude eller aldrig har haft en før, er der garanti for, at den bliver en fast del af inventaret i både stue og soveværelse.

Den uundværlige graviditetspude

Puden er en simpel genstand, som kan gøre en verden til forskel for særligt den gravide kvinde. I løbet af graviditetens ni måneder vokser og vokser maven og vil belaste hendes krop mere og mere. Det kan være svært at finde ro i liggende stilling på grund af mavens tiltagende tynge.

De små sofapuder er langt fra nok til at skabe den optimale støtte og aflastning, hun har brug for at finde kropslig ro.

Graviditetspuden er designet og udviklet til formålet!

Det er afgørende, at hun er fuldt udhvilet til fødslen, og her handler det om at skabe de bedste betingelser for en god nats søvn. Det er graviditetspuden i stand til.

 

Den uundværlige graviditetspude

Bestil din kropspude fra Zenkuru og skab bedre søvn og komfort

Om du køber kropspuden til dig selv eller forærer den til kæreste, søster, veninde eller en anden, giver du en gave, som hurtigt kan blive en uundværlig genstand.

Kropspuden gør det nemt at skabe en behagelig og stabil kropsposition igennem længere tid, som kan betyde en bedre søvnkvalitet og på længere sigt et større overskud.

 

Comments are closed.