En kold drik er bedre med is. Det er der ingen, der kan argumentere imod. Det er særligt noget, der er aktuelt i sommerperioden, hvor temperaturerne stiger. Skal du have is i din drik, så skal den helst være knust. Det er tilfældet, uanset om det er et glas vand, en kold cola eller din favoritdrink, du netop har mixet i køkkenet.

Knust is er ikke altid noget, du finder i frysedisken i supermarkedet. I få tilfælde kan du være heldig, men det er sjældent. Endvidere bliver det hurtigt dyrt, hvis du skal købe poser med knust is flere gange om ugen. Du bør i stedet lave isterninger og knuse is derhjemme, da det er mere praktisk og kan spare dig en del penge.

Til butik →

Men hvordan kan jeg knuse is derhjemme?

Du kan knuse is på flere måder. Det kan være alt fra en kølle til en manuel isknuser. Den nemmeste løsning er dog at bruge en elektrisk isknuser. Dem findes der mange af, men denne Ice Crusher er et godt valg. Det er en brugervenlig og enkel isknuser, der kan lave knust is på ingen tid – endda i grovhed efter eget valg.

Ønsker du at knuse is, skal du blot fylde maskinen med isterninger, vælge om du ønsker grov- eller finthakket is, og herefter dreje på låget. Det er det eneste, du skal gøre. Det bliver derfor ikke meget nemmere at knuse is til dine drikke. Derfor er en Ice Crusher også en uundværlig maskine i køkkenet i løbet af sommeren.

knust is til drinks

Isen lander i den medfølgende beholder

Til maskinen medfølger der en beholder med en kapacitet på en hel liter. Det er i denne beholder, den knuste is ender, når maskinen har hakket det. Som følge af den store kapacitet, kan du kværne mange isterninger gennem maskinen, før beholderen er fyldt. Derfor er det nemt at knuse is til en fest, slush-ice og lignende.

Herfra kan du selv hælde isen over i glas, såfremt dette ønskes. Du har dog også et væld af øvrige muligheder. Du kan blandt andet tilsætte sodavand, saft eller slush-ice direkte i beholderen. Vær dog opmærksom på at intet af det medfølger. Vil du eksempelvis lave slush-ice til en fødselsdag, så skal du selv købe sirup el.lign.

Nemmeste måde at knuse is på

Som angivet, så kan du knuse is på mange måder. Der er dog ikke andre måder, der er nemmere end at bruge en Ice Crusher. Maskinen skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt (220 V – 240 V, 50 Hz / 60 Hz). Derfor er du ikke begrænset af batterier eller krav om opladning. Slut den blot til en stikkontakt og knus løs!

På trods af kapaciteten på den store beholder, så er maskinen dog fortsat af en fornuftig størrelse. Den måler nemlig blot 31 cm. x 21,5 cm. x 19 cm. Derfor er det nemt at finde plads til den i et skab. Da den også har ledningsoprul på undersiden, så er det endnu nemmere at opbevare den på praktisk vis.

Til butik →

Comments are closed.