Når du laver mad, så er der typisk mange ting, der skal klares på én gang. Det medfører at nogle ting ender i glemmebogen. De fleste har oplevet en brændt sovs, fordi der ikke er blevet rørt i den. Det kan virke nærmest uundgåeligt, men det er det faktisk ikke. Det handler blot om at uddelegere nogle af madlavningsopgaverne.

Det betyder selvfølgelig ikke at du skal ansætte en kok eller køkkenmedhjælper. I stedet bør du blot investere i en StirrTime, som er en automatisk sovsepisker. Det er en lille gadget, der kan overtage den uendelige røren i sovsegryden. Det er en videreudvikling af Stirr, der også er en automatisk sovseomrører, men uden en timer.

sovsepiskeren kan købes her →

Nemt at overlade omrøringen til en StirrTime

Vil du ikke selv stå og røre rundt i sovsen? I så fald kan du blot lade StirrTime om det. Det er en automatisk sovsepisker med timer. Én ting er, at den er automatisk, når du først har fået den tændt. Noget andet er, at den også er nem at sætte i gang. Derfor kræver det ikke tekniske kompetencer eller stor tålmodighed.

Du skal blot stille den ned i kasserollen, klikke på knappen, og så rører den automatisk rundt i sovsen. Imens kan du holde fokus på den resterende del af din middag. Den roterer frem og tilbage, for at imiterer naturlige piskebevægelser. Derfor er du sikret mod at sovsen brænder på, men også at den røres for kraftigt.

smart timermode til piskeren

Vælg mellem tre hastighedsindstillinger

StirrTime har tre forskellige hastighedsindstillinger. Du kan selv vælge mellem disse. Derfor kan du vælge en hastighed, der er ideel til den sovse- eller saucetype, du skal lave. Dertil er den varmebestandig op til hele 125 °C. Du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt den tager skade af varmen fra gryde og sovs.

Som navnet antyder, så er den også udstyret med en timer. Denne kan indstilles fra 1 min. til 10 min. Derfor kan du lade StirrTime holde styr på madlavningen. Skal du fx servere maden om 5 min., så indstiller du blot din StirrTime. Når de 5 min. er gået, vil den både vibrere og lyse op i samtlige LED-lys på toppen af enheden.

Lader dig fokusere på andre dele af madlavningen

En af de mest frustrerende ting ved madlavning er, at det sjældent foregår ét sted. Hvis du får gæster til et skønt måltid, så er det næppe en gryderet, du serverer. I de fleste tilfælde laves der både salat, kød, kartofler, sovs m.m. Derfor er der mange ting, man skal koncentrere sig om – specielt hvis man er alene i køkkenet.

Vil du gerne kunne uddelegere nogle af opgaverne, så er StirrTime en oplagt investering. Med en sådan enhed kan du holde fokus på øvrige dele af madlavningen, mens den tager sig af sovsen. Det sikrer dig mod en sovs, der er brændt eller klumpet. Derfor bliver din StirrTime hurtigt til en uundværlig hjælper i køkkenet.

Den bruger 4 stk. AA-batterier (medfølger ikke) og måler 22 cm. x 13 cm. x 13 cm. Derfor har den en størrelse, der gør, at den passer i de fleste gryder.

sovsepiskeren kan købes her →

Comments are closed.