Chokoladefontæne til fest eller hyggeaftenen

Vil du gerne give din børn noget at smile af? Eller skal gæsterne ikke glemme din næste festlige komsammen i den nærmeste fremtid? Så er en chokoladefontæne til fest eller hygge det helt perfekte valg.

En fontæne skaber en fantastisk stemning, og det er både hyggeligt og sjovt for børn og voksne. Og så må vi ikke glemme, at smeltet varm chokolade selvfølgeligt smager himmelsk. Det er især lækkert, hvis du har noget lækkert tilbehør til – for eksempel skumfidusser, bær eller kiks. Vil du vide mere? Læs med her.

Køb produktet her

Facts om chokoladefontæne

Der findes både en stor chokolade fontæne og en mindre chokolade fontæne på markedet. Her får du nogle andre vigtige facts omkring produktet:

  • Fontænen er fremstillet i rustfri stål
  • Du kan tænde og slukke for både varme og motor
  • Chokoladefontænen er relativt lydløs
  • En stor chokoladefontæne kan rumme hele 1500 gram chokolade

Fontænen fylder ikke meget på bordet, men den er stadig stor nok til, at man kan samle sig rundt om den, når man skal have en hyggelig stund.

Herudover er fontænen utroligt let at bruge. Her får du en kort introduktion til det, og hvis denne ikke er tilstrækkelig, bør du læse manualen inden brug.

Først skal du have opvarmet og smeltet chokolade. Denne kan du gøre i en gryde, i mikroovnen eller i et vandbad. Efter dette skal chokoladen hældes i fontænen, hvorefter du tænder for maskinen. Så simpelt er det, og herefter vil den lækre varme chokolade flyde rundt, så du kan dyppe det lækre tilbehør ned i den smeltede chokolade.

Chokolade til fontæne – det rigtige valg

chokolade varmer

Hvis du gerne vil have et springvand af chokolade på bordet, så gælder det om at vælge det helt rigtige chokolade. En forkert valg kan nemlig resultere i, at konsistensen bliver en smule underlig, og at smagen ikke er lige i øjet.

Det er heldigvis meget simpelt at vælge den rigtige chokolade. Vi anbefaler, at du køber smeltechokolade. Hvis du er i tvivl eller gerne vil have andre muligheder, så vil brugermanualen ofte indeholder nogle lækre råd, som uden tvivl vil falde i en enhver chokoladeelskers smag.

Når du har fundet den helt rigtige chokolade, så har vi endnu en god nyhed til dig. Vidste du, at chokolade faktisk er sundt for dig? Tror du ikke på os, så se bare dette:

  • Chokolade gør dig frisk og i godt humør – det indeholder nemlig koffein.
  • Chokolade er sundt for kolesteroltallet – det indeholder nemlig kakaosmør.
  • Det er forebyggende mod hjertesygdomme – da det indeholder fenol.
  • Chokolade er sundt for dine tænder – indholdet af garvesyre modvirker huller.

Dette er blot fire argumenter mere for at købe en lækker chokoladefontæne – men lad os være ærlige, du var sikkert solgt, da vi nævne ordet ’chokolade’ første gang, så du har sikkert ikke brug for den store overbevisning.

Chokoladefontæne tilbud

En chokoladefontæne er den ultimative gadget til ham eller hende med en sød tand, og så er den faktisk ret billig. Og du kan være heldig at presse prisen endnu længere ned ved at finde en chokoladefontæne på tilbud. Dette finder du oftest, hvis du kigger online.

Der har tidligere været en meget populær trend med at leje disse fontæner fra forskellige udlejningsselskaber. Men til den lave pris, som disse produkter har, så kan det slet ikke betale sig længere, og du vil sikkert kunne købe flere fontæner til samme pris, som du kan leje én.

Køb en chokoladefontæne på tilbud, hvis du gerne vil imponere gæsterne til festen, eller hvis du vil have en hyggelig aften med familie og venner.

Køb produktet her

Comments are closed.