Med en dørklokke med kamera kan du se og tale med dem, der ringer på din dør. Det sker via din smartphone, hvorfor det er nemt og intuitivt. Du kan bruge den, uanset om du skal guide postbuddet eller blot ønsker at se, hvem der forstyrrer dig. Derfor er det fikst med en trådløs dørklokke med kamera, som denne fra Denver.

Skal blot tilsluttes via WiFi

smartphone dørklokke med hd kamera

Det er nemt at bruge denne dørklokke. Den skal blot sættes op via WiFi. Når der er nogen, der ringer på, kan det høres direkte på din smartphone. Det er dog påkrævet at det er iOS (9.3 eller nyere) eller Android (4.4 eller nyere). Har du ikke en smartphone, der kan leve op til dette, så kan du ikke bruge denne WiFi dørklokke.

Dørklokken er udstyret med et kamera, der filmer i en skarp, højopløselig HD-kvalitet. Dørklokken er dog ikke kun udstyret med et kamera. Denver har også valgt at udstyre den med en mikrofon. Det er selvfølgelig en fordel, da du dermed kan både tale med og lytte til personen uden for døren – direkte fra din smartphone.

Det stopper dog ikke her. Den er også udstyret med både en PIR-bevægelsessensor og nattilstand. Derfor er den i stand til at registrere, når en person går op til din dør. Samtidig skifter den selv til nattilstand, når det vurderes, at der er behov for det. Derfor kan du altid se personen ved døren på et klart og skarpt billede.

Video af opsætning

 

Kan styres og indstilles via en app

Denver har udviklet en applikation, der kan styre og indstille din dørklokke med sensor. Fra denne applikation kan du bl.a. kontrollere den nuværende situation uden for døren med Live View-funktionen. Du får dog også en besked via applikation, hvis der sker noget. Det gør du fx hvis dens bevægelsessensor registrerer noget.

Forbindelsen mellem smartphone og dørklokke er selvfølgelig trådløs. Det er dog ikke det eneste, der drives trådløst. Selve dørklokken er nemlig også trådløs, da den drives af de tre medfølgende batterier. De er alle tre genopladelige 18650 Lithium-batterier. Den kan dog også drives via el-tilslutning (8-24 V AC), hvis ønsket.

Det anbefales dog at vælge den trådløse indstilling. Det gør både montering og brug markant nemmere. De tre indbyggede batterier har en batterilevetid på op til fire måneder. Når de er afladt, så skal de blot oplades via et USB-kabel. Du får selvfølgelig en besked i app’en på din smartphone, når de er ved at være afladte.

Der medfølger også en tilhørende højttalerenhed

Til købet af dørklokken medfølger der også en tilhørende højttalerenhed. Den er dog ikke trådløs, hvorfor du skal montere den i en stikkontakt. Du kan dog selv bestemme, hvor du ønsker at montere den. Det er ikke en nødvendighed, men du bør alligevel tilslutte den. Den afgiver nemlig et signal, hvis du ikke hører din mobil.

Vil du gerne gøre din dørklokke trådløs, så er denne model fra Denver et ideelt valg. Der er et væld af fordele ved denne dørklokke. Eksempelvis er den markant billigere end andre tilsvarende modeller, hvorfor det er en billig løsning, hvis du vil gøre din dørklokke med kamera trådløs. Det er én af dørklokkens klare fordele.

denver klokke - dag og nat

Kan holde til stort set alle temperaturer

Selvom det er ikke elektronisk apparat, så skal du ikke frygte for at lade den hænge ude. Den bryster sig både af en IPX4-certificering og kan klare de fleste temperaturer. Mere specifikt, så tåler den temperaturer fra -10 °C til 50 °C. Selve dørklokken er fremstillet i ABS-plast, der også er et meget modstandsdygtigt materiale.

Gør det muligt at gemme foto og video

Med denne dørklokke, gør du ikke blot dit dørkamera trådløst. Du giver også dig selv mulighed for at gemme foto og video, som kameraet har optaget. Da det er en smartphone dørklokke med HD kamera, så er det også foto og video af høj kvalitet. Det kan være afgørende i fx indbrudssager, hvis kameraet har fanget noget.

Skal du have det optimale ud af at installere et dørspion kamera trådløs, så skal du have stabilt WiFi. Systemet er afhængigt af en stærk og vedvarende WiFi-forbindelse. Selve dørklokken har en relativt kompakt størrelse, da den måler 7,5 cm. x 3 cm. x 14,3 cm. Derfor bør den være relativt overkommelig at finde plads.

 

Comments are closed.