Det er egentlig en skam, at der er så mange gode billeder, som vi kun lige ser i et glimt, og som siden aldrig bliver set på igen.

Med en digital billedramme til Wi-Fi har du mulighed for at gemme nogle af dine bedste pletskud, og du har ovenikøbet mulighed for at dele billederne med nogen. Det fortjener dine dejlige og unikke billeder.

Køb fotorammen her →

Frameo, digital fotoramme

At den digitale billedramme nu kan kobles på Wi-Fi, giver den en ekstra dimension. Det betyder, at du både kan gemme og dele dine pletskud.

Fakta om Frameo digitale fotoramme:

 • Fås i to størrelser: 7” (20,3 x 14,3 x 2,5 cm) eller 10” (26,7 x 19,5 x 2,5 cm)
 • 8 GB hukommelse
 • Plads til micro-memorykort
 • IPS touch-skærm
 • Bruger strømkabel til 100-240 V
 • 1,8 m lang ledning
 • Rammen kan stå både vandret og lodret
 • Dvale med timer, så der spares strøm
 • Kræver en iPhone til app’en
 • Bruger Wi-Fi
 • Alle billeder gemmes
 • Kan vise diasshow

Modtageren af billederne på fotorammen skal have en Wi-Fi-forbindelse for at kunne se billederne, og der vil blive sendt en besked til vedkommende, når der er nye billeder at se.

elektronisk billedramme

Det levende familieportræt

Denne digitale fotoramme på Wi-Fi kan nemt erstatte de traditionelle familieportrætter. For eksempel ville en bedsteforælder elske at modtage nogle helt dugfriske billeder af de elskede børnebørn. Eller at kunne følge med i jeres ferierejse næsten samtidig med, at I er afsted.

Man kan så vælge, om et bestemt billede skal stå i rammen i længere tid, eller om rammen skal vise et diasshow nonstop.

Da alle billeder i rammen bliver gemt, er der mulighed for at håndplukke enkelte billeder og lade dem indgå i et diasshow eller være det, der lige nu skal være i rammen. Det giver en stor fleksibilitet.

Del billeder med din bedste ven

Har du en ven eller en veninde, som du deler alting med, så er det en oplagt idé at dele dine billeder med vedkommende. Fordelen ved at gøre det via en digital fotoramme er blandt andet, at billederne ikke bare forsvinder med det samme – eller bliver gemt i mylderet at billeder, der postes hver dag.

I billedrammen kan I i fællesskab gemme highlights fra jeres fælles oplevelser, som i så senere kan gense. Eller I kan dele oplevelser med hinanden, som I ikke er fælles om, og så alligevel være sammen om dem.

Hvis du for eksempel er på ferie eller på festival uden din bedste ven, så er det toppen at kunne dele oplevelsen med vedkommende.

Til det formål er en digital fotoramme på Wi-Fi genial. Dels kan den modtage live billeder, og dels kan den gemme på jeres gode fælles minder.

frameo digital fotoramme

Brug den digitale fotoramme på Wi-Fi til en fest

Forestil dig, hvor sjovt det kan blive at have en digital fotoramme kørende, når du holder fest, eller I bare er samlet nogle stykker.

Så kan fotorammen stå og vise sjove, festlige og crazy billeder af dem, der til stede. Tag nogle billeder, og læg dem i rammen. Så kan den enten vise billederne enkeltvis eller køre dem i et diasshow.

Man kan jo godt forestille sig, at billederne kunne blive mere og mere festlige og crazy, som aftenen skrider frem.

Sådan en digital fotoramme på Wi-Fi kan have en mere samlende funktion end en telefon på sådan en aften. Den har kun den ene funktion at modtage og vise billeder, derfor bliver man ikke forstyrret af, hvad der ellers er at se på en telefon.

Lad den smarte digitale fotoramme på Wi-Fi være med til at skabe den sjove stemning, når det skal være festligt.

Køb fotorammen her →

Comments are closed.